Jel ima netko SmartMovie converter, ali sa crackom ili serial numberom(znači da nije demo) i gdje se može naći.
Tražio sam na dotsisu pa nema.
Hvala.
meni nije rijesio,ali gasila se 2-3 puta dnevno i sad je na servisu.
Jel ima netko SmartMovie converter, ali sa crackom ili serial numberom(znači da nije demo) i gdje se može naći.
Tražio sam na dotsisu pa nema.
Hvala.
Prolistaj ovu temu,ostavio sam link sa playerom i converterom,inače za sve smartmovie playere i convertere je isti kod a to su 0000.
Evo probaj ovaj,kod 0000 http://my-symbian.com/s60v3/download...ame=SmartMovie
Uspio sam registrirati onako kako si rekao sa 0000. Sada radi. Hvala.
hehe kako je to zanimljivo da nikom neradi ista verzija smartmovia,ja sam se isto ubio dok sam naso onu koja radi...
Imam još jedno pitanje vezano za N73?
Skinuo sam filmić sa YouTubea na kompjuer i na kompjuteru ga pokrećem sa flv playerom. E sad dali postoji mogućnost da mogu takve filmiće gledati na N73? Jer probao sam taj filmić konvertirati sa Smartmovie Converterom, ali ne prepoznaje file, isto tako, ako prebacim filmić na mobitel, ne prepoznaje ga(al to sam i očekivao). Pa dali postoji neki program kojim se to može konvertirati u mpg4, avi ili 3gp ili tako nešto da to gledam na mobitelu?
Hvala.
Imaš program za konvertiranje, zove se SUPER. Vrlo je jednostavan.
total video player najbolji
Uspio sam. Hvala obojici.
ja sam to rijesio sa imTOO dvd to divx converterom.
Imam par pitanja, pa bi molio vlasnike N73 da odgovaraju...
1. Gdje ste kupili mob? Kolko ste ga platili?
2. Koliko dugo ga imate?
3. Imate li bilo kakvih problema sa joystickom? (Pošto sam čitao da imaju neki problema sa onom kapicom, a kupio bi ga na crno (novog sa "garancijom") pa se pitam kolko će mi bit priznata ta garancija na crno...a ovi novi su mi preskupi
Eto, hvala na odgovorima!
Ostalo više manje sve znam, jer sam "prešao" po forumu uzduž i poprijeko...
A za nekih 1-2 mjeseca sam mislio nabavit taj mob...![]()
Ja sam mob kupio u t-mobu, za neku siću, uz razno razne ugovore...
Ako kupuješ mob na crno sa garancijom, ovisi da li je garancija od mobisa ili od nekog privatnog servisa. ako je od Mobisa, onda ćeš mob u slučaju nekog kvara moć odnjet u ovlašteni Nokin servis (Mobis) da ti ga poprave.
ako je garancija od nekog privatnog servisa/prodavača mobitela, onda će ti ta garancija vrijediti samo kod njega. a ne u ovlaštenom servisu...
što se tiče joysticka, ja mob koristim par dana (možda koji tjedan) i zasad sve radi super... samo što je joystick "sklizak"![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
1. T-mobil. 1.800,00kn (prijelaz iz Simpe u pretplatu 2god. za tarificu150)
2. Nekoliko mjeseci.
3. Nikakvih. Ima budala pa "isprobavaju" noktima potezajuči ga dali se možda može istrgnuti joystick! Ima malkice "praznog hoda" ali tako i treba da bude.
@Ico sklizak?
Pa ostavi mobitel dok jedeš burek!!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
1. za 350€ preko oglasnika, malo skuplje jer je tek bila izašla ME verzija
2. 2 ili 3 mjeseca
3. nisam imao nikakvih problema s joystickom, garanciju preko oglasnika dobiješ u privatnom servisu, nisam isprobavao garanciju pa ne mogu reči iskustva, ali tip me je uvjeravao da ukoliko bude bilo kakvih problema da samo dođem i ako ne mogu popraviti dobivam novi mob, a onda to oni rješavaju jer mobiteli imaju europsku garanciju koju naravno mobis ne prizna. Čak je reko da ako mi se neda samome radit update software-a da u godinu dana koliko imam garanciju imam i besplatan update.![]()
2500 kn sa garancijom godinu dana.sad je na popravku vec mjesec dana.
zajeb![]()
![]()
![]()
ko mi kriv kad slusam druge!![]()
Hvala svima na odgovorima!![]()
AK još netko naiđe, slobodno nek napiše
Kupujem na crno i gotovo...samo mi treba 2000kn![]()
Ej ljudi gdje su proizvedene vaše N73-ce i jel ima tu kakvih razlika?
moja je iz finske, made in finland
negdi sam čitao o tome da ima više verzija, ali neznam koja je razlika..
Ako pise made in nokia to je kao losije od made in finland,a sad dal je istina neam pojma...na mojoj pise made in finland.....
Ljudi jel istina da se poruka šalje 2minute? Da je sve jako usporeno? Čitam na drugima forumima (stranim), pa se mal zabrinio :|
Bookmarks