Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6124c
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.293
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.293, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

iTunes na V360v?

Da li je tko upogonio iTunes na V360v? iTunes 1.9 navodno radi na V360 no instalacija zahtjeva manipulaciju shortcut recordima (seem 0002_nesto) te nisam siguran da li je taj dio kompatibilan sa Vodafonovim shortcutovima (koje ne znam obrisati).
    Zna li netko od dezurnih strucnjaka format 0002_xxxx seemova? Pretpostavljam da bi stvar radila ako 'iTunes' seem (0002:0005) koji odgovara 5. shortcutu uspijem prepraviti da modificira 0002:000B, odnosno 11. shortcut koji je slobodan. Koliko vidim, 1. i 3. byte su brojaci koje bi svakako trebalo izmjeniti no sto je sa ostatkom?

PS: please blokirajte thread-trakavicu o moddingu V360 jer je postao potpuno neupotrebljiv. U jednom je threadu prilicno nemoguce smislemo voditi vise paralelnih, nevezanih rasprava a to se tamo upravo dogadja. Kada se to jos iskombinira sa ogromnim brojem postova i izrazito losim mogucnostima pretrazivanja, stvari postanu stvarno nepregledne.

Domjan

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia E52
    Operater
    T-Scum
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dos
    Da li je tko upogonio iTunes na V360v? iTunes 1.9 navodno radi na V360 no instalacija zahtjeva manipulaciju shortcut recordima (seem 0002_nesto) te nisam siguran da li je taj dio kompatibilan sa Vodafonovim shortcutovima (koje ne znam obrisati).
    Zna li netko od dezurnih strucnjaka format 0002_xxxx seemova? Pretpostavljam da bi stvar radila ako 'iTunes' seem (0002:0005) koji odgovara 5. shortcutu uspijem prepraviti da modificira 0002:000B, odnosno 11. shortcut koji je slobodan. Koliko vidim, 1. i 3. byte su brojaci koje bi svakako trebalo izmjeniti no sto je sa ostatkom?

PS: please blokirajte thread-trakavicu o moddingu V360 jer je postao potpuno neupotrebljiv. U jednom je threadu prilicno nemoguce smislemo voditi vise paralelnih, nevezanih rasprava a to se tamo upravo dogadja. Kada se to jos iskombinira sa ogromnim brojem postova i izrazito losim mogucnostima pretrazivanja, stvari postanu stvarno nepregledne.

Domjan
    Flashaj moto sa Yuetovim monsterpackom i imas i iTunes i ostale moddove...imas link negdje na forumu...stavis ga s RSD Liteom 2.7 na moto...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6124c
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.293
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bubyx
    Flashaj moto sa Yuetovim monsterpackom i imas i iTunes i ostale moddove...imas link negdje na forumu...stavis ga s RSD Liteom 2.7 na moto...
    Zelio bih izbjeci flashanje ako je ikako moguce. Sredio sam si vecinu stvari koja me smetala na vodafonovom softveru i sada mi je skroz ok. Takodjer, ako se ne varam, izgubio bih default funkcije tipaka za adresar i call-log sto mi se nimalo ne svidja.
    Flashanjem bi izgubio i garanciju (koliko znam, nema orginalnog vodafonovog monsterpacka) . Da, koja je to fora sa ne punjenjem moda preko USB kabla? Meni je to recimo korisno.
    Jos jednostavno nisam spreman na ireverzibilne promjene na mobu

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6124c
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.293
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Weeeee! Radi mi iTunes (istina, 1.9) na V360v!
    Nisam nista flashao (gore je i dalje orginalni Vodafon softver tako da je stvar putpuno reverzibilna i ne gubi se garancija). Postupak je ovaj:

1) sa MotoMidManom (0.38) se instalira iTunes 1.9 (nisam probao noviju verziju)
    2) makne se Corelet, reboot, postavi Corelet, reboot
    3) kreira se neki bezvezni shortcut (po mogucnosti da je na zadnjem mjestu kako bi se moglo najlakse doci do njega)
    4) skine se 'iTunes' 0002:0005.seem
    5) sa mobitela se skinu seemovi (za backup) 0002:0009, 00002:000A ... 0B, 0C, .... i tako sve dok se ne dodje do zadnjeg u kojem nesto ima
    6) medju skinutim seemovima se pronadje onaj koji smo predvidjeli za iTunes (u tocki 3) - hint: otvorite ih u hex editoru
    7) zapamti se 1. i 3. byte i oni se prekopiraju u 'iTunes' 0002:0005.seem
    8) tako izmjenjeni iTunes seem se prekopira u mobitelu ne mjesto naseg orginalnog seema (onog iz tocke 6)
    9) instalira se MotoTunes Mobile (regenerira iTunes bazu bez potrebe za spajanjem na komp) - naravno, sa MotoMidManom
    10) strpate muziku na karticu, provrtite MotoTunes i pokrenete iTunes preko shortcuta

i to je to Izgleda kompliciranije nego sto stvarno je. Dulje mi je trebalo da ovo napisem nego instaliram iTunes

korisni link za download:
    http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=260697

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ROKR E1,K700i
    Operater
    mt:s
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A kad sam ti ja preporucivao da stavljas iTunes pljuvao si ga na sve strane,a sad srecan kao malo dete.Nemislim nista lose ovim samo mi nije jasno sta ti je promenilo to misljenje?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6124c
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.293
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Popljuvao? Hardly... Sve sto sam rekao je da, posto imam jedino Linux na kompu malo mi je problematicno buildati iTunes database. Puno mi se vise svidjalo da mogu na bilo kojem kompu jednostavno presnimiti stvari na karticu i svirati.
    U medjuvremenu sa dogodilo par stvari:
    1) izdan je MotoTunes Mobile (nema vise problema sa buildanje databasea)
    2) razvoj cRadia je prekinut (smrc)
    3) pronasao sam nacin da instaliram iTunes bez flashanja (jedan od glavnih razloga zasto to do sada nisam ucinio)
    Kao sto vidis, imam dobre argumente za promjenu misljenja

Naravno, i dalje tvrdim da su neke stvari lako mogle biti i bolje napravljene. Recimo, dosta me smeta sto ne mogu modificirati glasnocu kada je telefon zaklopljen (LightPlayer i DAP to mogu). Takodjer, zasto ne nastavlja svirati nakog zavrsenog razgovora?
    No zato je stvarno brz.

Domjan

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ROKR E1,K700i
    Operater
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MotoTunes Mobil je i pre postojao takodje je i pre mogao da se stavlja iTunes bez flash-ovanja,nastavljanje sviranja posle razgovora je moguce na E1 pa mozda ce i tu uskoro.No vazno da ti radi i da si zadovoljan...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6124c
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.293
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JA_SAM
    MotoTunes Mobil je i pre postojao takodje je i pre mogao da se stavlja iTunes bez flash-ovanja,nastavljanje sviranja posle razgovora je moguce na E1 pa mozda ce i tu uskoro.No vazno da ti radi i da si zadovoljan...
    Zapravo, MotoTunes Mobile je izdan nakon onog mog posta a saznao sam za njegovo postojanje tek relativno nedavno. Sto se flashanje tice, mislim da sam ja prvi koji je dokumentirano uspio instalirati iTunes na neflashani V360v (zbog lockanih shortcutova stvar se malo razlikuje od instalacije na neki 'normalan' flash).
    Ma glavno da sada sve radi relativno ok

PS: Postoji li crni 'skin' za iTunes 1.9?

Domjan

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ROKR E1,K700i
    Operater
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovde mozes naci dosta skinova a medju njima ima i nekih crnih
    http://www.e398mod.com/component/opt...per/Itemid,43/
    Imam takodje i jedan sto sam ja napravio,a koji je slican cRadio-u ali je jos u "beta" fazi svog nekih par stvari...Pa ako hoces isprobaj ga
    http://rapidshare.de/files/21797816/...Tunes.rar.html

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Dužina video snimanja na v360V
    By alex1 in forum Općenito
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 17-04-2006, 22:19
  2. v360v sms counter
    By nero81 in forum Motorola
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 07-03-2006, 22:37
  3. ne mogu instalirat motorolu v360v