mogu li ikako poruke prebacit na kompić???????
Kako se najlakse radi sa kontaktima, odnosno prebacivanje sa SIM u Adresbook i obrnuto. Meni se vecina kontakata nalazi na SIM a ne vidim nacin da ih sve odjednom prebacim u Adresbook. Da li se neko zabavljao resavanjem ovog problema?
jel ko zna kako ću pribacit poruke sa mob na kompić(nemam backup/restore)ili ga ja nemogu nać!
Postovanje!!
Interesuje me gde mogu da usnimim doc extenzioni fajl da bi ga mogao iscitati pomocu doc viewera koji se dobija uz telefon kao aplikacija!!!
Unapred zahvalan!!!
Prebacivanje SMS-ova sa moba na komp
moze se preko Brew commandera ali backup tih fileova meni nije ispao dobro. U tijelu poruke mi se nalaze neki znakovi umjesto pravog texta poruke - ne valja. Moze li jos netko provat napravit backup pomocu tog programa i neka javi rezultate.
Atrax - koju verziju MPM-a imas? U verziji 4.06.xx koju ja imam nisam nasao tu opciju
mpmsetup4.20.636.41.0.0_smartsync_de-de
To je moja verzija. Našao sam ju na nekoj ruskoj stranici, mislim "allsiemens", tako nešto. Ruski neznam, pa sam išao na Google language tools, i tamo ukucao stranicu, pa mi ju je prevodio na engleski. Probaj tako, odi na search negdje i upiši MPM, pa će ti nać. Mislim da sam na toj stranici skinuo.
such-du Hvala TI Velika!!!
Ma sve kod mene svaki DOC file cita!!!
Svaka ti cast!!!
http://allsiemens.com/soft/download....31.0.1_rus.zip
evo uspio sam nać link. ova verzija je malo starija od moje, ali imao sam i tu verziju, i na njoj sam isto imao backup/restore funkciju.
neznam dal mogu uploadat sliku ovdje, pa da vidite točno gdje mi je to, i da nebi bilo da lažem
probajte instalirat ovo, pa vidite. neznam zašto bih ja imao tu funkciju, a netko drugi sa istim mobom ne.
Kao obični član ne možeš ništa uploadati, ali možeš staviti sliku ne neki od servisa pa ovdje ostavi link.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
skinuo sam tu verziju i ipak mi nema funkciju backupa sms-ova!! Prckao sam malo po direktoriju od Mobile Phone managera na disku i nasao program SMessenger.exe To pokrece program za upravljanje sms-ovima na telefonu. I ne radi mi. Kaze da "telefon ne podrzava ovu funkciju" (tj. skidanje sms-ova sa moba)
SMS backup pomocu java aplikacije
Trazio sam malo po forumima i nasao zgodnu java aplikaciju s kojom se moze citat Inbox/sentbox/drafts (sms) sa moba. I ne samo da moze procitat poruke nego ih onda moze i backupirat u .txt fajl. Onda sa brew mobile commanderom prebacim to na komp i problem rijesen!
Evo link za program (legalan je):
http://forum.modopo.com/java-symbian...ef81sxg75.html
Zahvaljujem na trudu, ali to je mnogo sporo, kontakt po kontakt, i to znam. Trazio sam neku laksu varijantu kojom bi bili prebaceni svi odjednom (kao sto sam ranije radio sa simensima s45, s65...)
Mozes masovno kopirat kontakte sa SIM-a na mob. Pronadji opciju "oznaci" ili na engleskom "mark", oznaci kontakte koje zelis prebacivat i tek onda odaberi "move to phone" ili gdje god vec zelis te kontakte
Posetite ovaj sajt:
http://ef81.co.sr/
Moze vam biti od koristi.Pozz
dala sam mob na servis jer se non stop gasia i nisam nogla s njin ništa radit,vratia se ima 2 dana i piše mi tamo da su mu minjali sw i da sada ima
SW izdanje: KE 1433 15.0.1
BREW verzija: 3.1.3.17
sada se više negasi (zasada) i dosta je brži nego prije.
pa me samo zanima ako ko zna jel to dobra verzija ili cu ja morat stavit neku drugu??
bebac - to nista ne znaci za verziju sw-a.
Ako zelis pogledat verziju sw-a odi na settings -> phone -> phone identity
sad udji pod configuration (drugi tab). Tu ti pise i ovo sto si ti navela, ali ti idi u tom izborniku do dna gdje bi ti pod SVN trebalo pisat npr SVN: 58.
To ti je verzija firmwarea
evo napokon sam stavila na mob FW58 za sad je sve dobro,al mi se baterija puna cilu noc i ujutro je opet punilo a sad nisam ništa cinila s njim i išla je jedna crtica ća sa baterije.nemam pojma jel to problem.
može li mi ko pomoć stavit temu na mobitel pomoću Brew Mobile Commander al malo deteljnije da mi objasnite?????
Please!!!
Bookmarks