Odi na servis. Taj mob imam i ja, i bome zvučnik mu je jako dobar (to mogu reći jer sam imala podosta mobitela). A niti mi se ne klima, ni kada je zatvoren ni otvoren.
Evo trenutno gag koristim i nemam baš neke prevelike dojmove, prvo lockeri, čim sam ga uzeo bili su rasklimani i to do bola, drugo, zvučnik, dragi bože ja ga jedva čujem dok netko nekaj govori .. ili na servis ili ga zamjeniti...
Ali definitivno je osvježenje nakod dosadnog d900![]()
![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Odi na servis. Taj mob imam i ja, i bome zvučnik mu je jako dobar (to mogu reći jer sam imala podosta mobitela). A niti mi se ne klima, ni kada je zatvoren ni otvoren.
Naručen novi
Podržava li U600 mp4 format? Evo baš sam čitao na forum.hr temu o U600 i jedan je član istaknuo između ostalog da je jedan od nedostataka Samsunga U600 taj da ne podržava mp4 format... http://www.forum.hr/showthread.php?t=211650
zvucnik se super cuje cak i na buri nema sumove.
a sto se mob. tice uopce nije klimav.
Stigao mi jutros U600! Moram priznat da je mob prva liga, jedino mi se malo gornji dio klima kada je slider otvoren. Je li to specifično za sve U600-ice ili? Neznam da li da odem to reklamirati u dućan... BTW koliko trebam prvi put puniti bateriju i da li je treba isprazniti do kraja prije prvog punjenja?
Puno hvala! Koliko ti u prosjeku traje baterija? Imao sam D900 i uz prosječno korištenje dan ipo je bio maksimum? Je li U600 išta bolji?
Meni baterija na U600 traje preko 2 dana bez problema uz neko normalno korištenje (možda malo više poziva)...
Meni se ništa ne klima i sve je vrlo fiksno...što se tiče formiranja baterije, odnosno postizanja njenog punog kapaciteta, napravi sljedeće: Prvih 2-3 puta bateriju isprazni do kraja (tako da ti se mob ugasi) i puni ga ugašenog nekih 7-8 sati i baterija bi ti trebala dobiti puni kapacitet...
Hvala na savjetu!
Ranger
Isto to sam mu rekao prije pola mjeseca
Sve je sranje osim pišanja, a i pišanje je sranje ako pišaš niz vjetar.
došao je novi, sad je sve u redu...
onaj nije valjao nešto
jel krhak mob? kad sam ga drzao u jednoj trgovini u ruci imao sam osjecaj da ako ga se nosi u djepu i sjedne da ce se slomit.
e mob je ful lagan zato daje dojma o krhkosti,ja brijem da mi padne da će se razletjewt u sto komada,i neko je napiso da kad je odvoren da je stabilan al da kad je zatvoren da se ful klima,e pa meni je obrnuto,kad ga otvorim dosta je klimav ali to je zato kaj nema onaj pravi slide mehanizam neg one federčiće zbog debljine mobitela
Još jedan tipični predstavnik Samsunga, isti kao i d900, d600 i d500.
Samsung nije ništa revolucionarno izmislio sa ovim modelom, a mislim da niti neće prije f700 ništa novoga biti...
Tipični slide mobitel, malo je tanji, samim time slabiji mehanizam ima, držao sam lg čokoladu, sjećam se, mislim da nijedan mobitel nije imao tako čvrsti slide...
No ipak, rađe bih imao nekog samsunga nego šta ja znam, SE ili N (imao sam i jedno i drugo pa zato kažem) jer sam se jednostavno naviknuo počevši sa e700
Plz......
@AltFire
Tezina tastature pada na dole tako da je mobac nakon nekog vremena labav. Kad je zatvoren svee mob je ful lagan zato daje dojma o krhkosti,ja brijem da mi padne da će se razletjewt u sto komada,i neko je napiso da kad je odvoren da je stabilan al da kad je zatvoren da se ful klima,e pa meni je obrnuto,kad ga otvorim dosta je klimav ali to je zato kaj nema onaj pravi slide mehanizam neg one federčiće zbog debljine mobitela
@zicozg
Da to si dobro uocio, cuo sam da je otvoren pao i u dva dijela rastavio...jel krhak mob? kad sam ga drzao u jednoj trgovini u ruci imao sam osjecaj da ako ga se nosi u djepu i sjedne da ce se slomit.![]()
Pozdrav,
ne mogu vidjeti vrijeme i datum poslanih poruka, jel se to da podesiti ili je problem svih samsunga?
thnx.
Imam 2 pitanja.
1. Može li se pisati u poruci hrvatskim slovima (č, ć, š, ž)? Ja namjestim hrvatski slovni unos, ali ništa.
2. Ne mogu na videu namjestiti Super fine. U čemu griješim?
Hvala!
Ljudi, pod postavkama za SMS ima opcija Jezici tamo podesite jezik koji da bude stime dobivte slova na tome jeziku i ukoliko pisete sa T9 automatski je na jeziku kojem je podeseno!
Bookmarks