stavio si w800 r1bc002 ?
Izvorno postao Most Wanted stavio si w800 r1bc002 ? Moram provjeriti kad dodjem doma koji je tocno bio. Recimo da sam stavio taj, je li on razlog? SI siguran da je bas hardverski problem? Nemam vremena za trckaranje do servisa, radi se.
Izvorno postao Zli_Ciko Moram provjeriti kad dodjem doma koji je tocno bio. Recimo da sam stavio taj, je li on razlog? SI siguran da je bas hardverski problem? Nemam vremena za trckaranje do servisa, radi se. razlog bi bio da nisi stavio taj pa pricekaj jos necije misljenje .. ja mislim da je problem hardverski
Izvorno postao Most Wanted ja mislim da je problem hardverski Potpisujem
Izvorno postao pdrascic Potpisujem takoder...ne vidin razlog zasto bi to imalo uopce imalo veze sa softveron i jos ako si ima par verzija znaci da nije nikakav bug ili nesto....
probaj staviti onaj patch da bez pitanja šalješ i primaš datoteke pa probaj tako.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Izvorno postao S.Silva probaj staviti onaj patch da bez pitanja šalješ i primaš datoteke pa probaj tako. Nakon vracanja na origigi firmware izgleda da Buletooth opet radi kako treba. Sutra cu testirati konekciju sa PCem, i detaljnije BT, pa cemo vidjeti, ali kako sad stoje stvari, BT ponovno radi. Cudno, ali OK, bitno da ne moram nositi u servis.
Pravila foruma
Bookmarks