sad sam baš pogledo transformerse mogu reč da film i nije tako loš kolko sam mislio u svakom pogledu sam iznenađen
http://www.transformersmovie.com/
Epic Movie (Veliki Film) - 4 od 10 (http://www.imdb.com/title/tt0799949/)
Bezveze, ima dosta dobrih ideja koje nisu dobro razradene, vise sam se smijao dok sam gledao Titanic nego ovu takozvanu komediju.
9-ya rota (9-ta satnija) - 6.5 od 10 (http://www.imdb.com/title/tt0417397/)
Zapravo je mogao biti dobar film da su neke stvari bolje razradene i objasnjene. Dok su neki dijelovi odlicno napravljeni (trening i portretiranje likova i sudbina) drugi su totalno glupi (pozadina price, zasto zapravo idu u rat i opcenito sve oko arapa koji se u filmu ponasaju kao stormtrooperi).
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
sad sam baš pogledo transformerse mogu reč da film i nije tako loš kolko sam mislio u svakom pogledu sam iznenađen
http://www.transformersmovie.com/
A KAJ SAD TI GLEDAS�
astronaut farmer--oprez!!!!!!! prilikom filma dolazi do smanjivanja inteligencije gledaoca,to je sve šta ću napisati...![]()
Blod Diamond-film po mom ukusu 9/10
Epic Movie-Katastrofa,sam sam se napocetku dobro nasmijao 3/10
Resident evil 2- 7/10
Tomb raider 2 3/10
88 minuta 9/10
kao sto vidite bio sam zaposlen ovaj tjedan![]()
zadnji odgledani film Pirati sa Kariba At wolds and ocjena 7\10(cisto zato sto je nastavak genijalnih proslih djelova)
i odgledo sam Gone in 60 sec(skino sa neta) 5\10(onak nije los za malo ubiti dosadu)
novi potter---vidi se rad drugog redatelja...ozbiljnija i bolja gluma,posebno pottera...ne znam,morat ću ga još jednom pogledati...ali ne znam zašto izuzetno mi je dobar..možda naj u franšizi,a zkj-još nisam skužio...uglavnom prerano je završio...iduće godine 6![]()
evo baš sam gledao u kinu transformerse ( dječaćka nostalgija ) , u načelu film i nije loš- posebno efekti , dosta traje al je i napet , priča ko priča ništa orginalno i već odavno isfurane fore i scene ( ima fora iz matrixa , vuče malo na dan nezavisnosti ) , al čini mi se da su dosta para potrošili da ga naprave.
ocjena 7 od 10 ...
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
zadnje šta san pogledala je film Number 23,glavni glumac Jim Carrey, njega je malo teško zamislit u ozbiljnim ulogama, al dobro...tema ima potencijala,al moglo se tu još dosta napravit...sve u svemu konačna ocjena 6/10
....zanima me da li je netko od vas gledao Zodiac?....ja nisan, pa me zanima da li je vrijedan pažnje?...nekako mislin da je..
transformers-8/10..odlični efekti,napet itd...priča šupljikava ,ali to se da zanemariti...![]()
transformers 5/10 - imao sam dojam da je ovo low budget film, roboti su mogli biti realnije prikazani
zubic vila 7/10 - dosta zabavan horor. Likovi ne pokazuju ni malo emocija na ono sto se dogadja oko njih
na post gore,što se tiće low budget filma...
ghost rider----jao...koma....5/10
V for vendetta- 9/10...konacno sam ga pogledala na prijedlog frenda,koji ga je tak nahvalil.![]()
pathfinder...4/10
the last mimzy 8/10 u biti nisam znao da je to djecji film al kad sam poceo gledat nije mi se dalo prekidat vise. u biti nelos djecji-obiteljski filmic.
music and lyrics 7/10 u biti sam ga pogledao zbog drew barrymore i njene slatke face, inace film nista posebno tako tako romanticna komedija
hot fuzz 8.5/10 ovo se vec malo vise isplatilo pogledat. zabavna polijska komedija, originalno i kvalitetno
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Grbavica - legendaran film, realan, govori o silovanju izbjeglica u ratu. Zbog realnosti, scena... 10/10
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
the last mimzy...skroz me iznenadio...8/10
Zadnji uredio smogovac : 19-07-2007 u 22:53
Shooter - 7.2/10
Number 23 - 6.6/10
It's nice to be important, but it's more important to be nice
The Forgotten
2/10
jedno od najvećih razočarenja ove godine (barem meni). film je dosta zamoran i bez nekog osobitog smisla.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ghost rider 6.5/10 napokon pogledao taj film o kojem se toliko brujalo, nisam gledao stripove po kojima je napravljen tako da neznam kakvi su ti stripovi no film me... nije odusevio. dao bi mu ocjenu 8 ili cak 9 da nisu stvarno pretjerali sa nekim scenama koje od ovog inace ok zamisljenog filma naprave smijuriju. necu sad pisat o kojim scenama je rijec al oni koji su ga pogledali znat ce, a mozda je to nekima ok.. razumijem da to nemoze biti ozbiljan film jer se temelji na.. mitu? ali.. neukus je druga stvar.
moglo je biti puno bolje.
number 23 6/10 kao sto je coccinella rekla carey-a je teze zamislit u takvim ulogama al izgleda da se dobro snasao al ipak, ja ga recimo zelim gledat u onakvim ulogama u kakvim sam ga naviko gledat a ne u ozbiljnim. to kao da rowan akinson /mr.bean/ glumi u nekom trileru. jednostavno, njihove su face sinonim za glupost i komediju.
film ko film mi nije bas nesto, nebi ga opet pogledao.
the fountain 4/10 ahm.. nesjecam se vise filma. ugl nisam bio zadovoljan.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Opet pogledao zelenu milju i opet mi ostala knedla u grlu10/10
a opet sam pogledala Corpse Bride (Tim Burton), ma odličan je....ocjena neka bude 10/10 i zbog dobrog redatelja i zbog dobrog crtića..ma sve...
Hot Fuzz-da je otpocetka bio zanimljiv kao od polovice pa do kraja dobio bi 10/10 a ovako 8/10,preporuka na ovaj film
Smokin' Aces - Propustio prvih 3 minute filma, koje su bile veoma bitne i nisam pohvatao ponajbolje dio sa ubistvom kod auta. Ostatak mi je dobar, ne shvatam zasto mnogi toliko pljuju po filmu (onaj IMDb je uzas), a komentari se svode na to "kako FBI mogu pucati u snajperistu, a da ga ni ne vide?". Obican akcioni/triler film (koji u nekom dijelu pomalo prerasta i u dramu, ali dobro), pa se kao takav i treba tretirati. Svidjela mi se akcija, svidjeli su mi se Tremor broz i jos neke stvari, mada je prica mogla biti malo bolje (i jasnije) ispricana.
Prejako.Georgia Sykes: [an elevator opens to reveal Georgia, in a hooker get-up, to the Tremor brothers] I'm going down.
Darwin Tremor: Yeah, I bet you are.
Georgia Sykes: [kisses middle finger as the doors close] Faggot-ass redneck.![]()
7,5/10
Harry Potter and the Order of the Phoenix - Gledao jos na premijeri, pa onda opet u kinu, jer su me natjerali ovi koji nisu gledali prvi put.
Prvi put sam mu dao ocjenu: 8/10, pa necu da mijenjam (bruka, koliko su izbacili knjige).
Takodje, poceo i Dog Day Afternoon, ali ga nisam zavrsio, ostalo mi 50ak minuta.![]()
|Think again.|
Bookmarks