jel netko uspio i ako je kako radi?
malo sam trazio ali nis konkretno zato me zanima jel netko od forumasa pokusao![]()
jel netko uspio i ako je kako radi?
malo sam trazio ali nis konkretno zato me zanima jel netko od forumasa pokusao![]()
ne i nece ni uspjeti. hardveri telefona moraju biti identicni a ne slicni, zasad su moguci samo k610 u v630 i obratno te k750/d750 u w800.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Ma nije mi jasno kak neki po forumima briju da se moze a neki ne i ovo mi nije bas najjasnije:
http://www.youtube.com/watch?v=VuTl6yN1iJg
Ako ko bude imao kakvu informaciju nek podjeli s nama...![]()
podijeli s nama kako![]()
ne baljezgaj može se stavit u k550i w610i samo se plaća 10 dolara i ide preko wotanservera
čak sam kontaktirao s tim ljudima sa youtube-a i rekli su svi da su preko wotan servera stavili w610i soft... plaća se preko paypal-a
onda sam ih pitao jesi li dobili kakve file-ove (main i fs) no nisu sve ide preko neta i mob je gotov za 10min
Seriously?
ovdje se prica o besplatnom flashu a ne o wotanu, to sta ti kazes je isto ko da ja pitam jel se moze unlockat bilo koji SE besplatno od doma a ti mi kazes moze ako ga odneses nekom da ti to napravi za 50 kn
ali bez obzira na to ispricavam se, izgleda da se moze po filmicu kolko vidim ali nisam ni na jednom forumu vidio da je to netko napravio
Zadnji uredio Corunir : 11-06-2007 u 22:57
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Zadnji uredio Most Wanted : 11-06-2007 u 23:11 Razlog: gramatička greška :)
a da jednostavno si staviš temu s w610 od walkmana???
★★★★★
dobro nema veze ispricao sam se al me malo raspi*di kad compov odma napada umjesto da samo ispravi, izgleda da jos od onog k550 vs w800 se nije ohladio
ne kontam kako se nemoze izvuci main i fs iz w610? ili se moze al xs++ ne podrzava ili shta?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
dakle, može se izvući iz svakog SE modela... provjereno
ili para za inovatora...
xs++ ocita k550 tak da vjerujem da bi main i fs "utanko", sam je problem kaj se nemre nac main i fs od w610 (mislim na free downoad). Tj. bar ga ja nisam nigdje nasao.![]()
moze se nac, ima fs zanase podrucje ali main samo NA-znaci sjeverna amerika, ali i da imate sve to ne mozete ga flashat sa obicnim kablom jer je cid 52
isti klinac![]()
Seriously?
eh za cid 51 nisam vidio, samo cid 52 al ni ovo ti ne vrijedi i da ga ima jer ga ne mozes customizat
Bookmarks