http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-40-00.asp
to te ja pitam!
ovo bude vrhunsko!
nakon skoro 6 mjeseci posta, konačno neki dobar potez iz T-mobile-a!
idem sad aktivirati pa vam javim!
pozdraf!
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-40-00.asp
to te ja pitam!
ovo bude vrhunsko!
nakon skoro 6 mjeseci posta, konačno neki dobar potez iz T-mobile-a!
idem sad aktivirati pa vam javim!
pozdraf!
nije lose.besplatni nocni razgovori unutar mreze.
Ja sam aktiviro,nije kao unlimited ali je ipak nešto....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
OK, the question: hoću staroj aktivirati tu opciju, ali kako je već mjesecima imala aktivirana opciju Tulum za gratis zvanje tijekom vikenda, dobio sam poruku samo sa opcijama za web'nwalk i simpa ti&ja. Pretpostavljam da joj je TA verzija Tuluma automatski aktivirana, ne?
da. čitaj malo topice od prije.
u slučaju da je stara opcija aktivirana, vrši se automatska migracija na novu opciju, koju ćeš moći aktivirati tek kada ti ova stara istekne.
dakle, ako su vam aktivirane stare opcije, one će se ugasiti kada im dođe vrijeme i biti će potrebno izvršiti novu aktivaciju nove opcije.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
inače, od prvog srpnja, ne lipnja
da, već po 5 puta, ako ste opciju aktivirali prije 24h 30.06., ona vam je naplaćena 15 kn i 01.07. ste automatski, bez dodatne naplate migrirali na novu opciju.
jedini uvjet koji trebate ispuniti je da kada vam istekne opcija u 7. mjesecu ponovno aktivirate novu opciju.
To sam si i mislio, ali u ovoj temi se do sada o tome nije spominjalo. Zato sam postavio pitanje.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=27359&page=3
na ovo sam mislio
Po meni je ovo jako los potez od T-mobilea.
Ako se prisjetimo, proslo ljeto smo imali ovi opciju od 0-24 svaki dan, i to za 10 kuna vecu cijenu.
Prosla je godina dana, cijene drugih operatera su znatno pale, tako da su se i oni trebali prilagoditi tome, a oni daju manje pogodnosti nego za proslo ljeto.
U usporedbi sa Tele2 i 0,39 ili ajde uzmimo 0,49 lipa po minuti na sve mreze ovo je koma.
Nek samo imas dva ili tri poziva dnevno (mislim u smuslu dnevno na 7-19 sati) koji traju dvije, tri minute prema recimo nekoj drugoj mrezi, pa si ti izracunaj koliko te to kosta!
Po meni je ovo dosta losa akcija.
Nek me netko prosvijetli, mozda ne vidim neke super pogodnosti.
--
. [Lejzermaster]
Katastrofa! Baš i nije neki popust! Treba se suzdržati do 19, a onda udri pop mobitelu dok ne crkne! Ovo je čini se namijenjeno samo za školarce da ubiju vrijeme sad kad nema škole!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Prosvjetljenje...oni koji stalno stoje na T-mobileu tj. koji nezele mijenjati T-mobile za operatera ovo je blagodat...
Gle, tako dugo dok će ljudi čekati povoljnije cijene od t-mobile neće se ništa dogoditi. Moraš otići s njihove mreže da bi oni snizili cijene jer tek kada izgube kritičnu masu nešto će se malčice promijeniti na bolje, ali s obzirom na vjernost hrvata skupim mobilnim operaterima to se neće dogoditi nikad.
heh nije ovo neka akcija bogom dana ali meni se neisplati prelazit na tele2 ili na vip jer vecina ljudi skojima kontaktiram su na simpi,a to je obitelj i vecina frendova....
Jeftinije je zvati s tele2 za 0.49 na sve mreze nego s T Mobilea na T Mobile i s VIP-a na VIP, samo, nazalost 90% ljudi to ne zna, ne kuzi ili ne zeli znati. Sve te sugave opcije VIP-a i T Mobilea vec stvarno umaraju, tko bi to sve pratio.
I ne znam tko bi cekao 19h da nekoga nazove, znaju u T mobileu dobro kad se odvija vecina prometa na mrezi. Prije 19h cijena 1.20 prema T mobile i 2.5 kn na ostale mreze...pa ja stvarno ne znam, ali nije mi jasno, fakat mi nije jasno sto ljude drzi na tim skupim operaterima.
Odgovori tipa "svi su mi na vip-u" ili "svi su mi na tm", nekako vise ne drze vodu, a i udio operatera na trzistu govori da je tesko da vam bas "svi" budu na istoj mrezi.
Samo, Simpa je simpaticna i ljubicasta i tak je cool pa valjda to nekima imponira.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Pa necu si kupit Simpu, stvarno mi ne trebaju 2 moba, jedan mi je dosta. I nista ne bih dobio kad bih kupio Simpu, samo ddoatni trosak jer tu karticu treba i "hranit".
vuku vas za nos?
zanimljivo, nikda nisam vidio da ti moraš koristiti njih.
jer, na kraju, mora se samo umrijeti i platiti porez.
zato imaš u ponudi 3 operatera pa izvoli kume, široko ti polje
meni recimo ovo itekako odgovara, pogotovo što ništa ne plaćam na svojoj simpi![]()
Bookmarks