Ja na jesen ionako idem u Ameriku pa cu vidjeti valja li sto iPhone
evo ima ga čak i kod nas
http://www.kupiprodaj.net/kp/oglasnik/oglas103843.htm
baš bi trebo neko nazvat da vidi cijenu...........mislim da bi bilo samo..........a prodat če je 100% osim ako ne laže
Iphone? Ne hvala!
1. Nema mms funkciju
2. Nema UMTS
3. Baterija se ne može mijenjati. Isti se šalje u Aple servis i oni mijenjaju bateriju za nekih 89 $
4. Nemogućnost sinkronizacije notesa, tasks!
5. Nema funkcije cut i paste prilikom rada s tekstualnim datotekama :-(
6. Nije ga još uvijek moguće odlokati.
7. Aktivacija ide preko Itunesa za što moraš biti online na svom PC-u.
8. Nema podrške za memory card ili sl.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Jedan Eldarov tekstić koji pokazuje da je iPhone samo fashion telefon, a ne smartphone i multimedijalni telefon kako ga apple predstavlja: http://www.mobile-review.com/article...-name-en.shtml
Evo još jedan super rewiew koji morate pročitati ako razmišljate o kupovini Iphonea. Sad će vas definitivno razuvjeriti ova ženska koja po meni piše najbolje rewiew-e o mobitelima! Ovdje
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Evo ja volim Apple,ali iPhone me razočarao. Očekivao sam nešto revolucionarno,nakrcano funkcijama i lijepo,kad ono... Revolucionaran nije,Neonode je prije par godina predstavio prototip moba bez tipkovnice. Nakrcan mogućnostima nije,nema 3G,ne da se syncati s Outlookom,nema MMS... Lijep jest,ali i prilično nepraktičan. Apple zna napraviti predobar laptop ili mp3 player,ali s mobovima se moraju još malo spraksati
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Uz to ako pogledaš sliku trea, ipoda i iphona posloženih jedan na drugog vidiš kako je samo iphone ogreban na lijevom čošku. Pitam se kakava je to izrada kad se tako brzo mogao izguliti i kako će izgledati nakon 1 godinu?
http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=iphone
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo to mogu reć,ništa više.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Zaista me čudi kako jednu tako važnu opciju nisu implementirali u taj telefon, koji zaista ne zaslužuje da se zove pametnim telefonom. Za sada je gotovo sigurno da isti neće doći u Hrvatsku.
Evo jucer sam ga isto malo koristio i da potvrdim kako je po meni kvalitetno sastavljen, ne skripi pod rukama, nisam ga baco po podu jer sam ga u ducanu koristijo. A i softver stavljam kao veliki + jer je brz. A ostalo se zna nedostaci
A kakav je to dućan koji ima Iphone u ponudi kad se zna da se može koristiti samo u AT&T mreži?
...ma kad vidim kako neki "briju" kako je to odličan, inovativan uređaj, dođe mi da...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
![]()
To je jedan od razloga zašto ne podnosim Apple - oni UVIJEK, ama UVIJEK, pokušavaju nedostatke svojih proizvoda (kojih ima kod SVIH njihovih proizvoda,voljeli vi to ili ne) prikazati kao prednost, i uvijek pokušavaju uvjeriti svoje korisnike da su oni nešto posebno, i tako u mnogim slučajevima stvaraju ono što ja volim zvati "Apple zombi"- čim takvima ukažeš na činjenicu da je prozvod firme x bolji od nekog istovrsnog Apple proizvoda, odmah pada napad uvredama, dernjavom,pokušajima provokacija i totalnim debilizmom, kakav vidiš jedino u raznim kultovima i vjerskim sektama u kojima ti hebeno isperu mozak (npr scijentolozi itd). Nije čudo da se kaže "Cult of Mac"![]()
Istina ima i koliko toliko normalnih, ali.....
...točno "thunder"...
...apple privlači samo dizajnom (naravno - pojedince), dok su funkcijama dakeko od drugih proizvođača...
...mali off: samo kad se sjetim ipod shufflea - koje je shranje od playera...ne toliko što nema ekran nego kao prvo moraš koristit itunes (kao i svaki ipod player :thubdown: ), zatim nemaš mogućnost mjenjanja equalizera, niti manualnog podešavanja, i naravno loš zvuk u njhovim "kvalitetnim" slušalicama...
...pa ne bi dao tolike novce za ijedan ipod - čak i da mi o tome ovisi status u društvu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Ma ne kužim se baš u Aple računala ali za par dana dobivam Aple Ibook (laptop) pa ću se malo njime pozabaviti. Inače ne mislim ništa loše o Apleu, štoviše, mp3 playeri su mi jako dobro dizajnirani (nisam ga kupovao jer imam u palmu 2 gb memorije), ali sa telefonom su napravili malo s*anje! :-)
ljudi stay on topic ---> iPhone ...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ja imam iBook i iMac...
ne bih nikad u zivotu presao na nesto drugo,...da se razumijemo, ...koristio sam klasicna racunala 22 godine, ...
Apple je savrsen...imam i iPod i uglavnom njihove proizvode kupujem...nikad mi se s njima nista nije dogodilo, rade genijalno!
Za preporuciti!
Bookmarks