meni radi,ali trebao bi malo prosiriti ponudi softvera.
Jaaako dobra
Vrlo dobra
Dobra
Loša
Jako loša
Užas živi - briši to
Vidio sam i bolje
Vidio sam i gore
Napravi i meni jednu takvu (sviđa mi se)
Uopće mi ne radi
Nemam WAP telefon
Sve ostale stranice mi rade samo ova ne
Napravio sam stranicu (WAP stranica) dakle za pristup preko mobitela
www.etfos.hr/~khideg
ako netko zeli nek ju slodobno posjeti i nek napise da li moze pristupiti ili ne, za sad je jos u izradi. ima samo java igrice,ali bit ce svega posmalo uskoro.
Dajte svoje komentare,, neki su mi vec rekli da im ne radi?
Ako želite javite. hVala.
meni radi,ali trebao bi malo prosiriti ponudi softvera.
Meni na mobitelu radi početna stranica, neki linkovi su mrtvi(vjerujem da je to još u izradi, ali toliko da znaš) Na emulatoru mi javlja slijedeće copy/paste:
End tag 'br' does not match the start tag 'p'. Error processing resource 'http://www.etfos.hr/~khideg/'. Line 10, Position 30
Welcome to Kriss WAP site</br>
-----------------------------^
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Meni ne radi
naravno svi prijedlozi su dobro dosli, ona je jos u izradi jer sma je tek danas poceo raditi..
da pa samo java radi, SMS, MELODIJE
ostalo je u izradi.
sve sto treba napraviti mozete predloziti . bit ce sis progrma,svega svega..
to sto javlja to i meni javlja kad uctam s kompa strancu.. al ta stranica je pisana u wmlu brower ju vald ne prepoznaje..
Usput molim ako mozete napisati takoder kojim mobom ste se spjali pa radi ili ne radi?
sa F500i neradi
moram jos raditi neke preinake
dobro akneta je priilicno slaba, samo 3 glasa (zanima me tko zeli da i njemu napravim takvu)
ok najnovije pitanje
stranica se ucitava na XHTML mobitelima no pisana je u WML jeziku za sve mobitele, no server na etfu ocito ne sadrzi potavke koje omogucuju ispravan prikaz i pozivanje wml stranice vec trazi non stop HTML stranicu i kod mobova koji ne mogu prikazati html, izbaci gresku, e sad vas pitam posto sam napravio super strenicu bilo bi ono svega sto vam srce pozeli a i dobar sam u tom WML jeziku i to, kako da se postave te potavke na taj server da se to ispravno prikazuje
ili ako netko zna neki drugi server gdje mogu postaviti svoje wap stranice..
ali da ima bar nesto malo mjesta
sve sto sam nasao daj max 1MB, al to je nista. na ovom serveru imam oko 100MB, a u tih 100MB i sami znate da bi mogo razviti odlicnu wap stranicu no u 1MB to ne ide, samo bi bila textualna, znaci dosadna.. pa dajte prijeloge.
za detalje oko postavljanja WAP stranica možeš pitat zoro-a, on je telfon.net postavio i na wap još odavno, pa bi ti možda mogao pomoći oko tih tehničkih detalja postavljanja i prepoznavanja wap stranica..
e ovaj odgovor cekam vec danima... jos mi reci gdje da ga nadem? jel mu nick smao zoro tako kak si napiso. zasto mi nije odg ovdje ako toliko zna..stvarno me muci, jer telefoni neprepoznaju moju stranicu (neki), dakle motrola i SE
Da, nick mu je zoro
Mail mu vjerojatno piše na stranici www.telfon.net
Odi na telfon.net forum i pitaj tamo
ne radi mi!
![]()
Evo ni na T610 ne radi. Al mislim da je prije problem u mom mobu, nego u samoj stranici![]()
Jesi sredio šta u vezi stranice? Nestrpljivi smo, još mi ne radi...
Samo naprijed!!![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ma kuzis, mislim da nije problem ni u stranici vec u serveru. svi mobovi koji imaju podršku za XHTML bez beda ju otvaraju, a ostali imaju problema, jer ih server blokira.
inace stranica je pisana u WML kodu, takoda tu problema nema, naravno,
jesino bi bilo dobro prebaciti stranicu na neki drugi server, koji ima podrsku da se uuredi postavke za WAP, sto cu pokusati i uciniti u sljedecih nekoliko tjedana,.
Ja sam probao sa ovom nokiom 3120 - piše da podržava xHTML i već sam probao par stranica koje to podržavaju i radilo je (mislim da je mobilegear.com jedna, nisam siguran)..
Keep goin'![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks