Prvo: Čestitam na kupnji!![]()
meni mob izgleda super... pogotovo ako je crni!!![]()
Mene ipak vise podsjeca na 6230, no to je stvar ukusa. Cestitam na kupnji.
Prvo: Čestitam na kupnji!![]()
meni mob izgleda super... pogotovo ako je crni!!![]()
Zadnji uredio Ico : 13-03-2007 u 14:56 Razlog: Prebačeno
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
zna itko koja je zadnja verzija softwera? ja imam 3.70.
E mene zanima taj mob!Daj mi kaži dal možeš stavljati mp3 kao zvuk poruke?Izvorno postao smogovac
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
ipak ga vračam zbog neke greške su softu,,,,ali ali u ovo malo kaj sam koristio,mob je fenomenalan..ali stvarno...
tipkovnica je jedan od naj po kojoj sam tipkao,konstrukcija - 5+,nikakvo škripanje nigdje ni mm lufa,kamera tako-tako,ovisi o svijetlu,ali u rangu kamere na d600!
video-moram reči da samsung na rezi 352-288 radi bolje,ali zato na 640x480,sve vrhunski radi,bez kockica,sve kristalo čisto-5
ekran-odličan koliko tomože biti.
soft me najviše oduševio,užasno brz,puno sitnih odličnih detaljav,apsolutno veliki pomak u odnosu na stariju verziju s40,i mislim danas naj soft na mobilnim uređajima..
zvuk je priča za svbe,morate to poslušati da se uvijerite,preko sluški u rangu sa walkman serijom sa izrazitim bas elementima(još da ima onakve sluške),ali zvuk kroz vanjske zvučnike je naj koji sam ikada čuo,grmi,grmi, i grmi,kristalo čisto i jako,+5....
mob je profinjeni,iako ne izgleda tako na prvi pogled...uglavnom jedan od naj mobilnih uređaja koji je izbacila njoka,pravi nasljednik 6230 ia za to lovu i više naj izbor..
pošto sam ga jako kratko koristio,to je to,nemogu cijelu recenziju napisati...ako koga šta zanima neka pita..
mp3 se može postaviti kao zvuk sms-a
Pa dobro gaginjo, nisi radi tog pitanja moro citirati cijeliprvi post...
Koliko mi je poznato može se staviti mp3 kao zvuk za poruku, to se moglo još i na modelu 6230i, pa bi onda moralo moć i na 6233 ali pogledaj na gornjem linku, možda se tamo već raspravljalo...
Kakva greška u soft!!!Pa valjda nije to serijska greška,a ja sam zagrizel za taj mob
![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Mob je super i stvarno ga vrijedi piknuti .
Ma to se dešavalo i kod 6280... imali su soft koji je imao bug, ali sa novim softom su sve riješili... možda je tako i ovdje...
me ne glupost neka,ne vjerujem da je serijsko...
inače mob je stavrno odličan,kome ne treba mob za preseravanje i čokolada ovo je daleko naj izbor,sve što ti trba i više,ja sam ugodno iznenađen ...
Jedno pitanje, ali to si vjerojatno probao...
Da li se slike rezolucije ekrana (znači 240*320pix) mogu zumirati, i da li se slike slikane sa mobom mogu zumirat?
Jesi sliku slikanu sa mobom probo staviti na pozadinu? Da li su rubovi "zacrnjeni"?
slike se mogu zumirati,4x mislim,jako brzo i ok je...
nisam probao sliku staviti na zaslon,nažalost,samo sam teme mijenjao,ima stvarno dobrih
Zanima me da li se 6233 može spojiti s kompom bez drivera, da se prikaže kao eksterni disk (kao 6230i) i kolke su brzine prijenosa podataka (recimo jedne pjesme 5MB..)?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ova nokia mi je trenutno jedan od najboljih (osobno mišljenje) uređaja na tržištu a i cijenom je prihvatljiv.Čak mi je cudno da ova nokia ne dođe preko 3000kn u dučanu.
Pitao bi @smogovca zašto se tako brzo rješio telefona?Ako je samo do softwarea, to bi ti u mobisu riješili za siću.
ne da mi se gnjaviti sa mobisom,znam da ću ga imati opet,kad tad,još da imablic bilo bi super,a onaj vga video je mrak ali 1 min je 40mb!!!
Izvorno postao XLR8R
Mene zanima da li na taj način može funkcionirati 6230 bez i ???
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
koliko je meni poznato: NE! to su uveli na modelu 6230i ...Izvorno postao tj1
6233 može funkcionirati kao USB stick. Brzina prijenosa...ah recimo nekih 1MB/s kod čitanja podataka i oko 750kB/s kod zapisivanja, što je solidan rezultat. Ali se ne dobije kabel uz njega, tako da isti moraš nabavljatiE i da...ne funkcionira ti DKU-2 kabel u tom modu, nego trebaš CA-53 (onaj iz novih Njoka)
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ak je tak onda tenkju. e ped..a pa mogli su i na 6230. ovak sve kaj prebaciš na mob ročno moraš svaku stvar na karticu . šteta , a solidan mob.Izvorno postao Ico86
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
veeelika steta sto u to kuciste nisu stavili symbian
bio bi to definitivno BEST BUY fon koji bi ikada napravili...
obicno su symbiani nikakvog izgleda (barem meni)...ali ovo bi bilo prestrasno dobro![]()
RoBee
Si siguran ovo za kabel? Ja koristim DKU-2 sa 6131 najnormalnije..Izvorno postao ttperic
Evo da izvučem temu iz naftalina i napišem svoje mišljenje o 6233:
Izgled - znam da je subjektivna kategorija, ali meni je odličan, crna boja s onim čeličnim okvirom je odlična kombinacija, izgleda vrlo profinjeno
Kvaliteta izrade - vrhunska, nema apsolutno nikakvog škripanja
Ekran - odličan, vrlo oštra slika, nikakve ozbiljnije zamjerke, eventualno premali font u glavnom izborniku
Tipkovnica - najbolja što sam je dosad koristio, savršena za sms
Kamera - vrlo dobra po dobrom svjetlu, po mraku neupotrebljiva, video snimanje je odlično (zahtijeva veću karticu ako se snima u vga rezoluciji)
Softver - fantastičan, brz, bez zamjerke
Baterija - za pojmove Nokie, odlična (1100 mAh), meni traje 4 dana prosječno
Zvuk - vanjski zvučnik je nenadmašiv, najbolji među svim mobovima, preko slušalica također vrlo dobar
Da zaključim: zanemarivši kameru, ovo je definitivno najbolji mobitel (izuzevši smartphoneove) na tržištu. To je naravno moje mišljenje.
meni se mob isto svida posebno tipkovnica,jer sam mislio da nikada nece napravit mob sa tipkovnicom kao na 3310 koja je po meni i bolja neg na 3310.
Da, ipkovnica je stvarno SUPER... najbolja u zadnje vrijeme... Tipke nisu ni tvrde ni mekane, baš su onakve kakve trebaju biti... i veličinom isto...
Meni je pravo zadovoljstvo na 6233 pisati poruke...
Jedina mana (bar je tako na mom mobu) je malo "škripanje" poklopca za baterije... Ali ako se ne pretisne previše, ni ne osjeti se...
Mob je za svaku pohvalu, a pogotovo zvučnici...![]()
tipicna mana vecine nokija je straznji poklopac.tuzno je da su neki mnogostruko jeftiniji modeli drugih proizvodjaca kvalitetnije izradjeni.
Bookmarks