Zar nitko ne zna?
Inace, temu sam stavio ovdje jer se spomenuti problem pojavio nakon flashanja. A cinjenica da u jednom smjeru (slanje) BT radi, a u drugom (primanje) ne, navodi na zakljucak da je neki problem sa softverom....
Pozdrav svima!
Cini se da je moj K750i, alias W800i, poceo patiti prvenstveno od zubobolje.
Naime, nakon (uspjesnog) flashanja na W800, slijedeci upute sa ovog foruma, pojavio se problem sa Bluetoothom.
Kad je u pitanju slanje preko Bluetooth veze, sve radi kako treba.
No, cim pokusa nesto primiti preko Bluetootha, neovisno radi li se o kontaktu ili datoteci, na displayu se pojavi bijeli screen i mob napravi nesto kao restart.
Vratio sam mu i originalni firmware (ali nebrandirani, mob je dosao sa brandiranim iz T-Coma), ali problem ostaje.
Ista se stvar desava i pri spajanju na racunalo. Inicijalna konekcija prodje, mob i PC ostvare komunikaciju, ali nakon minutu, dvije mob se zblesira i "resetira".
Je li se netko susreo sa slicnim problemom i kako ga je rijesio?
Bi li povratak na brandirani origigi firmware radio? Nasao T-Com firmware, ali nisam jos probao.
Eh, da, nakon povratka na 750i firmware pokusao sam se spojiti sa SEUSOM, sto je proslo OK, javio je da ima nadogradnju za skinuti, sto je i napravio i instalirao, ali problem sa bluetoothom i PC Suite konekcijom ostaje.
Any help?
P.S.
Pretraga foruma nije dala neke korisne rezultate.
Zadnji uredio Zli_Ciko : 25-07-2007 u 08:32
Zar nitko ne zna?
Inace, temu sam stavio ovdje jer se spomenuti problem pojavio nakon flashanja. A cinjenica da u jednom smjeru (slanje) BT radi, a u drugom (primanje) ne, navodi na zakljucak da je neki problem sa softverom....
stavio si w800 r1bc002 ?
probaj staviti onaj patch da bez pitanja šalješ i primaš datoteke pa probaj tako.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Bookmarks