Ljudi, znate li kako se upravlja onim glupim ratnim avionom, Hydra? Ja ga uspijem samo dignuti i spustiti, kao helikopter. Zar to čudo ne može normalno letjeti?
E, da kako se otvara padobran? Meni se svaki put razlijepi o zemlju.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
i onda trebas potisnike (thrustere) pomaknuti u polozaj vodoravan...to napravis drzeci neku tipku...nesjecam se koju
probaj sa W S A D
8 i 2............
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Jel ima netko linkove za taj patch za Rapidshare???
Ovo ful sporo skida max 5 kBps.
ljudi ako neko ima ove fajlove (originalne, ne modane) "carcols.dat, carmods.dat, handling.cfg i vehicles.ide, molio bi da mi posalje ili da posta tu.. stavljao sam unutra aute i nesto se sjeb** i sad igra ne radi..loadam neki save i dode do pola i stane.. nisam napravio backup tih fajlova. pa dajte ljudi, da ne moram nanovo instaliravat igru..
ljudi, treba mi pomoc sa gta, nemogu nikako prosi ove glupe skole, skola letenja, motora bla bla i nemam nikakvih misija... ima li kakav plugin sa vozackim dozvolama da ne trebam to prolazit ako ne mozeli mi netko objasnit kako se prolazi skola letenja, prodem sve krugove i ne postignem niakkav score uopce... damn.. daj pomagajte pliz tnx![]()
http://www.gamestorrents.com/pc-game...rent-2865.html
stranica je dobra iako ima 510 mb.al ak ti se neda zezat sa svakim autom pojedinacno dobro ti dode ovo![]()
![]()
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
e, a onda se i ti novi auti isto normalno krše ko i originalni, il su bugoviti??
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
a taj gta3.img ima 1,8gb...
Evo skinuo sam i ja taj patch,ali nesto ne shvacam,uzmimo recimo part 1 i part 2,isti su,sta treba s njima uciniti,ako sam vec iz prvog parta zamjenio gtar.img sto ce mi onda iz drugoga?Ja sam samo zamjenio sve iz 1 parta i sve funkcionira,ali fakat ne kuzim zasto ima toliko partova.Molio bih nekoga da mi pomogne
Zadnji uredio El Tompa : 22-07-2007 u 13:37
gle ti si to skinuo sa neta znaco ovako nalazi se u raru i u partovima ti otvoris part 00 ili part o1 ako nema oo onda o1 i stisnes extract to npr neki folder na destkopu i onda ti on extractuje automatski iz svih partova fajlove to ti je to
moj se San Andreas vise ne prepoznaje koliko sam modova stavio na njega,a i auta!![]()
My mind on money,
Money on my mind.
hehe ti si isti ko ja ja sam poskidao sa gta.gamigo.de sve kaj se je moglo i postavljao u igru sve modove i sve mape aute ma sve moguce
Bookmarks