www.gsmarena.com lijevo imas pise ti -''Samsung'' rubrika
Kak ide od zadnjeg izdanog samsunga pa do petog redosljed ako neko zna , mislim proizveden ? Hvala
www.gsmarena.com lijevo imas pise ti -''Samsung'' rubrika
Daj malo orjentacije... Na nasem trzistu. Sto to znaci? Da li oni koji su u ponudi ooperatera, ili u slobodnoj prodaji ili se daju nabaviti na crno?
Pa pomeni su bolji svi modeli koji imaju symbian ili neki drugi os nego d900 a to su i600,p serija i jos neki modeli.
PS. u600 nema os ali je skuplji od d900![]()
Zadnji uredio sonyck : 06-07-2007 u 12:19
U600 nema OS i to je 100%...
Daj malo orjentacije... Na nasem trzistu. Sto to znaci? Da li oni koji su u ponudi ooperatera, ili u slobodnoj prodaji ili se daju nabaviti na crno?
Oni koji su u ponudi operatora oni su vec komercijalizirani ono šta nije u ponudi naravno da je na crnoj strani. Dok nije U600,U700 i D900i izašao u ponudu tada si ga mogao dobiti na crnjaka to ti je čisti znak da mi još uvijek kasnimo za tržištem...![]()
Zadnji uredio ..:|AnyCall|:.. : 06-07-2007 u 12:24
Oops....
D900i ima jači AMR procesor od D900 ali zato su njemu izbacili da čita dokumente....
Stime da D900i i U600 imaju isti AMR procesor ako se ne varam.
Ali šta se tiče mobaća sa OS e tu se treba malo pričekat da se pokaže na tržištu kako će se diše i naravno danas je design na drugom mjestu tržiste sada zahtijeva tehnologiju programiranja i to je danas svakodnevna borba....
exotica, mogao bi barem naslov promijeniti
za novije modele (i skuplje) najbolje ti je pogledati na gsmarena.com
GSM Arena mi je ful out, tako da ti iskreno kazem nije niti potrebno naslov promijenit, tema je čista informacija za modele no tu se ne navodi sa strane autora teme za koji model ili šta bi on točno htio, vidim čisti upita za preporuku.
Naravno da bi jedna tema dobro došla o raspravi i najavi novih modela...
Gle mene zanima tocno ovako . npr odes kod nas u trgovinu npr. Samsung i kazes im koji mobitel mogu dobit bolji i skupli od d900 i koji je kasnie izasao u prodaju i sad mi vi recite koliko ima boljih i novijih samsunga od d900 kod nas na trzistu ?
Ima D900i i U600
CARpeDiem*
Uzmi e840 zato što je najtanji
D900i i U700, vrlo stabilni. Moja preporuka je od ta dva modela a odluka stoji na tebi![]()
d900 i sivi s kromiranim, ili zlatni, ima radio, autofocus i neznam dal ima jos kakvih razlika bitnih ...
E840 ne D840
Znaci ima samo 2-3 modela da su bolji od d 900 i da ih ima za kupit kod nas ?!
Bookmarks