tutorial izmijenjen, thanks![]()
tutorial izmijenjen, thanks![]()
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Ja sve napravim kako piše, ali kada upalim mob i upišem pin javi mi se neka greška i kaže da kontaktiram servis.
prvi ili drugi postupak?
Probo sam oba.
Ni na jednom ne radi.
ja nemogu skinut ovaj file za t-mobile...daj stavi neki drugi link...
...reper u duši...
MOJ BLOG
Vidim sad ne radi, prije je radio. Ja ti taj file nemam na kompu, morat ćeš pitati
MASVU da ti on uploada negdje drugdje
masva daj stavi link za t-mobile please...oću probat vratit garanciju pa da im ga odnesem
...reper u duši...
MOJ BLOG
A šta mislite, šta bi mi rekli da im odnesem mob full modan, unutra preko 20 patcheva, driveri drugi, menu drugi, elfovi, šta bi mi rekli?
Sad sam pročitao, netko je napisao kako je odnio K750 s W800 softom na servis i da su ga pitali kako je to uopće uspio napraviti. Šta bi onda rekli na ovo, i jel bi priznali garanciju?
Garanciju ti nebi priznali sigurno a ovo što bi rekli ovisi u koji servis ideš ak ideš u neki loš valjda bi se čudili kak si to napravio bez box-a tak su i meni !
Uostalom probaj pa vidi !
Ma pošto ti ja nemam adsl, a u vraćanju je potreban seus, koji teško radi bez adsl-a...trebo bi mob kod nekog nosit da ga flashma seus-om, a to mi se baš i ne da... pa zato pitam
Ako netko ima iskustva s tim nošenjem moddanog mobitela na servis nek kaže
Ma ovih pitanja je bilo vec milijun! malo search!
Ma kakvih pitanja? O čem ti? Pa znam kak se vrati orginal sve, pa ja sam napravio ovaj tutorial. WTF?
Pitam jel ima tko iskustva s nošenjem flashanog moba na servis. Ako imaš takvih iskustava, onda nešta piši....
ma može patchati vodafone soft
ako ne bude išao nek mi poašlje soft pa ću mu ja prilagodit patch
a ako on nije radio unlock, vjerojatno nije patch unlock nego erom, tako da će unlock ostati promijenom softa
Kaj ce se dogoditi ako Customize FS pokrenem sa flash opcijom a ne sa FSX?
hmmm pitam jer sam to napravio i sada mi u XS pise vec 15 min activating FS
EDIT:
OK gore naveden problem rijesen koristenjem novije verzije XS-a....
Jedino sto me muci jos je kako vratiti branding na handy to nisam skuzio, pa ako netko ima volje da mi objasni bio bih mu zahvalan.....
Zadnji uredio ravilov : 10-04-2008 u 11:23 Razlog: koristi gumb EDIT!
Bookmarks