vidim da si upisao www.cafe.mobil.hr - kada ja to tako upisem otvori mi isto sto i tebi, kad upisem bez www, otvori mi normalno
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ma normalno sve radi,opče neizgleda ko da je greška,meni se danas ujutro pokazala ta ikona i štekao mi je internet nazvao službu za korisnike i frajer mi je izdiktiro neke ip adrese i dns server ,ideš na start-control panel-Neteork connections-pa desni clik na local area network pa na propretise-pa označiš internet protocol tcp/ip pa opet na propretise i onda je meni bilo opcija uključena
obtain an ip adrdress automatically i obtain dns server address automaticaly,tu je sve normalno bilo radilo tako 1.5 godinu,mogo sam spojit na taj svoj comp bez problema nikad greški,čak sam i išo preko te žičane veze na laptop i to na dva i nikad problema upiso svoju šifru i uključio kabel u laptop i deri,e dok ujutro se nije pokazal žuti upitnik i počeo srat da je veza minimalna ili bez konekcije,pa ja ih zvao tad i frajer mi je u tim propretisima govorio da označim druge opcije,a to je da sam upišeš ip i dns i ja ga poslušošto mi je diktiro,maknula se ikona i sad sve radi kak spada ali jedino sad više neče očitat niti jedno drugo računalo,samo moj comp,kad sam danas probo laptop neče se spojit a iste ip i dns server upiso,pa neznam kaj da ti predložim,sve u svemu ja
sam ih opet zvao i poslo ih od kud su došli,sad napokon kad sve radi sad nemogu spojit laptop,nema sreče s tim adsl-om
Bookmarks