Izgleda odlicno
Nekakve spec?
Još jedan klizni Samsung s kamerom od 5mpx, nasljednik g600, trebao bi izaći početkom 2008 godine. meni pumno ljepši i bolje dizajnirani od g600. Evo i slika:
![]()
Izgleda odlicno
Nekakve spec?
Ima gsm, edge, 3g, hsdpa 2.4 inčni ekran xenon blic
lepo9, lepo.
Joj, kak volim kad mi najavljuju mobitele pola godine unaprijed.
meni je što se oblika tiće mob ok ali daj buraz od kakvog je zo materijala zadnja strana kože?? e e . daj malo je to glupo! zbog čega koža kaj nemogu staviti kako je i ka d600 i d900 npr!
★★★★★
Ovo ce se brzo izlizati,samsung je u zadnje vrijeme zaružnio svoje modele...
da ne pise samsung prije bih rekao da je to SE ili odozada neka fashion nokia..
i ne baljezgajte gluposti, di bu se izlizala??
mob je ok ali ja komentiram tu prekrasnu zaista zadnju stranu obloženo šugavim materijalom
★★★★★
"The Samsung G800 slider has a 5 megapixel auto focus camera with 3x optical zoom"
opticki zoom kod samsunga.
ovo skida i k850 sa trona![]()
samo konkurent na tržištu za ženske može biti ali k850 će biti i ostai muški mob koji če biti puno bolji i fotke 16x bolje nego na samsungu i nokii
★★★★★
Ajde molim te reci mi po čemu si to zaključio? Jesi probao g800? Nisi. Tek kad ga probaš, onda možeš zaključit kakav je to mob. BTW, SE više nije nedodirljiv što se tiče fotoaparata (mislio sam da je to očito). Primjer broj jedan je Samsung koji je ugradio trostruki optički zum na slideru iste debljine kao k850.samo konkurent na tržištu za ženske može biti ali k850 će biti i ostai muški mob koji če biti puno bolji i fotke 16x bolje nego na samsungu i nokii
G800 je mobitel za ženske?Sa visinom od 103 milimetre, širinom od 51 i debljinom od 17 mm? Već sad vidim stotinu ženski koje luduju za mobitelom takvih gabarita. Još kad dodam njegovu perolaku masu koja neće biti manja od 100g- svakako, to je ženski mob.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
****** bit će da svi imaju malog pa misle da se žene pale na to![]()
Nisam pijan, vjeruj mi!!!
Stvarno? Da je tako, onda bi i ženske imale cigle od mobova, isto kao i muški. Hoćeš reći da Nokijina L`Amour kolekcija nije za ženske? Teško mi je zamislit muškog da ima takav mob (vjerojatno ima krizu identitaal mobovi se ne dijele na muske i zenske.).
Ne kažem da nema takvih, ali ne voli većina cura takve mobove, ******Napiši popis mobova koje imaju tvoje frendice pa ćemo vidjet da li većina ima cigle od mobova.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
prilicno ste skrenuli s teme,ali jasno je da ce se g800 ipak vecini svidjeti iako samsung ima onaj prefiks da je ipak vise proizvodjac zenskih mobitela.
Bokte vidio sam neki dan žensu sa n90 na ulici a sestrična mi ima n73,mogu nabrojat koliko hoces cura koje imaju muski mob...sto se tice fotoaparata necemo znat kakav je dok ga nebude u prodaji ali gledajuc na prijasnje proizvode,cini mi se da ce SE ostati na vrhu a tek za njim samsung i njoka(bar sto se tice fotića)
Bookmarks