Trenutno imam Flex 60 tarifu kod T-mobile i nisam zadovoljan zato sto je preskupa za moje potrebe (ni jedan racun nisam imao ispod 130 kn) . Zelio bih zadrzat isti broj a opet ne zelim vise u T-mobileu biti tako da sam dosta razmisljao o tome da prijeđem u Tele2 preko one usluge
rijenos broja.
Jucer sam malo gledao te njihove pretplatnicke tarife i dosta sam se zagrijao oko tarife Knock out koja mi se svidja zbog cijene poziva prema ostalim operaterima od 0,49kn no, isao sam pogledati tamo pitanja i odgovori sekciju i naisao sam na ovo:
Tarifni model "Minimalna mjesečna potrošnja 85 kn" mogu aktivirati svi postojeći TELE2 pretplatnici te novi TELE2 pretplatnici. Iznos minimalne mjesečne potrošnje od 85 kn moguće je iskoristiti isključivo na pozive unutar TELE2 mreže.
Pa me sad to malo zbunilo. Sta sad na kraju jel mi se obracunava unutar tih 85kn ako zovem nekog u Vip ili t-mob ili je ovih 85kn rezervirano samo poziv unutar tele2 a ostali se pozivi posebno racunaju i zbroje na ovih 85kn kod dolaska racuna?
Thnx

) . Zelio bih zadrzat isti broj a opet ne zelim vise u T-mobileu biti tako da sam dosta razmisljao o tome da prijeđem u Tele2 preko one usluge
rijenos broja.
Odgovori uz citat

.

Bookmarks