valjda u doglednom futuru bude, bumo se malo strpili, nekako mi se cini da je za K750 (d750,w800) bilo aktivnije i s vise potencijala...
Koliko je vec 550-ica na trzistu a jos nije izasla neka zakrpa u firmwearu...
Nekako mi se sve cini usporeno... mozda mi se samo cini...![]()
evo wotan serverom flashao u w610i radi ko beba zvečka![]()
Zadnji uredio Compov : 19-06-2007 u 17:01
Seriously?
naime odite u trgovinu uzmite w610i i pogledajte ako vas zanima kako to izgleda... nemam šta pisat...
uglavnom poklopac kamere neradi nakon flashanja, logično
Seriously?
evo vam ako ne želite preko wotana možete preko xs-a ali samo main ali funkcije vam dobijete iste,walkman 2 i ostalo!![]()
![]()
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=43676
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
@ compov
vidim da ti u videu odes na status i pise ti w610 ? znaci ti si i fs i main flashao?jel se nije nes pricalo da nemoze customization za njih? i de mi reci jel ti sad glasniji zvucnik onaj nazad ?
For the hoven lands...
skuzio sam da je votanal nisam znao da on moze custom ..
For the hoven lands...
A sto se tice slika? Kakve su sad slike? Jel si izgubio nesto time sto si ubacio w610i sw? Neku opciju?
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
ma sve isto joj
Seriously?
Pa ne znam, pitam te.Jer u testu MR gde je poredjenje k550i vs w610i slike sa w610i su dosta losije.
Nego jel k550i ima night mode, prvo nije imao, posle je neko rekao da ima, pa nema, da li k550i ima i da li i u w610i sw ima night mode.
Izvini sto te smaram, ali bitno mi je, u Srbiji jos nisam video nekog da ima, takodje probavanje modela u radnjama nije moguce, jer kako kazu prodavci ako cu da ga ukljucim moram i da ga kupim...
k550 ima night mode a ima i w610,pa zato ti je to isto!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Hvala na odgovoru![]()
Bookmarks