jel se to meni čini ili će podržavat flash menije?![]()
![]()
izgleda da je ovaj mob izaso na trziste...na SE-ovoj stranici nema vise zvijezdice kraj njega..
jel se to meni čini ili će podržavat flash menije?![]()
![]()
podrzava flashlite-da oće
Jedva cekam da dodje!
Mijenjat cu k800 za njega!
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
prvo je bilo da je namjenjen samo za sad al je to demantirano
dolazi i do nas...ali ne još w580 i p1 navodno u prodaju izlaze tijekom srpnja a on krajem godine
dobio sam mail od SE-a izaso je s500....
Prije nekog vremena zamolili ste nas da vas obavijestimo kada će novi S500i biti dostupan u trgovinama. Sada je dostupan. Isprobajte ga kod najbližeg prodavača i budite prvi koji će ga imati!*
Prelijep mob! Ali šteta što je dummy(IMO)
Prelijep mob., samo da ga ne precjene
THE POWER OF DREAMS
ne vjerujem da ce biti preskup.po mojoj procjeni do 3000kn.
e ali ima neke novotarije u softu samom ...ali nema točnih speficikacija
ugl kao i uvijek bit će i iznad 3000 ziher
Vrlo lep telefon, prosto me odusevio svojom lepotom, ima nekoliko videa na youtube extra izgleda.Telefon je u prodaji za sad ima da se uzme samo sa TIM mreze, cena je 400$.
Jedino sto sam se razocarao je sto nema FM radio
W580i ima i radio i walkman je, ima i onu fitnes app ali nekako nije lep kao S500i.
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
nedostatak FM-a i nije neki nedostatak.malo ga ljudi koristi.
Vidis meni je jako koristan, ma koliko mp3 imao u telefonu nekako dosadi sve i onda lepo pustim radio i gotovo, slusam sta ima
![]()
Inace oprostio bih mu sto nema fm![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
slažem se...a očito su i u se shvatili da i nemaju neke dobiti od tog....većinom ljudi koriste svoje datoteke i slušaju odabranu glazbu...dakle lakše im je sortirat vlastitu muziku u mob nreg ovak.-.-.
edit-meni je npr bzvz kaj nema 3,2 i kaj nema uljepšano sučelje music playera-samo to dvoje no novijim softom se postigne trazeno dok kamera ostaje jedini poveći nedostatak
bezveze je uopce pricati o FM radiju jer svaki mobitel koji sam imao sa FM-om nisam koristio.
pa ako vam toliko triba FM onda kupite w580 koji je praktički isti ko s500, je da će bit skuplji i ima ružniju masku, al ćete dobit toliko vam potrebni FM i to s RDS-om... a i još je walkman
Ne znam kad će biti kod nas, ima ga već u Italiji (oko 1700kn ali kodiran na tim mrežu), i u Srbiji u Mobilwoodu, ne znam kolika je cijena..
A mi ništa, kasnimo..
evo upravo sam vidio na mobilnomsvetu da ga ima... cijena 230 eura... znaci kod nas bi trebo biti negdje oko 2300kn kad dode...jer znamo da nasi vole nabijati cijene....![]()
![]()
![]()
![]()
----------Sony Ericsson----------
Bookmarks