E upravo tako... ne svidjaju joj se boje koje koriste u reklamama i tako kojekakve gluposti, al eto, sta ces...
Da, baš sam primetil da žene i ne vole Tele2... to valjda ima veze s npr. dizajnerskom odjećom i sl. .. valjda Tele2 ne spada (po njima) u ekskluzivu![]()
Nije ovo za mene ...
E upravo tako... ne svidjaju joj se boje koje koriste u reklamama i tako kojekakve gluposti, al eto, sta ces...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
-ako ti je cura skrta uzmi 098,
-ako ti je cura rastrosna neka uzme vip
-ako ti je cura štedljiva neka uzme tele 2
-ako ti cura ne mari za nicim, neka uzme tomato.
to su ti moje preporuke. jer ne moze bilo tko imat vip, tmobile, ..
Samo pazi to sto joj se po bojama i reklama svidja VIP moze znaciti da ce te jednog dana traziti da je ne vodis u obican kafic vec u neki fancy, da joj moras kupiti fancy mobitel npr. Shine,...
U prijevodu, ova tvoja pada na marke i skupo ce te kostati :-)
vip je za tebe po tome sto bi htio dobar opcija.
Ma nece to nikad viditi od mene, nek si sama zaradjuje i onda nek ide u takve kafove i tak sta, ja volim obicno seljacki i to je to, al ajd kad vec biram koju mrezu, to nije neka velika razlika medju svima njima, al nekako mi se cini da mi se vip najvise isplati, tako da cemo onda vjerojatno prijeci na vip...
I ja svojoj velim da ode na tele2, umjesto 3 kune, plaćat će poziv 50 lipa... Ali neeeee, njoj je Simpa super
Inače, na VIP-u sam isključivo zbog Opcije SMS, jer šaljem oko 400 poruka mjesečno pa je ušteda poprilična.
400 SMS plaćam 70 kn, a ovako bi ih platio 130-140 kn.
Ma te zene nisu normalne... A sta ces kad smo mi svi donekle papuce, pa moramo slusati...
![]()
Kako bi moj sused rekao: žene su bića niže vrste![]()
pa necemo bas tako ici daleko kad su zene u pitanju![]()
cudi me samo sto njih malo zna da mogu prenijeti broj sa predbrojem u drugu mrezu i problem rijesen.![]()
Bookmarks