vuku vas za nos?
zanimljivo, nikda nisam vidio da ti moraš koristiti njih.
jer, na kraju, mora se samo umrijeti i platiti porez.
zato imaš u ponudi 3 operatera pa izvoli kume, široko ti polje
meni recimo ovo itekako odgovara, pogotovo što ništa ne plaćam na svojoj simpi![]()
Ma to je glupo....mislim vikendom je od 0-24 i to je dobro..no u tjednu tek od 19-7...zašto nebi bilo od 7-19...više mi treba preko dana nego navečer...
No zato postoji opcija unlimited...svatko ima svoje potrebe...
Ali sve je to svejedno pljačka...![]()
Fakat ne kužim??? Šta bi ti besplatno razgovarao? Pa gdje to ima? Odi u Njemačku pa ćeš vidjet kolko će te derati, ili u SAD. Nego lani je bila opcija Unlimited, promocija, i kako bi se svi korisnici upoznali s tom opcijom svima T-Mobile korisnicima ponuđena je za promotivnih 25 kn. Nakon toga se vratilo na staro, a opcija tulum nešto je drugo od unlimiteda iako po mnogim stvarima slična, ali baš zato je promijenjen naziv u Tulum jer se po nekim stvarima doista razlikuje.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Da, besplatno bi azgovarao, ako ne sa 098 i sa fiksnim mrezama onda samo sa 098, a ako ne i sa 098 onda bar s dva simpa ti i ja broja. Ma razgovarao bi besplatno samo s jednim brojem cijeli dan, no ni to ne mogu u T-mobileu.
Opcija UNLIMITED od opcije TULUM se razlikuje u samo dvije stvari.
U vremenu trajanja UNLIMITED 0-24; TULUM 19-7 i u cijeni.
U kojim stvarima se jos razlikuje?
Jadno mi je to, da s neke tomato ili tele2 kartice meni je preko dana jeftinije nazvati simpa ti i ja broj nego sa simpe, a da ne pricam da zovem druge brojeve na 098 ili nedajboze druge operatere. Stvarno je jadno. Koliko god mi hvalili T-mobile.
--
. [Lejzermaster]
da, nije to ništa novo - ljudima reci da je nešto besplatno iplatiti će sve samo da to dobiju. lakomi su...
ne, opcija unltd se razlikuje u još par stvari.
1. to je postpaid opcija
2. unltd ima ograničenje od 1500min, a tulum od 1000min.
3. ova razlika u vremenu ti ne drži vodu - tulum je vikendom i praznicima aktivan od 0-24![]()
--
. [Lejzermaster]
eto kod mene vip 2 godine,,,i smipa 3 tjedna bas zbog tih razgovora
a ostale operatere smatram jako losim....
nemojte cijepidlacit s tim cijenama.)))
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Da ne cjepidlačimo s cijenama, sada bih još uvijek plaćao dvije i pol kune za zvanje izvan mreže, makar sam na pretplati. Da nije bilo tele2, ne bi ni imali ni tulum, ni unlimited, ni vip 0... Stoga, itekako treba cjepidlačiti s cijenama.
Slazem se da trebao cjepidlaciti s cijenama.
@frish-KI
Zalosno je da neki operateri jos uvijek imaju 2 3 kune za razgovore prema drugim mrezama..
--
. [Lejzermaster]
Toga će biti i dalje... Pogledaj cjenik Njemačkih operatera pa ćeš vidjeti da imaju itekako velike razlike u tarifama. Na svakom je da odabere tarifu koju želi.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Skupo je i u Austriji, stovise, iznenadjujuce skupoSMS u Tele2 Austrija koji je virtualni i moze si dopustiti dosta niske cijene dodje 18 centi.
Samo tamo vec postoje oni tzv. flat modeli, 3G mreza Drei za 20 eura mjesecno nuddi neogranicene razgovore i SMS. Za GPRS nisam siguran jel ukljucen.
A da li imaju nekakve "tulume" i opcije kratkog daha, to ne znam![]()
Ne solim pamet niti živim tamo, već sam bio na putu i vidio kolike su cijene. Snižavanje cijena znači da bi i kvaliteta usluga bila lošija, jer su ove cijene po meni na Hrv. tržišto dostigle neku zadovoljavajuću razinu i fakat ne iskoristim niti tih 1000 min na T-Mobile jer ne volim stalno brbljati na telefon, tako da trenutno mi najviše odgovara opcija plati koliko potrošiš uz Opciju Tulum, a na tele 2 tarifa O kn za preplatu....
Btw. T-Mobile je Njemačka firma i posluje dosta slično matičnoj firmi u Njemačkoj pa sam zato spomenuo Njemačku a ne iz kurtoazije jer mislim da je vani sve bolje. Ne već sam rekao da su kod nas neke stvari puno bolje.
da, inače su ljudi uvijek fascinirani time kako je vani bolje. tuđe je slađe i ta sranja...
možda vani imaju veću plaću, ali imaju i drugačije standarde života...
Ne znam da li je to samo meni ali reklama za opciju tulum je toliko morbidna da je to prestrašno...
I što će biti sada s tulumom? Ukida li se skroz ili će ostati samo za vikend kao prije ljeta?
Da sam sebi odgovorim.
Poslao sam poruku A na 3636 i više se uopće ne nudi aktivacija opcije Tulum. Dakle, s tulumom je svršeno.
da si si aktivirao do 31.8 vrijedilo bi ti još 30 dana! meni je do 10.9 aktiviran!
★★★★★
A meni do 25.9.![]()
U biti, možda mi ne nudi aktivaciju opcije tulum kad mi je već aktivirana. Mada mislim da je s tulumom gotovo, jer se više i ne spominje na T-mobile webu, osim onog tuluma s porukama.
tulum je gotov po pitanju aktivacije, jedino onima koji su aktivirali npr 30.8 traje do 30.9, tj do kraja 9
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
Bookmarks