Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 37 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 101 do 125 od 906
    Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    nisi bio ni na jednoj tekmi hrvatskog prvenstva kao navijač
    promijenio bi mišljenje kad bi otišao samo na dvije, tri tekme, nekoliko gostovanja, i sve bi shvatio
    Bio sam vise puta, a mislim slicno kao BD...
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    BB 8310,U900 Soul
    Operater
    VIP
    Godina
    34
    Bodovi
    6.958
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.958, Nivo: 19
    Bodovi: 6.958, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    Mozda ste vidjeli u novinama kad je bila šora u županji kad su došli srbi iz vukovara igrat protiv juniora granićara.Nakon utakmice ekipa od vukovara je otišla u konzum jest a juniori od granićara i jos 20-ak ljudi 15-16 godina su ih sačekali i njih 35 je ubilo boga u ovima samo zato sto su srbi a nisu niti izazivali ni imali simbole nekakve ama baš ništa,nekoliko mojih nazovi ih prijatelja bilo je na policiji i na sudu i izvukli su se bez ikakve kazne a njihovi roditelji ponosni....
    NHF al ti "prijatelji" su ti glupa đubrad a starci im jos veca,sta su im srbi krivi jbt...
    Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Bio sam vise puta, a mislim slicno kao BD...
    mislio sam kao navijač, na navijačkoj tribini

ti si bio kao fan na istoku ili zapadu

dođi na sjever da vidiš kako drotovi matletiraju

BTW :

http://www.index.hr/vijesti/clanak/b...ri/352680.aspx
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    odrekni se dinamovih tribina..navijaj doma u fotelji s pivom..pozovi ekipu pa i demoliraj stan..bar te nece murja namlatiti..a zapravo tada ces vidjetii stetu koju vi na stdionu ne vidite..

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ti si bio kao fan na istoku ili zapadu
    Uglavnom sam bio na sjeveru, na zapadu sam bio jedino kod vecih utakmica tipa arsenal i to.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Uglavnom sam bio na sjeveru, na zapadu sam bio jedino kod vecih utakmica tipa arsenal i to.
    i nisi vidio niti jedan slučaj prekoračenja ovlasti, matletiranja . . .

danas na prijateljskoj tekmi protiv hit gorice, dečki su nakon kaj su ušli, htjeli izaći

tekma se igrala na terenu ispod istoka

i drotovi ih ne puštaju van jer im se ne da otvoriti vrata
    pa ti reci nešto
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    BlackBerry: Z30 & Q10
    Operater
    VIPnet & Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    10.599
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.599, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jedno je sloboda navijača, koju im nitko ne osporava. Drugo je pak kad netko pod paskom navijača, ili za vrijeme navijanja krši tuđa prava, zapravo vrši svakakve protupravne radnje (kažnjive radnje općenito).
    To vršenje protupravnih radnji zapravo stavlja njihovo pravo na slobodno navijanje (kretanje, okupljanje, iskazivanje mišljenja i sl. prava) u podređeni položaj VLASTITIM protupravnim radnjama.
    Za mene je ovdje cijela priča gotova.

Ovi u Austriji su napravili upravo to, izvršili mnogo kaznenih djela. Krivnju za ista su čak i priznali svojim priopćenjem za javnost (i da nisu priznali, utvrđivanje njihove krivnje ne bi smjelo biti teško).
    Stoga, ne bih se sada ja više njima puno opterećivao. Prvo im se treba opaliti primjerena kazna, da budu svojevrsni primjer svim drugim potencijalnim ponavljačima onakvog (sličnog, ili goreg) ponašanja, a onda na pusta psihološka liječenja, i svojevrsne kontrole bijesa ili što već.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SEguy Pregledaj post
    Jedno je sloboda navijača, koju im nitko ne osporava. Drugo je pak kad netko pod paskom navijača, ili za vrijeme navijanja krši tuđa prava, zapravo vrši svakakve protupravne radnje (kažnjive radnje općenito).
    To vršenje protupravnih radnji zapravo stavlja njihovo pravo na slobodno navijanje (kretanje, okupljanje, iskazivanje mišljenja i sl. prava) u podređeni položaj VLASTITIM protupravnim radnjama.
    Za mene je ovdje cijela priča gotova.

Ovi u Austriji su napravili upravo to, izvršili mnogo kaznenih djela. Krivnju za ista su čak i priznali svojim priopćenjem za javnost (i da nisu priznali, utvrđivanje njihove krivnje ne bi smjelo biti teško).
    Stoga, ne bih se sada ja više njima puno opterećivao. Prvo im se treba opaliti primjerena kazna, da budu svojevrsni primjer svim drugim potencijalnim ponavljačima onakvog (sličnog, ili goreg) ponašanja, a onda na pusta psihološka liječenja, i svojevrsne kontrole bijesa ili što već.
    to u hrvatskoj ne postoji
    i ja sam za kažnjavanje izgrednika, zakon o navijačima

ali zakon koji se provodi na jedan način prema svima, a ne da ga svako tumači kako hoće, koji se provodi na način kojim se ne krše ljudska prava prijestupnika, koji je napisan u suglasju sa navijačima ( po primjeru toliko famoznog zakona iz engleske ) . . .

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    Operater
    VIPnet & Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    10.599
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to u hrvatskoj ne postoji
    i ja sam za kažnjavanje izgrednika, zakon o navijačima

ali zakon koji se provodi na jedan način prema svima, a ne da ga svako tumači kako hoće, koji se provodi na način kojim se ne krše ljudska prava prijestupnika, koji je napisan u suglasju sa navijačima ( po primjeru toliko famoznog zakona iz engleske ) . . .
    Hehehe, ne zanima ti mene puno Zakon o navijačima (čak nisam imao volje niti pogledat isti).
    Za ovaj konkretni slučaj nije (i ne bi smio biti) meritoran Zakon o navijačima, već isključivo i prvenstveno Kazneni zakon (i Zakon o prekršajima). Jer koliko sam ja upoznat ovi u Austriji su počinili nekoliko Kaznenih djela.
    Ista situacija se događa i u RH, ali postoji taj problem što se uvijek prekršaji puno prije riješe neko kaznene prijave, pa se obično ide na njih (a kaznene prijave se čuvaju za malo teže stvari).

Postoji, itekako postoji i sve je regulirano (manje-više) Kaznenim zakonom:
    - Teška tjelesna ozljeda (čl. 98)
    - tjelesna ozljeda (čl. 99)
    - sudjelovanje u tučnjavi (čl. 103)
    - uništenje i oštećenje tuđe stvari (čl. 222)
    - dovođenje u opasnost života ili imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom (čl. 263)
    - uništenje ili oštećenje javnih naprava (čl. 264)
    - sprječavanje službene osobe u obavljanje službene dužnosti (čl. 317)
    - napad na službenu osobu (čl. 318)
    - sudjelovanje u grupi koja sprječava ili napada službenu osobu (čl. 319)
    - nasilničko ponašanje (čl. 331)
    - sudjelovanje u grupi koja počini kazneno djelo (čl. 336)

Verojatno bi se našlo još koje kazneno djelo čije zakonsko obilježje naši navijači u pravilu uredno ponavljaju (o prekršajima mi se ne da govorit puno).
    Stoga, ne treba njima Zakon o navijačima (bar ne za ovaj dio sankcioniranja), treba ih se samo po malo ažurnijem postupku kažnjavati za ova kaznena djela. UOSTALOM, možda bi bilo najbolje u glavu dvadesetu kaznenog zakona dodati još neko novo kazneno djelo posebno za naše navijače, pa neka navijaju koliko im milo.

Inače, svaki zakon ti se odnosi na sve (u pravilu: aludiram na to da je on opći pravni akt), a kažnjava ti se onoga komu se dokaže... to ti je uvijek tako.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hehehe, ne zanima ti mene puno Zakon o navijačima (čak nisam imao volje niti pogledat isti).
    Za ovaj konkretni slučaj nije (i ne bi smio biti) meritoran Zakon o navijačima, već isključivo i prvenstveno Kazneni zakon (i Zakon o prekršajima). Jer koliko sam ja upoznat ovi u Austriji su počinili nekoliko Kaznenih djela.
    Ista situacija se događa i u RH, ali postoji taj problem što se uvijek prekršaji puno prije riješe neko kaznene prijave, pa se obično ide na njih (a kaznene prijave se čuvaju za malo teže stvari).

Postoji, itekako postoji i sve je regulirano (manje-više) Kaznenim zakonom:
    - Teška tjelesna ozljeda (čl. 98)
    - tjelesna ozljeda (čl. 99)
    - sudjelovanje u tučnjavi (čl. 103)
    - uništenje i oštećenje tuđe stvari (čl. 222)
    - dovođenje u opasnost života ili imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom (čl. 263)
    - uništenje ili oštećenje javnih naprava (čl. 264)
    - sprječavanje službene osobe u obavljanje službene dužnosti (čl. 317)
    - napad na službenu osobu (čl. 318)
    - sudjelovanje u grupi koja sprječava ili napada službenu osobu (čl. 319)
    - nasilničko ponašanje (čl. 331)
    - sudjelovanje u grupi koja počini kazneno djelo (čl. 336)

Verojatno bi se našlo još koje kazneno djelo čije zakonsko obilježje naši navijači u pravilu uredno ponavljaju (o prekršajima mi se ne da govorit puno).
    Stoga, ne treba njima Zakon o navijačima (bar ne za ovaj dio sankcioniranja), treba ih se samo po malo ažurnijem postupku kažnjavati za ova kaznena djela. UOSTALOM, možda bi bilo najbolje u glavu dvadesetu kaznenog zakona dodati još neko novo kazneno djelo posebno za naše navijače, pa neka navijaju koliko im milo.

Inače, svaki zakon ti se odnosi na sve (u pravilu: aludiram na to da je on opći pravni akt), a kažnjava ti se onoga komu se dokaže... to ti je uvijek tako.
    da, ali pošto i austrijanci imaju zakon o navijačima, a to se dogodilo na utakmici, tj. poslije nje, to se tretira po zakonu o navijačima
    zato je i napravljen zakon o navijačima, da bi se to lakše riješavalo

znam ja da postoji, ali se to ne provodi tako
    napisao sam u par postova kakva je procedura kad te uhapsi policija na tekmi kod nas

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    Operater
    VIPnet & Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    10.599
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, ali pošto i austrijanci imaju zakon o navijačima, a to se dogodilo na utakmici, tj. poslije nje, to se tretira po zakonu o navijačima
    zato je i napravljen zakon o navijačima, da bi se to lakše riješavalo

znam ja da postoji, ali se to ne provodi tako
    napisao sam u par postova kakva je procedura kad te uhapsi policija na tekmi kod nas
    Nisam da će se ovi "naši" kažnjavati gore po našem zakonu... doduše, kako mi u mnogo prepisujemo (s malom modifikacijom) stvari iz njemačkih i austrijskih zakona, onda je možda i njihovo Kazneno pravo slično našem (?!).

Proceduru nažalost ne znam u detalje, srećom nisam je imao potrebe učiti iz prve ruke. Doduše, pošto vidim da si ti maloljetan (ako su godine točne) onda se prema tebi mora drukčije postupati, a umjesto Kaznenog zakona (za kažnjavanje) na tebe se odnosi Zakon o sudovima za mladež... inače, za ovo drugo ne vidim nekakve prepreke da se ne postupa po Kaznenom zakonu, dapače, upravo to nepostupanje (od svih) dovodi do ovakvog "opasadnog stanja" za vrijeme (neposredno prije i poslije) utakmica (pogotovo nogometnih) kada te strah naći se na ulici, radi onih koji se nepravedno nazivaju navijačima, a zapravo su počinitelji kaznenih djela

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam da će se ovi "naši" kažnjavati gore po našem zakonu... doduše, kako mi u mnogo prepisujemo (s malom modifikacijom) stvari iz njemačkih i austrijskih zakona, onda je možda i njihovo Kazneno pravo slično našem (?!).

Proceduru nažalost ne znam u detalje, srećom nisam je imao potrebe učiti iz prve ruke. Doduše, pošto vidim da si ti maloljetan (ako su godine točne) onda se prema tebi mora drukčije postupati, a umjesto Kaznenog zakona (za kažnjavanje) na tebe se odnosi Zakon o sudovima za mladež... inače, za ovo drugo ne vidim nekakve prepreke da se ne postupa po Kaznenom zakonu, dapače, upravo to nepostupanje (od svih) dovodi do ovakvog "opasadnog stanja" za vrijeme (neposredno prije i poslije) utakmica (pogotovo nogometnih) kada te strah naći se na ulici, radi onih koji se nepravedno nazivaju navijačima, a zapravo su počinitelji kaznenih djela
    neće, kažnjavati će se po njihovom

u tome i je problem, ni pema maloljetnicima se ne postupa kako bi trebalo
    kad te privedu, slijedi oduzimanje mobitela i prijevoz u stanicu
    tamo počinje tortura
    ispituju te jedan ili dva policajca/inspektora, zavisi ko je slobodan
    odmah ti nude da potpišeš jednogodišnju zabranu, na koju poslije potpisa nemaš mogućnosti žalbe, prijete ti zadržavanjem u pritvoru od 8 dana, u nekim slučajevima se i primjenjuje sila

primjer kršenja ustavnih prava na jednoj utakmici:

tekma je bila ZAGREB - DINAMO
    veća skupina dečki koji inaju zabranu je prijavila kao boravišno mjesto za vrijeme utakmice kafić u kranjčevićevoj, što je njihovo pravo
    policajac treba doći provjeriti da li se oni nalaze na tome mjestu
    i tu nastaje problem
    kod provjere policajac bez ikakvog razloga zove pojačanje i privode sve njih, osim nekolicine koja je bila maloljetna
    napominjem da dečki nisu radili nikakva sranja, bili su u bircu i cugali
    i gdje je onda tu pravda?

P.S. da, imam 17 god

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    Operater
    VIPnet & Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    10.599
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    možda je policija njih privela jer je imala informacije, opravdano sumnjala da primjerice spremaju ostvarenje kaznenog djela iz čl. 332. KZ ("Dogovor za počinjenje kaznenog djela) ili kazneno djelo iz čl. 332. ("udruživanje za počinjenje kaznenog djela") pa je to razlog njihovog privođenja. Shodno ovom mom, ne radi se o nikakvom kršenju ustavnih prava.
    Doduše ne znam sve relevatne činjenice pa ti odgovaram samo na nekakvoj teorijskoj razini.
    No hard feeling, ali među navijačima se često skupljaju devijanti, delikventi i druge problematične osobe iz društva, prema tome sve je moguće.
    Istine radi, za ova dva kaznena djela, navijači su trebali dogovarati se ili udruživati se za počinjenje nekog kaznenog djela za čije počinjenje je zapriječena kazna zatvora 5 godina ili teža (što bi značilo nekakvo ubojstvo, težu tjelesnu ozljedu opasnu po život - a sve ovo je itekako moguće među navijačima).

Usput, država tek počinje funkcionirati (pravno) kako bi trebala. Prema tome, neutemeljeno je očekivati nekakve ekstremne pomake u smislu višeg i pravednijeg primjenjivanja prava.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo naše pravne države na djelu

za premlaćivanje pedera dečko dobije godinu dana zabrane prisustvovanja utakmicama

http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dan...e_bbb,81458.jl

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    Operater
    VIPnet & Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    10.599
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo naše pravne države na djelu

za premlaćivanje pedera dečko dobije godinu dana zabrane prisustvovanja utakmicama

http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dan...e_bbb,81458.jl
    Da, baš glupo! Umjesto da ga kazni prema odredbama kaznenog zakona: za tešku tjelesnu ozljedu od 3 mj. do 3 godine zatvora; ili za tjelesnu ozljedu novčanom kaznom ili kaznom zatvora do 1 godine (naveo sam sam temeljnja djela).
    Ako je počinitelj bio maloljetan u vrijeme počinjenja kaznenog djela, onda mu je sud mogao, s obzirom na odredbe Zakon o sudovima za mladež, izreći neku od odgojnih mjera, primjerice: upućivanje u odgojnu ustanovu, ili upućivanje u odgojni zavod.

Možda je sudac zaključio da je ovom gore mjerom najviše pogođen ovaj delikvent, te da će na taj način svrha kažnjavanja biti ostvarena, pa ju je zato primijenio. U tom slučaju ne znam kako je došao do ove sankcije, ali ne znam sve činjenice bitne za slučaj.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, ali to je ako da te ulove za prebrzu vožnju pa ti zabrane kupnju auta

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    Operater
    VIPnet & Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    10.599
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, ali to je ako da te ulove za prebrzu vožnju pa ti zabrane kupnju auta
    hehehe, nije ti dobra analogija, ustvari dobar si primjer izabrao za objasniti nešto što nije pravo. Inače, svrha kažnjavanja ti je u sebi podrazumijeva i nekakvu resocijalizaciju (sada je to kompleskno pisati što KZ govori i koja je svrha). Da pojednostavim: ukoliko sudac misli da će upravo ovakvom kaznom maloljetnika odvratiti od počinjenja sličnih (ne)djela, tj. da će se taj maloljetnik idući put dobro zamisliti i da će razmisliti hoće li se ponašati isto, onda ova svrha ima opravdanje.
    Sudac NE BI MOGAO, da nije imao nekakvog zakonskog temelja dosuditi takvu sankciju. Ja nažalost ne znam pravno relevantne činjenice (opet ponavljam), tako da ne mogu ništa konkretno reći.

Uostalom, ukoliko navedeni maloljetnik misli da je sudac možda postupio nezakonito (što se događa, bez daljenjega) onda jednostavno može uložiti žalbu na njegovu odluku i to će riješiti viši stupanj nadležan za rješavanje po žalbi (ukoliko se radilo o Prekršajnom sudu (što mislim da je slučaj, jer je poprilično brzo "riješeno") onda se može žaliti Visokom prekršajnom sudu RH - uostalom to mu i piše u uputi o pravnom lijeku).

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jučer s tekme:

završila tekma, idem tamo kod pimpeka, prolazim pored policijskog kombija i nakon 10tak metara me specijalac prima ispod ruke i kaže "Kom ćeš ti hraćkat po autu?"
    ja se smijem, gledam jel me frajer jebe il neš, odlazimo do kombija, tamo cca. 10 specijalaca koji me okružuju i idemo mi tražit hraćak na haubi.
    dok njih 5-6 pomno pretražuju tih 2 m2, par policajaca me pitaju sljedeća pitanja:
    POLICAJAC 1: "kaj se praviš pametan?"
    JA: "tko se pravi pametan, kaže mi ovaj da sam hraćnuo, a nisam."
    POLICAJAC 2: "pokaži gdje si hraćnuo"
    JA: "nisam hraćnuo"
    POLICAJAC 3: "jesi kažnjavan?"
    JA: "ne"
    ...još je bilo pitanja tipa ime oca, čim se bavim, gdje studiram, koja godina (?!), sve naravno uz neizbježno zapisivanje.

za sve to vrijeme njih 2-3 JOŠ UVIJEK traže hraćak na haubi.
    a prošlo je ziher bar 2 minute.

i...biser za kraj. nakon što su pretražili sve (jebote, sva sreća kaj nije kiša padala)
    POLICAJAC xy: "jesi hraćnuo na znak Mercedesa ili na natpis POLICIJA?"

nisam to bio ja

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nažalost imam i ja takvih iskustava..skidanje majice usred kvarta,tramvaja,prepipavanja,zapisivanja,da ne nabrajam dalje..znaju zajebavati,ali na spomen nekih imena se rasplaču skoro od muke,pa krene ispričavanje i slično,obožavam sve to samo zbog tog dijela..

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Budimo realni sto se tice policije, vecina je hrpa neobrazovanih primitivnih seljacina kojima je nakon rata dana uniforma iako nisu dovoljno inteligentni ni za cjepanje drva (to im je islo jer pametniji popusta). Dok se ne uvede red u policijsku sluzbu i sudstvo pljujem ja na ustavni poredak ove drzave!

= Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
    na spomen nekih imena se rasplaču skoro od muke,pa krene ispričavanje i slično,obožavam sve to samo zbog tog dijela..
    Koja su to sad imena? Ceca i thompson?

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    Operater
    VIPnet & Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    10.599
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jučer s tekme:

završila tekma, idem tamo kod pimpeka, prolazim pored policijskog kombija i nakon 10tak metara me specijalac prima ispod ruke i kaže "Kom ćeš ti hraćkat po autu?"
    ja se smijem, gledam jel me frajer jebe il neš, odlazimo do kombija, tamo cca. 10 specijalaca koji me okružuju i idemo mi tražit hraćak na haubi.
    dok njih 5-6 pomno pretražuju tih 2 m2, par policajaca me pitaju sljedeća pitanja:
    POLICAJAC 1: "kaj se praviš pametan?"
    JA: "tko se pravi pametan, kaže mi ovaj da sam hraćnuo, a nisam."
    POLICAJAC 2: "pokaži gdje si hraćnuo"
    JA: "nisam hraćnuo"
    POLICAJAC 3: "jesi kažnjavan?"
    JA: "ne"
    ...još je bilo pitanja tipa ime oca, čim se bavim, gdje studiram, koja godina (?!), sve naravno uz neizbježno zapisivanje.

za sve to vrijeme njih 2-3 JOŠ UVIJEK traže hraćak na haubi.
    a prošlo je ziher bar 2 minute.

i...biser za kraj. nakon što su pretražili sve (jebote, sva sreća kaj nije kiša padala)
    POLICAJAC xy: "jesi hraćnuo na znak Mercedesa ili na natpis POLICIJA?"

nisam to bio ja
    Što znači hraćnuo?

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slide Pregledaj post

Koja su to sad imena? Ceca i thompson?
    tako je...a na spomen tvoga imena,prorade im crijeva od muke...jako gnjusan prizor,jako gnjusan...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
    tako je...a na spomen tvoga imena,prorade im crijeva od muke...jako gnjusan prizor,jako gnjusan...
    Kolko sam im optuznih prijedloga i kazni oborio u zadnjih par god ni ne cudi me

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hraćnuo = pljunuo
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 37 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Smrt Monopolu, Sloboda Liberalizaciji!!!
    By blue_soul in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 02-08-2006, 14:56
  2. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  3. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks