Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 34
    Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    N73 Music Edition
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

N73 ME vs. U700 vs. K810i

Planiram kupit novi mob za cca 2200 kn(naravno preko oglasnika) i zapeo sam izmedu u700, n73me i k810i pa pomozite!!!

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    14.040
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.040, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako ti je važan dizajn i slide onda U700
    ako želiš izdržljivost,i pravi muški mob onda uzmeš k810
    a ako želiš na mobu imati symbian, onda je to nokia

sve usvemu ja kao SE vlasnik preporučam ti da si uzmeš nokiu ima isto dosta dobru kameru 3.2mpx kao i k810 a symb če ti trebati kad tad stime da je me verzija još poboljšana stoga smanjujem ti izbor na N73
    ★★★★★

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Nokia n73ME(2giga)pPCt830
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    n73 definitivno jer on nije ''dummy'' mobitel, mislis sva 3 su zakon, ali ja bih uzeo n73
    red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
    BALKAN-MEDIA

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svaki u ovoj usporedbi ima prednosti i mane,kod k810 je naglasen fotoaparat i tu je najbolji zbog xenon svjetla ali ima manji ekran od oba modela i slabiji zvučnik,n73 je symbian,strava ekran,stereo zvuk,ljep dizajn(subjektivno) ali ima i vecu cjenu...nekak bi u700 izbacio iz ove usporedbe...

Banned
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    n73 radi symbiana definitivno , po meni ljepši , glasniji i uvjerljivo funkcionalniji od ostale dvojice

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u600!

zar zelis dat par stotina kuna vise radi kamere za 3g ?

n73 je VELIK, i nije nista bolji po funkcijama, te fore symbian je zakon mi idu na K, jer taj telefon ne nudi NISTA vise korisno od bilo kojeg drugog, osim sto su svi redom ruzni i ogromni. a to da mozes stavljat razno razne mp3 i media playere, i glupave programe nikom nista ne znaci jer ces telefon, valjda, koristit da zoves, primas i pises poruke, i eventualno tu i tamo nesto poslikas !

k810 je ok telefon, kamera je stvarno odlicna, pod odlicna mislim na to da je to jedini telefon (uz k800 koji ima samo drugaciju masku) koji MOZE slikat u mraku ... ako slikas cesto uzmi SE, a ako ti je taj fotic za 2 slike mjesecno u600, neces pozalit sigurno

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    14.040
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    radi se kolega o u700 ali nije bed
    ★★★★★

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao P.I.M.P. Pregledaj post
    u600!

zar zelis dat par stotina kuna vise radi kamere za 3g ?

n73 je VELIK, i nije nista bolji po funkcijama, te fore symbian je zakon mi idu na K, jer taj telefon ne nudi NISTA vise korisno od bilo kojeg drugog, osim sto su svi redom ruzni i ogromni. a to da mozes stavljat razno razne mp3 i media playere, i glupave programe nikom nista ne znaci jer ces telefon, valjda, koristit da zoves, primas i pises poruke, i eventualno tu i tamo nesto poslikas !

k810 je ok telefon, kamera je stvarno odlicna, pod odlicna mislim na to da je to jedini telefon (uz k800 koji ima samo drugaciju masku) koji MOZE slikat u mraku ... ako slikas cesto uzmi SE, a ako ti je taj fotic za 2 slike mjesecno u600, neces pozalit sigurno
    Kazes da je n73 ruzan i ogroman ocito ga nisi vidio uzivo jer je iste visine kao k800 i ljepo je zaobljen pa neizgleda kao cigla,sto se ostalog tice ko zna koristit symbian dobro mu dode....a za kameru se zna da je k800 najbolji.....

Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    k800 ce biti i bolji izbor ako ne treba symbian jer je jednostavniji i pouzdaniji,a o kamerama je ionako vec sve receno.
    U700 je takodjer pun pogodak.pravi samsung lijepo dizajniran i kompletno opremljen.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 pbreaker - namjerno sam napisao u600 jer je razlika izmedju 600 i 700 samo u 3g-u koji se u hrvatskoj ne koristi, znaci dat ce 50€ vise za nesto sto nece koristiti ...

2 sonyck - na dan mi prode poprilican broj mobitela kroz ruke tako da znam zasto to kazem ... nokia ima "ogroman" display i "mini" tipke ispod njega, dizajnerski je obicna nula, SE je po dizajnu televizor u boji za njega i to ce rec svatko tko ima SVOJE subjektivno misljenje

symbian ne koristi nicemu, osim sto ce usporiti telefon onome koji ga nezna 100% iskoristiti (npr. prva stvar je sto rijetko tko zna da se na symbianu NE SMIJE izlaziti crvenom tipkom vec se sve mora ici po PS-u, znaci exit, end i slicne naredbe koristit svaki put ! ) ... a ja sam 100% siguran da nitko nema niti JEDAN program na symbianu koji je koristan, a ako ga i ima, taj program vec iovako u sebi imaju k800 i u600 ...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    Nokia N73 ME, N85
    Operater
    Vipnet
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajde nađi GPS navigaciju za k800 ili u600 na razini TomTom-a ili neke druge navigacije za symbian, ovo je samo jedan primjer, a ima ih još brdo!!!

Moj glas za N73ME!!

Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa nije svakome vazno imati GPS na mobitelu.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Social31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    ZTE Blade
    Operater
    mt:s,Telenor SRB
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A i za javu postoji 2-3 programa namenjena za gps, kad nokija bude izbacila onako mali dodatak za GPS onda mi se javi
    ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148

VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Samsung S8+
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    12.409
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prije svega mislim da zuna nije naveo sto mu je sve bitno za mobitel, sto ocekuje od mobitela i tsl. Dakle daj nam malo podataka ako zelis neku objektivnu prosudbu, jer ovako ti svatko moze samo reci svoju subjektivnu zelju.

Nacelno se slazem s forumasom koji ovdje brani stav da symbian modeli za 90% ljudi predstavljaju nepotrebno opterecenje, a isto tako mislim da 90% vas koji brane symbian koriste od symbiana mogucnost instaliranja novog mp3 playera, bolji preglednik slika (jer je defaultni smece) i takve gluposti. Najbolje mi je kad mi 16 godisnjak krene pricat o GPSu kao prednosti N73. No ako ga znate iskoristiti ili vas jednostavno veseli mjenjati skinove na mp3 playeru onda recite da vam je to gust, da vam tako nesto pase i sve rasprave su gotove. Osobno sam imao par symbiana i nikako mi nisu sjeli (nisam znao iskoristit sve mogucnosti symbiana jer ih ima toliko mnogo a ja sam idiot) a WM uredjaj mi ne treba ali se isto volim igrati s njim.

Dakle, uzmi si najjeftiniji ako samo pricas i saljes paruke. Svi su oni relativno jednake kvalitete i slicnih karakteristika. Ako te neki dizajn posebno pali kupi si tog. Ako hoces slikavat uzmi k800 a ako si genije koji zna iskoristit sve mogucnosti symbaiana (ili ti je jednostavno gust) uzmi N73.

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    14.040
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    za SE ima GPS po imenu --NAV4all-- i dosta je ok moj frend ima symb pa koristi skoro iste programe kao i ja na javi player,programčiči kojekakvi picture view i te fore

ja svoje mišljenje onda preokrećem i dajem svoj glas za k810 ako imaš love
    a ako ne onda k800 jer nije pre velika razlika u sw već samo u dizajnu
    ja sam imao 2 k800i i prezadovoljan sam njime jer je mob super a sada pristupačan

100%
    4 P.I.M.P
    ★★★★★

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sonyck - na dan mi prode poprilican broj mobitela kroz ruke tako da znam zasto to kazem ... nokia ima "ogroman" display i "mini" tipke ispod njega, dizajnerski je obicna nula, SE je po dizajnu televizor u boji za njega i to ce rec svatko tko ima SVOJE subjektivno misljenje

symbian ne koristi nicemu, osim sto ce usporiti telefon onome koji ga nezna 100% iskoristiti (npr. prva stvar je sto rijetko tko zna da se na symbianu NE SMIJE izlaziti crvenom tipkom vec se sve mora ici po PS-u, znaci exit, end i slicne naredbe koristit svaki put ! ) ... a ja sam 100% siguran da nitko nema niti JEDAN program na symbianu koji je koristan, a ako ga i ima, taj program vec iovako u sebi imaju k800 i u600 ...
    Sta su bolje tipke na k800, i one su jednako lose kao i na n73 a display je malecki za razliku od n73,nadalje k810/k800 ima katastrofa zvucnik,treba biti genije da ga cujes vani,n73 je za njega kucno kino sto se tice zvuka,slazem se da vecina programa nevalja nicem na symbianu ali ja sam razabrao par programa koje koristim i kojih PROVJERENO nema u javi,naravno da zbog toga svega pati brzina telefona ali to sam vec prebolio....

31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    Nokia N95
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    N73 definitivno!
    My mind on money,
    Money on my mind.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    Sta su bolje tipke na k800, i one su jednako lose kao i na n73 a display je malecki za razliku od n73,nadalje k810/k800 ima katastrofa zvucnik,treba biti genije da ga cujes vani,n73 je za njega kucno kino sto se tice zvuka,slazem se da vecina programa nevalja nicem na symbianu ali ja sam razabrao par programa koje koristim i kojih PROVJERENO nema u javi,naravno da zbog toga svega pati brzina telefona ali to sam vec prebolio....
    ja pricam o omjeru velicine sto se tice dizajna, a ne kvaliteti i iskoristivosti tipkovnice ja sa k800/810 nisam imao problema sa zvukom, dok npr sa nokiama bas jesam ... jedino sto je kod nokia mi jebeno sto se tice zvuka su one nove sa 2 "stereo" zvucnika za HF ...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2007
    Operater
    T Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    k810,iako su mu ova dva velika konkurencija...ako češ ić u detalje,,,teško češ se odlučiti prema karakteristikama...preferiram SE

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    Tmobile
    Godina
    36
    Bodovi
    19.512
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.512, Nivo: 33
    Bodovi: 19.512, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zunabbb Pregledaj post
    Planiram kupit novi mob za cca 2200 kn(naravno preko oglasnika) i zapeo sam izmedu u700, n73me i k810i pa pomozite!!!
    Ja bi na tvojem mjestu uzeo N73 ME, fon mi je fenomenalan. Mislim da vise ni ne moram nabrajat njegove prednosti. To već znaju i vrapci na granama

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moj redoslijed bi bio ovaj:
    1. Samsung SGH-U700
    2. Sony Ericsson K810i
    3. Nokia N73 ME

Mislim da je Nokia već dosta na tržištu i ne nudi ništa posebno (osim što je Symbian)...Samsung ipak ima predobar dizajn, nije kompliciran za korištenje i ima sve kaj treba prosječnom korisniku. K810i ima veliki plus radi kamere s kojom se ne može uspoređivati niti jedan od preostala dva modela...
    Pa sad bairaj ovisno o tome što tražiš od moba, al bez obzira na sve niti sa jednim nećeš fulati...
    Bom Chicka WahWah

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pricas o stvarima o kojima nemas pojma (to si fino pokazao sa ovime "crvena tipka") pa se radije suzdrzi od glupih komentara.

Nema dvojbe da je N73 najmocniji od sva tri mobitela, a ti mi fino reci te statistike prema kojima se u HR ne koristi 3G, to da nema korisnih programa za symbian (S60 varijantu, koju ovdje spominjemo). Ako je tako los i bezvrijedan, zasto je toliko popularan i zasto je kao njegova najveca vrijednost najcesce uzeta mogucnost instalacije dodatnih aplikacija?

Mojne tisra.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Pricas o stvarima o kojima nemas pojma (to si fino pokazao sa ovime "crvena tipka") pa se radije suzdrzi od glupih komentara.

Nema dvojbe da je N73 najmocniji od sva tri mobitela, a ti mi fino reci te statistike prema kojima se u HR ne koristi 3G, to da nema korisnih programa za symbian (S60 varijantu, koju ovdje spominjemo). Ako je tako los i bezvrijedan, zasto je toliko popularan i zasto je kao njegova najveca vrijednost najcesce uzeta mogucnost instalacije dodatnih aplikacija?

Mojne tisra.
    ajmo ovako, ako stisnes crveni gumb izades van iz svega jelda? eto, procitaj poruku, stisni crveni i izasao si na "desktop" ili kako da vec nazovem taj pocetni ekran, a onda probaj drzat 2 sekunde gumb od menia pa pogledaj sto ce ti se stvorit ! i onda mi reci da ti se da svaki put iz imenika, igrice, poruke, mp3 playera i svega izlazit sa exit ili back-back-back-back - ako to ne radis drasticno usporis telefon jer ti SVE ostaje otvoreno !

3g ti koristis, koristis video pozive, skidas velike fileove s mobitela brzinom do "14mbps" neznam dali je to tko kod nasa ikada postigao pa zato pitam, pogotovo po cijeni od 12kn po 100kb ili koliko je vec !??? jebeno, zato i je proglaseno kao promasena generacija mobilne telofnije ! e da, jel znas koga da to koristi u hrvatskoj !?

programi za symbian su toliko korisni i super, samo za sto? ako ti treba telefon za posao kupit ces blackberry ili neki pda koji je u kombinaciji za gsm-om ... kakve programe ti imas na svom mobitelu koje koristis ? navedi mi neke primjere. za navigaciju moras koristiti gps modul, meni ga se neda nosit sa sobom, tebi? n95 ti na navigaciju potrosi cca 1500kn mjesecno ako ga koristis jer koristi gprs jer nezna sam proracunavat sve! nemoj mi spominjat snimanje razgovora, divx playere i slicne stvari jer to sve moze i samsung i SE radit najnormalnije kao i nokia i bez tih dodataka! ne kuzim koje su fore velicanja tog symbiana ? daj mi ti svoje prednosti, ja cu ti ih pobit sve do jedne !

a te procijene moga znanja zadrzi za sebe

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajmo ovako, ako stisnes crveni gumb izades van iz svega jelda? eto, procitaj poruku, stisni crveni i izasao si na "desktop" ili kako da vec nazovem taj pocetni ekran, a onda probaj drzat 2 sekunde gumb od menia pa pogledaj sto ce ti se stvorit ! i onda mi reci da ti se da svaki put iz imenika, igrice, poruke, mp3 playera i svega izlazit sa exit ili back-back-back-back - ako to ne radis drasticno usporis telefon jer ti SVE ostaje otvoreno !
    Da, na mobitelima prosle generacije. Kod Symbiana 9.1 se tako gase sve otvorene aplikacije. Vidim koliko si u toku.

3g ti koristis, koristis video pozive, skidas velike fileove s mobitela brzinom do "14mbps" neznam dali je to tko kod nasa ikada postigao pa zato pitam, pogotovo po cijeni od 12kn po 100kb ili koliko je vec !??? jebeno, zato i je proglaseno kao promasena generacija mobilne telofnije ! e da, jel znas koga da to koristi u hrvatskoj !?
    Kakvih 14 mbps? Kakvih 12 kn? Get your facts straight pa onda doci ovdje proljevati svoje znanje.

3G tj. UMTS nije nigdje proglasen propalom tehnologijom i to je notorna laz zato ne seri.

Svatko sa web n walkom ga intenzivno koristi, a takvih korisnika ima puno vise nego sto mislis, narocito otkad se predstavljen wnw za simpa korisnike.

Premali je ovaj forum za ovolike velicine poput tebe.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    glasam za k810....
    izgleda da se sve svodi na 3stvari
    u700-telefon-sminka
    k800-telefon-slikanje
    n73-telefon-igracka

i ja sam protiv simbiana..koristio sam mobitele s simbianima, i nikako ne kuzim sto je tu tolko super..da mi mpr ima neku drugu slicicu il nesto, nista korisnije od jave nisam nasao..makar mi na wm sad fale neki programi tipa prikaz autobusnih i tram linija a valjda se moze nac negdje makar meni ne uspijeva, i recimo karte gradova s pretrazivanjem ulice..sto sam sve preko jave skidao i na k800 mi je fino radilo..a ovo kak ce mi izgledat divx il mp3 player me uopce ne zamara...nekima je to prednost, no men je simbian mana jer na prijasnjim uređajima me ubijala baterija i sporost, tako da pokusavam to zaobic u sirokom luku...
    ako zelis klizni tanki uzmi samsung ako zelis slikat uzmi k810(velik je mobitel al se isplati imat tako velik mobitel samo zbog kamere ak ju koristis..ako ne,ja bi izbjegavao velike mobitele)..ako zelis puno bolji zvucnik vanjski onda uzmi nokiju i to je to..ok je imat glasniji zvucnik al kad pomislim da je kamera po noci neupotrebljiva, ne bi uzimao n73 za tolko para..
    moj tip bi bio : 1.k810 2.u600/700 3.n73
    bio nekad oglas...

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. U700-Upload Java igara
    By nemesis666 in forum Samsung
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 13-03-2008, 22:22
  2. U700 problem
    By nemesis666 in forum Samsung
    Odgovora: 2