samo da napomenem što sam skužirao... fotić radi izvrsno pod vodom stvarno nevjerojatno...
baterija radi max 2 dana ako se full koristi!
samo da napomenem što sam skužirao... fotić radi izvrsno pod vodom stvarno nevjerojatno...
baterija radi max 2 dana ako se full koristi!
Seriously?
Za sada, dakle, pozitivni dojmovi nadvladavaju.
Drago mi je da si zadovoljan foto aparatom, i nadam se da ce i ovaj osvrt koristiti onima koji se trenutno dovome oko kupnje istoga ili srodnih modela (mnogo me ljudi u posljednje vrijeme pita za savjet bas oko ovoga ili modela srodnika...more, godisnji odmori, pa su ovi modeli jos i privlacniji nego inace...).
Mene zanima kako AE sustav odradjuje svoj posao u vodi. Naime, koliko ja imam iskustva sa podvodnom fotografijom (nije da ga bas imam na bacanje) najcesci problemi koji se desavaju su promasaji AE i AF sustava u nedostatku svjetla, kojeg pod vodom cesto nedostaje (i refleksije su pojacane). Ovaj problem se kompenzira sa dodatnom rasvjetom, sto ovaj model nema mogucnost. Koliki je postotak neupotrebljivih fotografija (mutnih uslijed preduge ekspozicije, ili krivo eksponiranih)?
Zadnji uredio Bimbi : 28-07-2007 u 23:57
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks