Eto sto mi prvo pada na pamet-pise ti svagdje da obavezno prvo instaliras softver i drivere, pa tek onda spoji mobitel. Prvo sve deintaliraj pa ponovi postupak...
Trudio sam se ali mi nikako ne ide.
Samsung D-600, blusoleil bluetooth i Samsung pc studio 3.0
E problem mi jed što ne mogu uštimati portove te mi softwer ne može naći mobitel. Kako to izvesti ???
Još jedan problem:
Sve sam instalirao što se instalirati trebalo ali kada spojim mob. preko USB kabla niti to mi ne funkcionira. Pojavi mi se poruka: Found new hardwere.I tu mi traži da instaliram softwer a ja sam ga instalirao zajedno sa driverima ?!?.
Hvala na pomoči, i mogu reći da je ovaj sajt više nego izvrstan.
Bravo
Eto sto mi prvo pada na pamet-pise ti svagdje da obavezno prvo instaliras softver i drivere, pa tek onda spoji mobitel. Prvo sve deintaliraj pa ponovi postupak...
Kad ti javi da je pronašao new hardwer ti instaliraj ponovo drajvere s cd kojeg imaš od D600,znači stavi da traži na cd-u drivere.
E sad ovako.
Prvo dali ti hoce prepoznati blusolei D600, ili ti nece ni Bluesolei ni Pc studio.
Imas negdje moj tutorial za blusolei, ako ga nemozes naci javi pa cu ti ja poslati.
Meni isto nece prepoznati mob, ako ne odem u bluesolei i ako ne spojim na serial port.
onda me na mobu pita dali spojiti, kazem da i onda ti prepoznaje sve.
A kad se spojis u bluesolei vidi na kojem ti je portu spojen i na taj port spojis i u pc studiju.
To je za bluetooh, mozda nije tako za kabal, imam i kabal ali nisam probavao jer mi super radi na bluetooth, tak da za kabal neznam.
Nadam se da si skuzio sto sam tu nasvrljao
Im great in bed
I can sleep for days
Ja imam slčan problem. Može li mi ko detaljno objasniti kako da spojim svoj mob d600 s kompom preko kabla. Pokušavam preko pc studia, ali nikako ne uspijava...
kada se spojiš na komp sa mobom on ti detektira new hardware,instaliraj ga,kad ti kaže da je spreman odi u pc studio na manage files,te konekciju.u slučaju da ga ne prepozna,ugasi i ponovo upali mob.
u tome i je stvar. ne detektira mi new hardware. jel možda problem u USB postavkama(na mobu)????
možda ti ga je instalirao-probaj naći pod samsung usb modem
ma da, al neće connect. Sve fino spojim, stisnem connect, par sekundi mi se tako spaja, i onda opet sve po starom, a kabel ukopčan... Ima li možda još koji način??????????????
Moguce je do kabla ako se ne varam, ili do instalacije drivera. Pogledaj koji ti je kabel i koje oznake ima pa pogledaj malo po netu za drivere i dali je kompaktibilan kabel ili je to kabel samo za taj mob.
izbriši pa ga ponovo instaliraj
Prvo instaliraš bluetooth, onda software. E sad kad instaliraš bluetooth, ako imaš XP Sp2, odna moraš otići na My Computer - desni klik Propertis -Hardware - Device Manager i nađeš bluetooth device il tako nešto, nakon toga postaj sliku s onim što imaš, pa ti rečem dalje.
Izvorno postao sandokan
to sam napravil već 20 puta... i kad uključim pretraživanje drivera na netu kaže mi da nije nađen bolji od već postojećeg(instaliranog), a kabel sam dobil uz mob...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meni se događalo da je prilikom instalacije neka greška bila,pa se ne konektira.odi u device manager i pokreni reinstalaciju
i meni je bila greška, veli mi da daljnji tjek instalacije može oštetiti sustav jer nije za windovs logotip (tako nešto)...
reinstalriaj i to je to.odi u device manager i nađi usb samaung-bit će ti pod žutim upitnikom
device menager? odustajem od ovoga, ali hvala na (pokušanoj) pomoći...kad ja tu niš ne kužim= tutlek!!!! ako jednog dana uspijem, javim vam...
Zadnji uredio Korda : 09-03-2006 u 12:31
Istina je. Otišao sam u BT aktivirao SERIAL PORT, ponudio mi je port 05 u Samsung softweru sam ga upisao i sada radi.Izvorno postao TheRoyalFlash
Valjda je to ispravan način.
Idem sada vidjeti zašto mi preko kabla ne radi, iako mi ne treba ali sam znatiželjan.
Hvala još jedanput
Stisni desnom tipkom na MY COMPUTER, i zatim na PROPORTIES,Izvorno postao Korda
izaberi HARDWARE i onda DEVICE MANAGER.
Im great in bed
I can sleep for days
LJUDI, USPIO SAM!!!!!!!!! PUNO HVALA SVIMA KOJI SU POMOGLI!!!!
Za početak pozdrav svima!
Imam isti problem kao i ovi prije mene.
Sve je ok kod instalacije i pri prvom povezivanju trebam odabrati način (USB,Bluetooth..).normalno odaberem usb i piše da uštekam kabel u telefon.Ja to napravim i onda se ništa ne dešava.Samo piše "connecting" i tako u nedogled.Možda sam nestrpljiv , ali pustio sam ga da se connecta oko 5 min. i ništa.
PS. Da li je možda problem što nemam memory card.Znači samo interna memorija.Da li je moguće da ga zbog toga ne prepoznaje?
Unaprijed hvala na pomoći!![]()
Uspio sam! Jesam idiot, sve mi ovdje piše.Izvorno postao svabo_ng
sandokan je upravu i ja sam to napravio i sve je štimalo!!! makar probaj pa ćeš vidjeti..![]()
Bookmarks