a kaj kazes na ovo www.autronic.hr
Super Talent 2 GB kit - T800UX2GC5, DDR2 PC6400 800 MHz, 240pin, 2x 1 GB, CL 5 809,00 kn
mislim da je to bolje ti mozda isplativo super talent je jako dobra memorija...
Dakle, molim lijepo preporuke za kupnju ddr2 memorije, veličina 2gb,radni takt na 667 ili na 800MHz, ja ciljam na Geil, znači 1024 + 1024, ima u hgšrotu nešto u ponudi,pa me zanima da li se to isplati i ostale preporuke!
EDIT : Shebal lala sam se, matična mi ne podržava ddr2, p masters, dakle, 1gb ddr 400, preporuke molim...
Mod please, promjeni naslov samo ovo ddr2 u ddr, tnx![]()
Zadnji uredio therrlu : 23-07-2007 u 01:49
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
a kaj kazes na ovo www.autronic.hr
Super Talent 2 GB kit - T800UX2GC5, DDR2 PC6400 800 MHz, 240pin, 2x 1 GB, CL 5 809,00 kn
mislim da je to bolje ti mozda isplativo super talent je jako dobra memorija...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
odi na www.autronic.hr
i gledaj ddr super talent, stvarno su odlicne a kaj je jos dobro dobis ljep hladnjak za mem koji ostavlja vizualni dojam memorije jos ljepsim
Super Talent 1 GB - D32PB1GJ, DDR PC3200, 400 MHz, CL3, 16 chip 389,00 kn
![]()
You Hack me!
reci di si doma?! sve ovisi?! mislim da bi mogli..
You Hack me!
Bez uvrede ali....samo me zanima ako ciljash na Geil memoriju zato jer je mislish debelo clockati??
Jer...ako ne clockash, sasvim dovoljan che ti biti i KingMax, Goodram, A-Data, Twinmos itd...itd.
A ako vech mora biti "skupa" mema, onda uz Geil pogledaj i OCZ, Corsair, Crucial Balistix, G.Skills....
Ok, u tom sluchaju, i ja bi ti preporuchio Super Talent. SuperTalent je jedna od onih rijetkih mema koje su malchice skuplje od ranije spomenutoga KingMaxa, ali zato imaju potencijala kao daleko skuplje meme (Corsair, OCZ i slichne).
reci ako trebas kaj nekaj cemo nac i poslat postom![]()
You Hack me!
Bookmarks