Trebala bi mi neka kompilacija rnb, dance, disco,nesto od toga sa novon muzikon! HVALA
Trebala bi mi neka kompilacija rnb, dance, disco,nesto od toga sa novon muzikon! HVALA
FORD FOCUS RS500
I like it!
Tko rano rani, zajebo je pjetla
tražim grupu GRETTA
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
e ima li tko ovaj album od djanija stipaniceva??kartolina iz dalmacije...
i ako ima tko od grupe Budjenje album, ne znam kak se zove...
bila bih neizmjerno zahvalna
EDIT: uspjela sam nacod djanija...a izgleda da budjenje jos nije ni izdalo album
![]()
Zadnji uredio tutlek : 24-07-2007 u 12:06
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
jeli ima ko novi album od akia rahimovskog.....ili barem nekakav link, fala.....
zna neko možda stvar ide nešt ženska pjeva papaya papaya onako kao tehno šta ja znam
Seriously?
ima ko kakav album od džona denvera ili dolly parton??
Zadnji uredio AutoXpert : 27-07-2007 u 13:00
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
kako se zove pjesma koja ovdje svira?
http://www.youtube.com/watch?v=MPqr_Xz4khc
Seriously?
Jel zna netko kako se ova pjesma ovdje zove?
Ja imam samo melodiju a znam da ima cijela pjesma.
molim vas ako netko zna da mi kaze
Jel netko nabavio onaj song Co to maš od nekog Bobe...?
ja iam melodiju i cjelu pjesmu
to tie je Giggi D'Agostino - The Riddle
Ima netko
ovu pjesmu?
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
našao track id zakon
Seriously?
tražim bolesna braća : lovačke priče
trazim: mistakemistake-dont be so bad i hacienda meets magic grooves - get down superfunk
Evo tražim jednu pjesmu kojoj neznam ni naziv ni ko ju pjeva...znate možda koja bi to mogla biti? šala mala...![]()
![]()
Nego ima jedna dobra pjesma, neznam kak se zove ali mislim si da ju pjeva Miss Eliot sa isto nekim crncem u remixu...bolje je rap...ali mi se sviđa melodija u refrenu...pa ako bi ko imao neke novije pjesme od Miss Eliot ili možda od nekih drugih crnaca ali da su novije...jer ta pjesma je izašla valjda prije mjesec dana (barem sam ju ja čuo tad prvi put) pa možda nađem tu pjesmu među njima...![]()
Unaprijed hvala!![]()
Bookmarks