= Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
Pricas o stvarima o kojima nemas pojma (to si fino pokazao sa ovime "crvena tipka") pa se radije suzdrzi od glupih komentara.

Nema dvojbe da je N73 najmocniji od sva tri mobitela, a ti mi fino reci te statistike prema kojima se u HR ne koristi 3G, to da nema korisnih programa za symbian (S60 varijantu, koju ovdje spominjemo). Ako je tako los i bezvrijedan, zasto je toliko popularan i zasto je kao njegova najveca vrijednost najcesce uzeta mogucnost instalacije dodatnih aplikacija?

Mojne tisra.
ajmo ovako, ako stisnes crveni gumb izades van iz svega jelda? eto, procitaj poruku, stisni crveni i izasao si na "desktop" ili kako da vec nazovem taj pocetni ekran, a onda probaj drzat 2 sekunde gumb od menia pa pogledaj sto ce ti se stvorit ! i onda mi reci da ti se da svaki put iz imenika, igrice, poruke, mp3 playera i svega izlazit sa exit ili back-back-back-back - ako to ne radis drasticno usporis telefon jer ti SVE ostaje otvoreno !

3g ti koristis, koristis video pozive, skidas velike fileove s mobitela brzinom do "14mbps" neznam dali je to tko kod nasa ikada postigao pa zato pitam, pogotovo po cijeni od 12kn po 100kb ili koliko je vec !??? jebeno, zato i je proglaseno kao promasena generacija mobilne telofnije ! e da, jel znas koga da to koristi u hrvatskoj !?

programi za symbian su toliko korisni i super, samo za sto? ako ti treba telefon za posao kupit ces blackberry ili neki pda koji je u kombinaciji za gsm-om ... kakve programe ti imas na svom mobitelu koje koristis ? navedi mi neke primjere. za navigaciju moras koristiti gps modul, meni ga se neda nosit sa sobom, tebi? n95 ti na navigaciju potrosi cca 1500kn mjesecno ako ga koristis jer koristi gprs jer nezna sam proracunavat sve! nemoj mi spominjat snimanje razgovora, divx playere i slicne stvari jer to sve moze i samsung i SE radit najnormalnije kao i nokia i bez tih dodataka! ne kuzim koje su fore velicanja tog symbiana ? daj mi ti svoje prednosti, ja cu ti ih pobit sve do jedne !

a te procijene moga znanja zadrzi za sebe