Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 32 od 32
    Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao niqueclyde Pregledaj post
    Da ali Motofon F3 nije u konkurenciji s ovim mobitelom. Mogo si reć da dobiješ i 1/4 N95 ice.
    Ovo ne kužim da ga... Kakva je sad to usporedba sa jednom N95?

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao speedcats Pregledaj post
    Da i meni ta priča zvuči nevjerojatno da je neko to kupio... Mislio sam da se neće prodavati dok ne korigiraju cijene na 291 kn! :-)

I onako većina ljudi samo telefonira, eventualno SMS-a. A za to je ovo napravljeno. Uostalom zgodna je opcija ta tipka za hitni poziv.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish-KI Pregledaj post
    Ovo ne kužim da ga... Kakva je sad to usporedba sa jednom N95?
    pa ovaj je rekao da za cijenu 1 emporie dobiješ 4 Motofona a ja sam nadodao i 1/4 N95.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, ali je naveo Motorolu jer se taj model može jedino usporediti sa ovom ciglom po funkcijama i namjeni, a ne sa jednom N95.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma naveo ti je samo da možeš kupit 4 motorole a onako iz čiste usporedbe 1/4 nokije n95 (normalno da nisu iste klase uređaji),onako to nije bitno to je samo usporedba njegove cijene u odnosu na druge,mislim mob ko mob je ljep (ajde dobro baš ne ljep ali karakterističnog izgleda),mislim da jedino cijena ne odgovara našem standardu tehnologije,za taj novac postoje bolji,ali ono što stoji fakat ima velike tipke

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hoc Pregledaj post
    ma naveo ti je samo da možeš kupit 4 motorole a onako iz čiste usporedbe 1/4 nokije n95 (normalno da nisu iste klase uređaji),onako to nije bitno to je samo usporedba njegove cijene u odnosu na druge,mislim mob ko mob je ljep (ajde dobro baš ne ljep ali karakterističnog izgleda),mislim da jedino cijena ne odgovara našem standardu tehnologije,za taj novac postoje bolji,ali ono što stoji fakat ima velike tipke

Tako nekako. Motofon ima male tipke, velike brojeve (ali ih stane samo 4 do 5 u jedan red). To je jeftini telefon za prepaid korisnike koji je lažno izreklamiran kod nas kao telefon za starije.
    Kad sam pookazao dedi Motofone morao je nabit naočale na nos da bi vidio koje tipke stišće. Još budući da ima velike, debele, "radničke" prste često je znao stisnuti krivu. Zato mu ga nismo kupili iako je bio jeftin. Još je i bio posramljen jer je morao pokazati odrezak od mirovine da bi ga uopće probao. Cijeli život se borio protiv diskriminacije a ondaT-mobile u suradnji s poštom napravi tako nešto.

Jednostavno EmporiaLife je napravljen i prilagođen baš za stariju generaciju (koristiš se većinu vremena sa samo 4 tipke kad je mobitel sklopljen)
    Jasna stvar je da za te novce ima bolji (čitaj s više funkcija) i da ga sebi ne bi uzeo. Ja se igram s N95 i stvarno je super. Nemam potrebe tegliti više fotić čak su i snimke bolje nego na staroj VHS kameri.

I čisto jedna usporedba da pojasni potrebnima.
    To je slično kao kad bi čovjeku koji kupuje štap za hodanje od 5000 kuna rekao da za to može dobiti 10 super štapova za skijanje po 500 kn.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    Samsung E900
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao niqueclyde Pregledaj post
    Tako nekako. Motofon ima male tipke, velike brojeve (ali ih stane samo 4 do 5 u jedan red). To je jeftini telefon za prepaid korisnike koji je lažno izreklamiran kod nas kao telefon za starije.
    Kad sam pookazao dedi Motofone morao je nabit naočale na nos da bi vidio koje tipke stišće. Još budući da ima velike, debele, "radničke" prste često je znao stisnuti krivu. Zato mu ga nismo kupili iako je bio jeftin. Još je i bio posramljen jer je morao pokazati odrezak od mirovine da bi ga uopće probao. Cijeli život se borio protiv diskriminacije a ondaT-mobile u suradnji s poštom napravi tako nešto.

Jednostavno EmporiaLife je napravljen i prilagođen baš za stariju generaciju (koristiš se većinu vremena sa samo 4 tipke kad je mobitel sklopljen)
    Jasna stvar je da za te novce ima bolji (čitaj s više funkcija) i da ga sebi ne bi uzeo. Ja se igram s N95 i stvarno je super. Nemam potrebe tegliti više fotić čak su i snimke bolje nego na staroj VHS kameri.

I čisto jedna usporedba da pojasni potrebnima.
    To je slično kao kad bi čovjeku koji kupuje štap za hodanje od 5000 kuna rekao da za to može dobiti 10 super štapova za skijanje po 500 kn.
    ma ima i motorolin phone za penziće pa je duplo jeftiniji 500-600 kn i sa odreskom penzije još nešto jeftiniji
    ovaj je vjerovatnij namjenjen za one šminkerske penziće koji nisu na mrtvoj socijali ... valjda je on n95 naspram ostalih mobitela za penziće ...

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Emporia Life V100 - VIPme komplet,akcija
    By sms freak in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 21-12-2007, 01:41
  2. V100
    By ja in forum Samsung
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 12-11-2002, 21:30

Bookmarks