a da mozda probas instalirat ponovo itunes???? ko zna kaj se sjebalo u aplikaciji, i da mu nisi zabranio autostart mozda bi radio , instaliraj ponovo drugu ,noviju verziju pa na njoj mozda radi autostart.
Dakle,vec duze vremena koristim Yuet 3.2 MP. S njim ide i iTunes. Nekoliko puta mi se je startao s mobom,pa sam ga onesposobio tako da sam mu zabranio autostart. Nikad ga nisam koristio tako da me nije ni zabrinjavalo,ali isto kad pozelim uc u njega,nadem ga u meniju i stisnem OK,a on veli "pricekajte..." i tako do sudnjega dana. Zasto ne radi...?
a da mozda probas instalirat ponovo itunes???? ko zna kaj se sjebalo u aplikaciji, i da mu nisi zabranio autostart mozda bi radio , instaliraj ponovo drugu ,noviju verziju pa na njoj mozda radi autostart.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Fleshaj na u apdejtanu verziju Yueta 1.9a koja ima sve kao i 3.2, a rijeseno je dosta sitnih bugova kao i problem sa itunesima![]()
Posle restarta, nemoj nista stiskat , tek kad ti udje u iTunes pokreni neku pjesmu i stisni crvenu tipku!to ti je mali bug u v3.2 koju i ja koristim!
Isto sam imao sa svojim mobom. Na kraju sam se vratio na yuet 1.9 i to je to.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Dobro receno, ja sam jos isao prije starta na menu, i na build database.
Jos jedna vazna stvar, kada pokrenes pjesmu i izidjes, iTunes je i dalje aktivan, treba otici u menu, ponovo pokrenuti iTunes i neku pjesmu i onda exit, tek onda je izisao iz programa - ako se ovo ne napravi - baterija traje dva dana. (aktivni iTunes-i se prepoznaju po ikoni na vrhu monitora.
Prilikom svakog restarta treba ponoviti postupak.
Dakle, nista stiskati dok se ne pokrenu...
povratak motoroli :)
A sto ces... Zurilo mi se,pa nisam nastavio citat pa nisam ni znao da je link ispod...Hvala. Moze lock!
meni je najbolji bio yuet 2.2 , steta sta je imao bad network reception..
ovaj 3.2 je dobar,osim sta mu itunes ne rade kako spada..pa sam ja lipo ih izbrisa
a yuet 1.9 je ja mislim samo za v360...
Ja sam skinuo taj updateirani 1.9 i flashao ga. Zasad je sve 5!![]()
Bookmarks