haha makli su onaj banner
edit: nisu![]()
Na internetu?
edit: zapravo, neću ti dati link, probaj sam
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
haha makli su onaj banner
edit: nisu![]()
Zadnji uredio Compov : 21-05-2007 u 23:24
Seriously?
Joj ma e...i mene ubijaju te reklame na mobu...za pop*, vrijeme je da pređem na smartphone, kad više ni cafe.mobil.hr ne mogu čitat kak trebaSamo nakrcavate taj forum sa glupostima, a forum sve postaje nezgrapniji za čitanje...još malo pa će mi otići i omiljena zabava za čitanje u tramvaju i autobusu
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ja sam nesto blokala, ali banner koji se preliva mi je ostao samo se ono javno.hr slijeva maknulo...kak da maknem i ovo, fakat me iritira?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ja bi novi nick,a nema te opcije,a ni neke aktulne teme kad će to biti moguće![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Trebas se ti nakupiti jos postova ja mislim!!![]()
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
@malena: Neznam jesi li vidjela, imaš i u ovoj temi moj post o tome:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=545
xclaim su one zelene riječi, a javno.hr je taj baner u desnom kutu koji svih živcira... Moj savjet je da u adblock dodaš ovo:
žž=tt, a zvjezdicu * ne dirajhžžp://www.javno.com/bannext/*
Radi 100%![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
e jeste neki, sad ne vidim pol foruma
. a i ti imatic nemaš pametnija posla u rano jutro
![]()
LOLmogli ste mi ostavit par dana...bar danas, današnji dan bi mi bio zanimljiv!!
Zadnji uredio AutoXpert : 01-06-2007 u 19:01
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Mene živciraju one reklame kad je neka riječ pocrtana i kad pređeš mišom preko nje a otvori se pop up prozor i bez obzira šta stisnem (koristim opera browser) otvara mi se ta stranica, u zadnje vrijeme uglavnom Tele 2 ponuda mobitela....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
...vezano za tvoj problem, pročitaj -> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=41951 ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
e evo u vezi onih preporuka jedan komentar...umjesto onih postova trebala bi se napraviti i neka tablica na primjer jer bi se tako lakse vidilo s kim se isplati a s kim se ne isplati trgovati...
A tko bi tu tablicu održavao?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
To je previse posla za jednog moderatora cak i za dva....
Ovakav prijedlog vidimo vec po ne znam koji puta.
I svaki puta ponavljamo isto: namjena ovoga foruma nije da bude kupi/prodaj servis. Ovaj je forum tematski, a Oglasnik je tu da bi clanovi mogli obaviti pokoju kupnju ili prodaju stvari u zajednici u koju manje, vise imaju povjerenja.
Tako da je i ova tema:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16503
I vise nego dovoljna.
Sto se iskustava sa odredjenim korisnikom u razmjeni, kupnji ili prodaji raznih dobara tice, do toga se vrlo lako dodje...sve sto treba je pretraziti doticnu temu u potrazi za nickom korisnika koji vas zanima:
Evo za primjer iskustava sa dva korisnika (prvi koji su mi pali na pamet):
imatic
sodom
Zadnji uredio Bimbi : 14-06-2007 u 08:28
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Da pitam i ja nesto, za sta ne znam da li je bilo ranije price (search nije pomogao).
Elem, interesuje me zasto "session" na ovom forumu traje ovako kratko? Circa 10 minuta. To zna nekad da nervira, kad npr. otvorim forum, gledam, a potom me nesto zaokupi na 20ak minuta, i onda kad kliknem ponovo - sve nove poruke su otisle.
Any solution for this? .___.
![]()
|Think again.|
Anyone?![]()
|Think again.|
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Imam i ja jednu molbicu iliti pitanje...
budući da se forum već razvio kao i brzina interneta kroz ove godine a naš forum sa slikama iliti avatarima je i dalje ostao ograničen, molio bi ako se granice tolerancije (jos uvijek male) mogu pomaknut.
Trenutno maks avatar je 65x65 slika i veličine do 5 KB
Dali bi se to moglo prebaciti na 100x100 sliku i veličine do 100 KB (zbog gifova)... naravno da bi prethodno bilo uploadano na neki drugi server (imageshack i sl)...ako nemože ta veličina (u KB) bar rezolucija od 100x100 jer ove slike su premale meni na nekoj malo većoj rezoluciji a mislim da veličina i nije tako velika da bi uopće usporila internet vezu nekome.
Unaprijed zahvaljujem...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ili da u potpisu mozemo imat one slike csi watcher,se owner,bt user...
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Onda neka povećaju na bar 40 KB a reza neka bude minimalno 100x100
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks