Molio bih nekoga ako ima dokumentarac "Genetsko podrijetlo Hrvata" da mi da linkove. To je u cetiri dijela, molio bih makar 1. dio no ako moze i sva 4.
To je danas bilo na HRT 1 u 15:05 i bit ce u 04:55, pa ako netko moze da snima pa da uploada.
Hvala unaprijed.
tražim pjesmu iz fast and furies ona prva dog se onaj majmun vozi u fordovom jeepu....
i jednu techno neznam kak se zove ni niš samo znam da je stara i da na sredini pjesme počne svirat gitara i lik govori monster song
A KAJ SAD TI GLEDAS�
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
ima ko melodiju tišina(povečerje)
ono iz američke vojske
Mi6 Black
trazim pjesmu - relax and take it easy , komercijala ne znam tko pjeva!
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ne treba mi ta treba mi ona kad frajer dolazi s mustangovim đipom i ide u restoran
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Trazim pjesmu iz ovoga videa ako moze tko pomoci!!!!!!!!!!
(ovu prvu pjesmu dok ne pocne akon sa smack that)
Video :
http://www.gamestorrents.com/pc-game...iler-2865.html
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
jel ima netko I LIKE U (feat. PAOLA) PLAY ONE??
ili gdje to mogu skinut
nema potpisa
ima li tko album ive gamulina giannija????trazim po netu, DCu, limewireu i slicno...i nitko nis...valjda netko od ovih silnih forumasa ima njegov album...pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiz heeeeeeeeeeeeeeelp![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
jel ima ko and1 mixtape soundtrack(ove)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da li neko ima Svadbass - La La (album) ili bilo sta od njih (osim Treblebass)? Sve sam pretrazio, a nigdje ne mogu naci. :/
|Think again.|
kaj niko nema album od feist?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
hej,ja sam nova ovdje pa samo da pozdravim![]()
ovaj prvi ne radi!
nema potpisa
Bookmarks