Evo ja koirstim DCM-XNET kabelski internet,I nisam mogao pristupiti forumu od 20.7 do danas.
A nisam mogao otvoriti ni www.mobil.hr.
Definitivno problem sa hosting serverom.
Ja bih na bašem mjestu promijenio hosting.
Da ne svalite krivicu samo na T-scum, meni jucer nie radilo prek Metroneta, tak da briem problem je u serveru gdi je cafe...
Ocito GO je uzeo danak...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Evo ja koirstim DCM-XNET kabelski internet,I nisam mogao pristupiti forumu od 20.7 do danas.
A nisam mogao otvoriti ni www.mobil.hr.
Definitivno problem sa hosting serverom.
Ja bih na bašem mjestu promijenio hosting.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ja također već 5 dana nemogu otvoriti cafe.mobil.hr a na homeboxu sam privremeno i kaže timed out
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
I meni ne radi,a nemrem se docekat da proradi.
A gluposti jedne, nikako ga otvorit!!!PA sta je ovo?????
FORD FOCUS RS500
I like it!
ni meni nije radilo
šta se to dešava
![]()
nešta nam je forum opakhebemu,ni ja nisam mogo dugo na forum,već sam izludio bez njega
![]()
![]()
![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Tri ili četiri dana nisam ovo već vidi. TO JE STRAŠNO I GROZNO.
Probao sam preko Googla i preko Mobil-ove stranice i nije išlo.
NE PONOVILO SE!!!!!!!!!
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Povremena nedostupnost foruma nema veze sa aktivnoscu u chataonici ili brojem clanova koji su online (dakle account kvotom).
Kako sam na moru i imam limitiran pristup netu (posudjeni CarNet dial up...psmtr dial up konekcijama), pokusavao sam prekjucer i jucer, ali sam imao problema sa spajanjem na forum i mobil web.
Navedeni problemi su generirani serverom i bivaju uklonjeni od ljudi koji drze podrsku hostingu, o njihovoj azurnosti ovisi i vrijeme uklanjanja problema.
Jos jednom ponavljam jedini od nas admina koji moze poduzeti nesto po pitanju servera jest Joker, a niti on ne moze sve (dakle ni on ne odradjuje posao onih koji na serveru pruzaju podrsku).
Isprike radi problema...svima nam je isto kada se oni dese, neovisno o nacinu spajanja i ovlastima na forumu.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Baš me to živcira....![]()
No....sad radi....![]()
Bookmarks