zanimljivo, ja sam se navikao no kad ga netko drugi uzme njemu neradi i sve po spisku haha
zanimljivo, ja sam se navikao no kad ga netko drugi uzme njemu neradi i sve po spisku haha
Seriously?
koja tipka sa strane? meni je nesto stekalo u pocetku, sad mi ne steka.... i probala sam sad stisnut onu desnu tipku sa strane i brojevi rade uredno![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
pročitaj šta sam napisao opet ako nisi shvatila
kada se slučajno stisne sastrane tipka (do pola) kamere nerade slj. tipke:
navigacijska tipka u LIJEVO
BROJ 4, 6 i 0
Seriously?
hey, jel netko zna gdje mozemo nabavit igre i teme za naseg ljubimca?
ej, hvala, super stranica......jel ima netko iskustva s tim blogom koji je integriran u mobitel? u kojoj velici on salje te slike, i jel mogu ja zabrat stranicu bloga?
nakon ovog teksta poslanog sony ericssonu:
Nakon modela z520i kupio sam sony ericsson k550i i primjetio sam soft grešku... Naime, tipka kamere koja je jako osjetljiva i izbočena pritisnuta do pola pri ugašenoj kameri spriječava normalan rad sljedećim tipkama: NAVIGACIJSKA TIPKA U LIJEVO, brojevi 0,4 i 6. Molio bih vas da ovo prenesete tehničarima ili već tko se time bavi da u sljedećem firmwareu za model k550i taj problem riješi što prije, kako bi mogli update-ati mob novim ispravljenim firmwareom Sony Ericsson update servis-om.
dobio sam ovo pa ćemo vidit:
Postovani gospodine,
Hvala Vam sto ste kontaktrirali pozivni centar kompanije Sony Ericsson.
Hvala vam puno na primjedbama i na idejama koje u ovom ozbiljnom slučaju prosljedujemo nasem tehnickom timu, ali ne mozemo vam nista garantirati.
Pozivni centar kompanije Sony Ericsson vam zahvaljuje na iskazanom, interesu za nase proizvode.
Seriously?
ma boli njih za to. firmware se izdaju samo za dobro prodavane mobove, ne za one s greskama. ako k550 postane popularan kao sto su nekoc bili t610/30, pa poslije tog k700 i k750 onda ce to rjesit cim stignu. do tad vam ne ostaje neg cekat
ja sam imao z520i koji je skroz rijedak pa su radili 2x novi firmware
znači nema to veze koliko je on popularan
Seriously?
nisu tako neozbiljni.naravno da ce se prema svakom proizvodu prodavao se on dobro ili ne jednako odnositi
![]()
Dali u prodajnom paketu dolazi i memorijska kartica, ako da, kojeg kapaciteta?
lol na gsmareni pise 512 :O
edit: ne pise.. zbunjola![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Idem malo OFFTOPIC, ali gdje se u Vinkovcima može kupit mem. kartica za k550?
jel su se vama počele gulit navigacijske tipke?
onako svijelo probija kroz onaj krug?
bome meni da i to je meni veliki minus za mob...
Seriously?
Evo da i ja napišem par stvari o K550i, budući da sam jučer postao ponosni vlasnik istog. Uzeo sam ga u VIP-u za 991 (točnije 962 uz gotovinsko plaćanje) kn. Nema vodafone oznake i ikone, samo u glavnom izborniku umjesto originalnog "Play now" piše "Vodafone live". Nisam probao radi li na sve mreže.
Na početku me malo zbunio poklopac baterije, ima nesvakidašnje rješenje pa se treba prvo konzultirati s uputama da ne bi nešto polomili.
Mobitel je malen, lagan, dosta tanak, idealan za džep (pravi preporod nakon K800). Vanjski izgled mi djeluje elegantno, tipke su mi odlične, nisam se skoro uopće trebao navikavati na njih.
Meni i software je koliko sam primijetio potpuno isti kao kod K800i, što je odlično. Sam uređaj ima 73 MB unutarnje memorije, što je dosta za početak.
Kamera mi se čini ista kao kod K750, s malo više opcija. Ali još nisam prebacivao slike na komp pa neću još ništa sa sigurnošću tvrditi.
MANE: nakon gašenja mobitela resetirale su mi se prečaci u izborniku "moji prečaci"; poklopac baterije škripi pri pisanju poruke ili jačem pritisku tipke, nepraktično smještanje utora za punjač/slušalice/usb
Eto, to je to zasad...
ništa što neznamo uglavnom![]()
Seriously?
to se meni dogadjalo i na k750 i na k800.nakon gašenja mobitela resetirale su mi se prečaci u izborniku "moji prečaci"![]()
[QUOTE=vladobrad;611880]
nepraktično smještanje utora za punjač/slušalice/usb
Meni to uopće nije nepraktično baš mi lijepo stane u džep.
Bookmarks