budući da je cijeli gornji dio moba spojen preko flata mislim da ti je flat kabel otišo tj negdje je puko pa bi ga trebalo zamjenit
Mijenjo sam frendu masku,i nakon sastavljanja sam primjetio da ne radi zvucnik u slusalici koja ide uz uho. Otklonio sam svaku sumnju da se radi bas o samom zvucniku jer se sve u redu cuje kad kompletan gornji dio moba spojim s svojom plocom od svog moba. Dakle,radi se o frendovoj ploci. Ovo mi je vec peta-sesta maska da mijenjam i nikad nisam imao problema,a vidi sad ovo... Mislim da nisam ostetio plocu (koliko se vidi). Znate li mozda o cemu se tocno radi?
budući da je cijeli gornji dio moba spojen preko flata mislim da ti je flat kabel otišo tj negdje je puko pa bi ga trebalo zamjenit
|\/|0T0r0La
Nije. Kad frendov gornji dio moba (ekrani,kamera,zvucnik...) u kompletu spojim na svoju plocu,sve savrseno radi!!
a jel je možda se sjebo gain table probaj prebacit od svoje motorole na njegovu pa probaj na njegovoj matičnoj možda se nekaj pobrkalo
|\/|0T0r0La
To cu probat veceras. A reci mi gdje se moze kupit druga maticna i koja joj je cijena? U simela rekose da ih ne prodaju,pa ako mozda znas...
U najgorem slucaju da kupim...![]()
pitaj danijel_13 korisnika ovog foruma on mi je frend i njemu je isto trebala ploča pa ti možda može on pomoći
|\/|0T0r0La
pa nema smisla da neradi mora bit gain table ili mu je otišla " zvučna kartica " na mobu
|\/|0T0r0La
...alkoholom očisti kontakte na zvučniku i ploči, zatim nalijepi dva-tri sloja selotepa na gornji dio ploče i sve spoji, stavi lim i provjeri da li radi...trebalo bi raditako je u tome problem...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Probat cu veceras ili sutra,pa cu se javit! THX!![]()
...šteta...onda je vjerojatno do flata...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a nije flat ako mu radi na drugoj matičnoj a spoji s kablom od moba od kojeg ne radi tak da je vjerovatno otišo sound hardware
|\/|0T0r0La
Ajme ljudi... Dogodilo se je to,da je crvena zila od tog kurcevog zvucnika bila ostecena. To zapravo izgleda kao da ju je netko probio s iglom. Rupica je toliko kretenski mala da sam je uocio tek kad sam od jada poceo kontrolirati svaki komadic moba. Sve je rijeseno. NAPOKON! THX! Moze lock!
![]()
Bookmarks