Ja sam isto iz istog razloga prešao prije 8 mjeseci na Vip. Tada je bilo super opcija, tako da mi je sada puno bolje nego kada sam bio na T-mobileu.
Trenutacno sam na t-mobile-u i nisam imao nikakvih vecih problema, al htio bi prijeci na vip pa da mogu cijelo vrijeme bespla pricati s dragom... Zanimaju me vase preporuke... Sta je bolje... Imao sam prije vip i signal mi je bio dosta los, al naravno to je bilo davno, pa me sad zanima kakva su iskustva...
Pozdrav...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Ja sam isto iz istog razloga prešao prije 8 mjeseci na Vip. Tada je bilo super opcija, tako da mi je sada puno bolje nego kada sam bio na T-mobileu.
Plaćaš 30 kuna mjesečno za 1000 minuta sa jednim brojem ili 60 kuna mjesečno sa svim vip brojevima+0,25 kuna za uspostavu poziva.
Koji bilo!
prenesi brojeve na tele i mukte, ili ostani s tim brojem kod t-coma a ti i draga uzmite jos 2 mukte tele prepaida
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
ja ti preporućam da budete oba dvoje u 1 mreži a sada se odlućite kome broj nije prirastao srcu!!! t-mobile simpa ima svoje prednosti a tako i vip,a ako želiš imati opciju svi na 0 to je za pretplatu,ali neznam kakve su opcije u vipu za pretplatu.ja sam u t-mobile na pretplati i nisam baš oduševljen tarifa 60 stim da sam uzeo kada se dobivalo još 40kn+,novci samo cure,cure,cure nemam blage kud.baš par puta nisam 1. dan u mjesecu ništa zvao ni pisao i kada tražim izvješće mi je pisalo npr. od 1,4-1,4 potrošeno je 15kn i tak stalno!! Sam odlući!! t-mobile pretlata po mome mišljenju ne!!
★★★★★
Najbolje da pogledaš tu i odlučiš se koja ti je najbolja opcija za besplatne razgovore.
http://operateri-cijene.50webs.com
također, postoji ti i opcija da imaš dva broja
jedan koristiš za jedno, drugi za drugo![]()
Ili neka on i draga prenesu svoje brojeve u tele2 na mukte tarifu.
A nemam pojma sta mi je isplativije... Koliko se placa za tele2 da bi imao taj mukte broj? Stara mi ima vip i ona placa 25kn (ili 30, nisam siguran) mjesecno za taj bespla razgovor s vip friends brojem, samo sto je fora da ne mora placati ni uspostavu poziva, a to je poprilicno dobro...
i ja sam u dvojbi,najvise me muci signal u vipu,stari ima poslovni vipov broj i dosta cesto nestaje signal,dok je kod t-mobilea uvjek pun signal...
opcenito je jaci vip sto se tice kvalitete signala.
to su rijetke prednosti s kojima se vip seratori mogu pohvaliti![]()
![]()
![]()
![]()
...ja sam na vipu od 2000 godine i ne planiram ga ukidati...nedavno sam uzeo pretplatu (Model 100) i u pretplati mi je uključen besplatni vip frend broj...
...naravno pokraj njega imam t-mobile koji mi je aktivan, i tele 2 koji mi je u pričuvi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nikada, unatrag 7 godina korištenja vipa nisam imao problema sa signalom... dobro, izuzet ćemo činjenicu da stanujem u atomskom skloništu, pa da me tamo malo zajebava...
no, činjenica je da su i dalje bilo kakve ideje prelaska iz mreže u mrežu apsurdne (pogotovo zbog drage - št aćeš nakon prekida?)
nabavi si još jednu karticu (njena mreža) i živili, kume!
Kad prekine s dragom može broj ponovno prenesti u neku drugu mrežu![]()
Pa zato sam cekao 3.5 god da vidim hocemo li prekinuti ili ne, pa sad kod smo se smirili, odlucio sam prijeci na neku mrezu gdje mpzemo dzape pricati...
![]()
ahahahha
i sad onako, ja 2 tjedna - nekoliko novih tema.
prva na oglasniku
"M: vip karticu - pošto-po-to"
![]()
tele2 ti je najbolje i najjeftinije rjesenje![]()
A kad cura nece tele2, ona bi vip, kao tele2 joj zvuci bezvezeLOL
Ako cura ima novaca, neka plaća![]()
Bookmarks