Da, ali je naveo Motorolu jer se taj model može jedino usporediti sa ovom ciglom po funkcijama i namjeni, a ne sa jednom N95.
ma naveo ti je samo da možeš kupit 4 motorole a onako iz čiste usporedbe 1/4 nokije n95 (normalno da nisu iste klase uređaji),onako to nije bitno to je samo usporedba njegove cijene u odnosu na druge,mislim mob ko mob je ljep (ajde dobro baš ne ljep ali karakterističnog izgleda),mislim da jedino cijena ne odgovara našem standardu tehnologije,za taj novac postoje bolji,ali ono što stoji fakat ima velike tipke
Tako nekako. Motofon ima male tipke, velike brojeve (ali ih stane samo 4 do 5 u jedan red). To je jeftini telefon za prepaid korisnike koji je lažno izreklamiran kod nas kao telefon za starije.
Kad sam pookazao dedi Motofone morao je nabit naočale na nos da bi vidio koje tipke stišće. Još budući da ima velike, debele, "radničke" prste često je znao stisnuti krivu. Zato mu ga nismo kupili iako je bio jeftin. Još je i bio posramljen jer je morao pokazati odrezak od mirovine da bi ga uopće probao. Cijeli život se borio protiv diskriminacije a ondaT-mobile u suradnji s poštom napravi tako nešto.
Jednostavno EmporiaLife je napravljen i prilagođen baš za stariju generaciju (koristiš se većinu vremena sa samo 4 tipke kad je mobitel sklopljen)
Jasna stvar je da za te novce ima bolji (čitaj s više funkcija) i da ga sebi ne bi uzeo. Ja se igram s N95 i stvarno je super. Nemam potrebe tegliti više fotić čak su i snimke bolje nego na staroj VHS kameri.
I čisto jedna usporedba da pojasni potrebnima.
To je slično kao kad bi čovjeku koji kupuje štap za hodanje od 5000 kuna rekao da za to može dobiti 10 super štapova za skijanje po 500 kn.
Bookmarks