Meni isto tako.
Meni isto tako.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
koga imaš kao davatelja usluga,ako imaš t-com,prolaze ti na neki novi sustav,meni danas nije ništa htio otvarat dok ih nisam nazvo i onda je lik samnom upisivao novu ip adresu i dns server,a problem sam skužio da mi u donjem desnom kutu di je ikona lan-a bio žuti upitnik,a vidim da je i tebi
meni se to jos ne dogada![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
vidim da si upisao www.cafe.mobil.hr - kada ja to tako upisem otvori mi isto sto i tebi, kad upisem bez www, otvori mi normalno
meni to nikad nije prikazivalo. ja upisem www.mob385.com i tam kliknes na forum i eto te![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
a taman sam staru naucila otvarat stranice na kompu, a ja na more, sumnjam da ce znat sama upisat dns i ip![]()
ne znam zasto, ja sam isto sad isla i upala sam normalno
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ista stvar ujutro i meni...
Rijesio tak da sam dodao www ispred adrese (u favoritsima mi je bila upisan bez) i radi normalno![]()
I meni je otvorilo tako!
...meni se uopće nije otvorio - nemam pojma kako ovo pišem...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
meni se forum nekada nece nikako otvoriti..
A ja pomislio kako su nas ugodno iznenadili, odn. promijenili skin na cafe.mobilu.
I, ulogiram se ja, kad ono, bokte zalutao... Vidim od kafea ni k...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ma normalno sve radi,opče neizgleda ko da je greška,meni se danas ujutro pokazala ta ikona i štekao mi je internet nazvao službu za korisnike i frajer mi je izdiktiro neke ip adrese i dns server ,ideš na start-control panel-Neteork connections-pa desni clik na local area network pa na propretise-pa označiš internet protocol tcp/ip pa opet na propretise i onda je meni bilo opcija uključena
obtain an ip adrdress automatically i obtain dns server address automaticaly,tu je sve normalno bilo radilo tako 1.5 godinu,mogo sam spojit na taj svoj comp bez problema nikad greški,čak sam i išo preko te žičane veze na laptop i to na dva i nikad problema upiso svoju šifru i uključio kabel u laptop i deri,e dok ujutro se nije pokazal žuti upitnik i počeo srat da je veza minimalna ili bez konekcije,pa ja ih zvao tad i frajer mi je u tim propretisima govorio da označim druge opcije,a to je da sam upišeš ip i dns i ja ga poslušošto mi je diktiro,maknula se ikona i sad sve radi kak spada ali jedino sad više neče očitat niti jedno drugo računalo,samo moj comp,kad sam danas probo laptop neče se spojit a iste ip i dns server upiso,pa neznam kaj da ti predložim,sve u svemu ja
sam ih opet zvao i poslo ih od kud su došli,sad napokon kad sve radi sad nemogu spojit laptop,nema sreče s tim adsl-om
ovako, ja mislim da ovo nije tema za chataonicu? Treba to baciti u M#F#O
Meni se to danas dogodilo 2 puta već....bio sam spojen preko tcoma...ali sada je ok...spojen preko optime...![]()
mijenjanje su neke stvari u konfiguraciji naseg dns servera i tada je vjerojatno htnet-ov dns server povukao tu konfiguraciju s greskom. sve je ok sada
Bookmarks