Neću jer mi zasad srećom ne treba garancija, a skidati modemom 40MB...ne bih, hvala. Najviše odjednom sam skinuo 19MB (W800 firmware).
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
evo ga zahvaljujući carbonu!![]()
![]()
http://rapidshare.com/files/42184733...oatia.zip.html
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
1. Nije zahvaljujući meni nego Biker Boyu
2. Taj i još dva linka na rapidshare su već u tutorialu zahvaljujući također Biker Boyu![]()
Hm pa ljepo ste vi napravili taj tutorial nema šta![]()
![]()
zasto mi mob ne radi nakon flashanja
xs mi ga ,prepoznaje ali mi se nece upaliti ekran opce a ovaj scostum nisam skuzio ja sam ga uploado poreko uploadera koda stavljam nove ikone preko FSXa
kad mob vratim u k750 zasto mi ikone nisu slozene onako kako su bile kad sam kupio mob!!!!pomazite
flešaj ga sa seusom, onda ćeš imati ikone kao kad si ga kupio
ovdje ima K750i custom T-Mobile
http://www.4shared.com/dir/3325144/84bc8ac8/custom.html
ako neko nešto treba nek se javi
uploadam na ovaj link pa neka forumaši skidaju![]()
Mi6 Black
Samo bih se nadovezao kupio sam mob u vipu dekodirao ga sa cruzerom i sa njime mu flashao w800i kad sam rastabljao masku sam sam pokidao prekidac kamere i naravno odnjeo sam telefon na garanciju naveo sam da kamera neradi i da se uređaj blokira dakle zaprimljen je na garanciju i otisao je u servis tamo su naravno zamjenili flat od kamere i novi prekidac i napravili reflash software-a i naravno umjeso original k750 stavljen je w800i R1BC002
dakle poznata stvar je da kad serviseru vec jednom telefon dođe u ruke on ce ga popraviti ma sta god bilo telefonu i ma sto god da je napravljeno (flashanje i modanje telefona)
Hoćeš reći da je ovaj tutorial nepotreban?![]()
Jel može moderator opet promijeniti naslov threada u naslov prvog posta jer ovaj tutorial sada uključuje i T-mobile?
Meni ne radi joystick na k750 koji sam flashao na w800, znam da flashanje nema veze s joystickom, ali ne bi zelio da me ovi iz elektromagica odhebu pa ne znam da li ici na sigurno i vratiti t-mobile firmware ili pokusati?
Vrati na staro prije jer nikad se nazna...![]()
Ili ako ti se da gnjaviti probaj sa ovim softom, pa ako se budu bunili, vrati stari pa probaj opet.
samo vratis na staro i to je to.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Jel netko još isprobao ovaj tutorial? Iskustva?
Bookmarks