isto nije radilo... pa ovo je pušiona... Jebeš to. Ne mogu skoro 24 sata na forum. LOL
isto nije radilo... pa ovo je pušiona... Jebeš to. Ne mogu skoro 24 sata na forum. LOL
Same here....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
da i meni isto.. kak sugavo![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
I meni jučer i danas kroz jutro...
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
Ma nije u tome stvar, da napišemo sto postova kako nam nije forum radio.
Činjenica je da se pristupiti forumu nije moglo, a nitko nije dao objašnjenje zašto, ili se bar mogla staviti obavijest tipa Forum nedostupan. Radovi. Pokušajte kasnije.
Ovako nikome nije jasno jel kriv T-Com (neki sumnjaju da nije) ili druga sila.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ovo što se dešavalo sinoć i danas, tj da se nije moglo spojiti, to definitivno nije bilo do T-com_a, jer sam se probao oko 13h spojiti na faxu i nije htjelo...
tako da čisto sumnjam da je to do t-com_a, prije bi reko da je do servera...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa nije baš promjena servera nalik promjeni čarapa, svaki dan po par puta...
problem uglavnom, nije do T-COMa i IP range-a i sličnog. jedan dan predaha za sve![]()
da, baš tako... postoje neke varijacije kad bi to radilo, ali...
ja sam jucer doslovce poludio.....pa ovo je vec 14put da mi se to dogadja kad sam konektiran, imam adsl i ne kuzim zasto bi bilo komplikacija, isto tako meni je u puli postala masovna pojava da se internet sam od sebe resetira....
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
od jucer pa do danas negdje i 4 isto se nije moglo spojit na forum!!
Točnije od jučer cca 14.00 do danas u 17.30 forum je bio nedostupan.
A kad sam se spojio oko 17.30, pisalo mi je da sam bio "posljednji" put sinoć u 22.17, što je nonsens.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
evo opet nekaj usporava.
ziher se cijeli forum pregrijava od pametnih postova u čataonici!! možda bi bilo jedno od rješenja da moderatori naprave nekakve smjene pa da nas svrstaju u njih. tak bi u smjenama posjećivali forum, pa se ne bi pregrijavo!!!
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ja kao laik mislim da je preopterecen bio zbog ad sensa.Mozda je to..a ko ce ga znat.....![]()
Zadnji uredio lili : 20-07-2007 u 07:16
ja mislim da je pao server, isto tako nije radio jedan fileuploader, tako da...
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Bem ti adsl.t-com internet i onog ko izumi svu tu tehniku![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
i meni od prekojucer do danas uvecer
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
mene danas pito jedan sa foruma jel mu radi a ono ja vidim ne šljaka...A zappan ili joker će popravit.Sigurno neka preopterećenja il tak neš
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Netko se poigrava sa mojom ovisnošču o forumu tako da sam ova dva dana zamalo izludio što nisam se moga spojiti!!
![]()
I VAMA JE TO SMIJEŠNO!!!!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
...stalna IP adresa ti jedino šteti na Rapidshare-u...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks