moguce je da ti je slusalica stisata do nule. Provjeri si to malo kao prvo. U gain table. Ako nije to problem onda bi vecim postotkom moglo biti da ti je otisla slusalica ili ti nema kontakta.
kad me neko zove ili kad ja nekog zovem slušalica ne radi radi mi zvučnik al slušalica ne jel to hardwerski ili softwerski problem i kak ga rješit
FLASH: TRIPLETS_G_0B.09.58R
JAVA: JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08_01R
FLEX: SE7400AXXXX1C9_1FF
mi smo sa KLAKE i ne seremo kvake
zapamtite nas sada jer mete nismo lake!!!!!
moguce je da ti je slusalica stisata do nule. Provjeri si to malo kao prvo. U gain table. Ako nije to problem onda bi vecim postotkom moglo biti da ti je otisla slusalica ili ti nema kontakta.
isti problem sam imao i ja... rijesio sam ga da sam stavio ponovno flash i to je to... nisam ni gledao u gain_table sta pise...
99,9% sigurno je gain_table.bin
Stavi backup nazad, nema šta drugo biti (pošto nemaš onaj v620 flex). Odnosno... ovaj flex koji imaš nije onaj koji je u 9.58R monsterpacku, ne?
Ako si stavljao onaj od V3 preko, moguće je da ti je tu uzrok problema. Znam da sam vidio negdje da ima problema sa audiom na v3 flexu, pa treba neke dodatne fileove uploadat na mob.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ma imam onaj od 58R
sve ok nisam bio skužio da sam prepravljo jedan gain table a stavljo drugi sad je sve ok
thx foe help!!!
No problemos!
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks