meni je,ali malo papirića to riješi..
meni je,ali malo papirića to riješi..
zanima me da li neko zna stranicu gdje se može vidjeti kako se skida maska sa nokie 6233,npr. na youtube ima za nokiu 6288 ili da neko ko ima iskustva s tim napiše kako se to skida,zahvaljujem
Kada na ovom mobitelu pritisnem pucu za cameru(sa strane mobitela) otvara mi se snimanje glasa, ali bi zelio da se otvori camera ili photo aparat kao sto pise u upustvima. Zna li tko kako ovo podesit.
Unaprijed hvala.
Odgovor je jako jednostavan.
Imaš sa druge strane mobitela, dole pri dnu još jedno puce/dugme/gumb, na kojem je nacrtana/ugravirana kamera.
kada jednom to stineš otvara ti se fotić, a ako malo duže držiš, onda ti se otvara kamera za snimanje videa!
Ti si stiskao puce koje je sa lijeve strane (pored displeya), jel tako?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
U pravu si, tocno sam to radio. Tek sam dobio mob, pa nisam jos sve istrazio.
Hvala na pomoci.
P.S. Je li moguce koristiti memoriju kartice prilikom prebacivanja nekog sadrzaja na mob. Znaci da prebacim na karticu, a ne u meoriju telefona. Memorija telefona je oko 5 mb, ali ako hocu prebactit nesto vece od toga, nemogu jer ne stane u memoriju. Imam karticu od 128 MB.
Zadnji uredio andro86 : 22-06-2007 u 15:55
Kod mene ne, neznam zasto al nekad mi i vece fajlove sprema u mem telefona pa ne uspije poslat i dok obrisem nest sa moba da bude dosti mjesta on posalje. Neznam zasto al mislim da mi se to događa samo dok mi netko salje sa samsunga...moram jos to ''istražiti''
EDIT: Jel moguće staviti da se slike spremaju u jedan folder, a isječci u drugi?
Zadnji uredio FatalERROR : 25-06-2007 u 15:53
Možda taj samsung ne valja![]()
Moguće je, ja na kartici imam folder "fotografije" i "video isječci". Samo namjesti da ti fotografije sprema u taj folder i on će sam skužit ovaj video folder i tam će ti stavljat filmiće. Mislim da možeš samo napravit ovaj folder s fotografijama a on će sam napravit video isječke. Al nisam siguran. Probaj
EDIT
Nego, ja imam drugi problem: ne mogu mijenjati kontakte u mobu! Ne mogu promijeniti ništa!! Ni dodati sliku, ni melodiju! Apsolutno ništa! Moram baš obrisat broj i ponovo ga upisivati i onda tek mogu mijenjat. Sinkronizirat s kompom nemrem jer se zbrejka sve. Kad skopiram kontakt s kompa u mob, u mobu ga ne vidim, dok se na pcsuitu u kontaktima uredno pojavljuje... Imate neke ideje kak da to riješim?
Zadnji uredio Ico : 27-06-2007 u 17:12
@Horatio: jesi kopirao sve kontakte sa sim kartice u memoriju telefona?
Ako nisi, onda ih kopiraj (imenik -> kopiranje -> sa SIM kartice u telefon)
i kad ih kopiraš onda namjesti u imeniku da ti pokazuje imena samo iz memorije telefona (imenik -> postavke -> memorija u uporabi - telefon ).
Onda bi najnormalnije trebao moć dodavati slike/melodije.
ja dodajem slike/mp3 na slijedeći način: imenik -> imena -> izeberem određeni kontakt -> pojedinosti -> opcije (iznad lijevog gumba) -> dodaj detalj -> i tu izabreš da li želiš molodiju ili sliku...
Skopirao sam to čim sam kupio mob.
Znam sve to al jednostavno nejde. Kaze mi samo "Postupak nije uspio". Ni stavljanje novog firmwarea nije riješilo problem.
[QUOTE=horatio;610161]Možda taj samsung ne valja![]()
Moguće je, ja na kartici imam folder "fotografije" i "video isječci". Samo namjesti da ti fotografije sprema u taj folder i on će sam skužit ovaj video folder i tam će ti stavljat filmiće. Mislim da možeš samo napravit ovaj folder s fotografijama a on će sam napravit video isječke. Al nisam siguran. Probaj
/QUOTE]
A jel imas ti mozda u mobu orginal nokia karticu? To možda radi na orginalnoj kartici , ja imam naknadno kupljenu i imam folder fotografije i video isječci al on sprema i video tamo di i fotke
Kod mene je mob posebno kreirao svaki folder cim sam stavio da se fotke i video sprema na karticu. Znaci sve automatski, nisam nista kreirao, tako je bilo i kad sam novu karticu kupio.
Gdje ima za kupit CA - 53 kabel a da je jeftiniji od 300 kn ?
http://www.mobis.hr/enhancements_det.asp?ite_id=456
Mozes jedino ako netko prodaje rabljeni, jer vjerojatno ti nitko u ducanu nece prodat ispod te cijene osim ako u mobisu ne pojeftini.
A ****** dosta kosta, gledao sam u oglasniku nema nista , nemoguce da ga nitko ne prodaje![]()
U ponedjeljak sam dobio ponudu za produljenje vip pretplate.
Jedan od ponuđena 2 moba je i 6234. Na slici je zlatna. Čitajući ovaj thread naišao sam da se pitanje zlatne maske već spominjalo http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=362013&postcount=27. Zvao sam i SZK, ali ni oni namaju pojma o "zlatnoj" Nokiji.
Da li netko zna da li je možda izašla ova Nokia sa zlatnom maskom?
Pošto ponuda vrijedi do 15.9. ja bi čekao da stigne u suprotnom uzeo bi sivu.
Teorija je kad se sve zna, a ništa ne radi.
Praksa je kad sve funkcionira, a nitko ne zna zašto.
Moze li USB bluetooth dongle , CONNEX ?
Ima u ve- milu za 160 kn
Pa možeš prebacivati fajlove na mob i sa BT_om... i radi čisto OK i brzo...
samo sa BT om nemožeš napraviti update softa...![]()
Uzet cu ga, duplo je jeftiniji od USB kabela, a nisam pri lovi .
Meni ce biti dovoljno, inace mob je Zakon !![]()
![]()
Bookmarks