Pa imaš švalersku tarifu gdje to trošiš na sve mreže. Meni T-Mobile više paše zbog unlimiteda i BlackBerry-a koji T2 nema.
Trenutno imam Flex 60 tarifu kod T-mobile i nisam zadovoljan zato sto je preskupa za moje potrebe (ni jedan racun nisam imao ispod 130 kn) . Zelio bih zadrzat isti broj a opet ne zelim vise u T-mobileu biti tako da sam dosta razmisljao o tome da prijeđem u Tele2 preko one usluge
rijenos broja.
Jucer sam malo gledao te njihove pretplatnicke tarife i dosta sam se zagrijao oko tarife Knock out koja mi se svidja zbog cijene poziva prema ostalim operaterima od 0,49kn no, isao sam pogledati tamo pitanja i odgovori sekciju i naisao sam na ovo:
Tarifni model "Minimalna mjesečna potrošnja 85 kn" mogu aktivirati svi postojeći TELE2 pretplatnici te novi TELE2 pretplatnici. Iznos minimalne mjesečne potrošnje od 85 kn moguće je iskoristiti isključivo na pozive unutar TELE2 mreže.
Pa me sad to malo zbunilo. Sta sad na kraju jel mi se obracunava unutar tih 85kn ako zovem nekog u Vip ili t-mob ili je ovih 85kn rezervirano samo poziv unutar tele2 a ostali se pozivi posebno racunaju i zbroje na ovih 85kn kod dolaska racuna?
Thnx
Pa imaš švalersku tarifu gdje to trošiš na sve mreže. Meni T-Mobile više paše zbog unlimiteda i BlackBerry-a koji T2 nema.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Ne znam od kud ti to, ali kod tele2 se svi iznosi mjesečnih naknada mogu potrošiti na sve pozive i poruke. Za knock-out vrijedi sljedeće:
KNOCK-OUT pretplata bez kupnje mobilnog telefona je dostupna uz minimalnu mjesečnu potrošnju od 50 kn (uključeni svi pozivi i SMS, osim roaminga). KNOCK-OUT pretplata uz kupnju mobilnog telefona dostupna je novim i postojećim pretplatnicima uz minimalnu mjesečnu potrošnju od 85 kn (uključeni svi pozivi i SMS poruke, osim roaminga) i obavezno trajanje ugovora od 24 mjeseca.
Korisnik može razgovarati prema svim mrežama u Hrvatkoj za samo 0,49 kn/minuti (uz naknadu za uspostavu poziva 0,25kn/pozivu). Cijena SMS poruke je 0,29 kn/poruci.
Postojeći pretplatnici koji prelaze na KNOCK-OUT tarifu, a već imaju obavezno trajanje ugovora od 18 mjeseci, NE PRODUŽUJU obavezno trajanje na 24 mjeseca već im ostaje ugovorna obaveza do isteka 18 mjeseci.
Pa tu ti je sve jasno-besplatno prema 095 mreži, prema ostalima plaćaš punu cijenu.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Vjerojatno sam pobrkao tarife, a kaj ces nisam pratio tele2 vec godinu dana i nisam uopce u toku.
Meni tmobile ne odgovara jer cura ima vip, tako da imam jedan vip broj kojeg pucam sa bonom svakih 2-3 mj, jer cura slozila 0kn prema mojem broju, tako da ocu teleta jer ne mogu imat 3 broja od toga 2 prepaid i jednu pretplatu, to je jednostavno previse.
Hvala svima na odgovorima, dakle uzeo budem knock out tarifu sad samo ovisi dal uzimam i kakav mob.
Kad smo vec kod moba, dal da pricekam jos neko vrijeme da dodju neki bolji modeli ili da uzmem LG Shine?
Lijep pozdrav
Ja sutra prebacujem broj na Teletinu, imam flex60 na T-mobileu i računi su mi uvijek preko 200 kn. Sada prelazim na Knock out tarifu 50 i pozive prema svim mrezama za 0,49 kn/min![]()
PREDATOR
Upravo sam dao zahtjev za prebacivanje broja sa 098 na 095, datum prijelaza mi je 24. 8. , znači još dvadesetak dana a onda bye, bye t-com.
PREDATOR
Mislim da se treba čekati dvadesetak dana, tako mi je rekao čovjek kod prebacivanja broja.
PREDATOR
mene kod toga prijenosa uzasno zivcira ona napomena i onda za nastavak poziva pritisnite ...
2 predator i ostali s istim simptomima - pa zasto koristite tarifu 60 ako imate puno vece racune, prebacite se na 150 ili 300 ... ili 60 i unlimited !?
Ta napomena sa pritiskanjem broja je samo na vipu![]()
ja sam predao zahtjev 18.7. i rekao da hoću da mi od 1.8. bude aktivirana i eto tako bilo, samo tjedan prije mi došla poruka kao odobren zahtjev i 1.8. poslije 11h aktivirajte sim...
...manje je više...
za potpuni prijenos broja potrebne su određene tehničke radnje,u samom početku prijenosa brojeva vremenski rokovi su bili znatno kraći.
međutim nakon učestalih odbijanja prijenosa broja od strane operatora koji su trebali otpustiti broj,uz objašnjenje da je kratak vremenski period prijenosa broja,datumi su prolongirani na veće vremensko razdoblje.
sad kad su vremenski rokovi dulji i prijenosi su kvalitetnije odrađeni,normalno uz uvjet da ja sva dokumentacije koja je potrebna ispravna.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Ma da, T-mobile broj.
PREDATOR
Bookmarks