Ocito problemi na serveru, a i godisnji odmori uzimaju danak![]()
šta je s tim forumom uvijek kad treba ne radi pogotovo u zadnjih tjedan dana ,jel se nadograđuje ili u čemu je problem,ili je problem u moj spajanju na netu šta ste nešto pisali al idem preko metroneta i t-coma i opet mi neće da radi pa pretpostavljam da nije stavr u tome
...FORCA FIUME...
Ocito problemi na serveru, a i godisnji odmori uzimaju danak![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Opet je....taj forum....samo mi diže živac...![]()
![]()
neradi po dan i pol hebemu živcira a treba mi
Seriously?
meni isto tako dogovorim se nešto i onda nemogu nikako do PM-a katastrofa ,prije se nikad to nije dešavalo![]()
...FORCA FIUME...
...opet multipliciranje tema, ccc...
Ajmo odmah drvlje i kamenje - znam da ovaj forum nije javno dobro već vlasništvo Mobil-a pa se prema tome i tako odnosim - u nekim trenutcima nam ne mogu pružiti uslugu poglavito zbog poteškoća tehničke prirode za koji oni nisu krivi pa im stoga skidam kapu za sav trud oko ovog foruma...
Ujedno im mogu platiti i pijaču - samo treba dogovoriti termin i mjesto.
Idem ovo brzo poslati dok još radi...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
i mene živcira...
jedva sam sada uspio javiti da sam uplatio novce za majicu...![]()
Isti problemi...![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
isto to,dogovorili se ja i jedan tip oko kupnje laptopa preko pm i onda nakon 2 dana štekanja javi tip na pm da je kupio laptop već.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
...uh dobro je sada se već ruši i dva puta dnevno...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
hehe presli su na dvokratno![]()
znam da se žalimo,al ipak ovo je besplatna usluga,tako da se nemamo šta žalit zapravo![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
godisnji su uzeli maha, ovaj tjedan je uptime servera katastrofalan.
od danas se provjerava rad servera svake minute i reagirat ce se u najkracem mogucem roku
dat cu sve od sebe i pokusati vratit uptime na 99.9% kao sto je i nekad bio![]()
precesto se srusi
ali ga opet volim i ne smeta mi toliko![]()
My mind on money,
Money on my mind.
Joker, izgleda da se stabilizirao do sada.
Samo da ti napomenem, možda je bitno, možda nije, jutros od 10 do cca 12 sati forumu je trebalo i do 30 sec za odziv (znači od kada bih kliknuo na nešto do vremena kad bi mi forum to otvorio bi prošlo min 30-ak sec).
Sada radi normalno, odn. instantno otvara threadove.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Evo i mene nakon tri dana nemogučnosti pristupa forumu![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Bilo je malo više takvih zastoja u zadnja 24h: http://site24x7.com/webclient/temp/jfreechart-44834.png
Hebiga ne možeš da forum radi superiška pa onda počne štekat ali nije neka frka nego jednostavno fali dnevna doza gluposti sa njega!!!
Sutra stižem u ZG budem vas sve odgovorne ispizdio a lili me bude dovela do Vas!!![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
hmmm meni je bolje pitanje kad forum radi,a ne kad ne radi...![]()
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Stičem dojam da ovaj forum stvara ovisnost.
Ima negdje nekakva komuna za odvikavanje od cafe.mobil-a?
U potpunosti se slažem sa Vkijem u dnevnoj dozi, meni isto fali.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Joker je rekao sto se cini i sto se planira uciniti.
Nadamo se da ce to doista minimizirati vrijeme kada je forum korisnicima nedostupan.
Kako je netko i spomenuo, mulitipliciranje ovakvih tema nema smisla, pa se za obavijesti o slicnim problemima, kao i do sada mogu koristiti, dvije nize navedene teme:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9225
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=39007
Ovo je![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks