U tom slučaju ne kupuj neke jeftine izvedbe, već neki Creative, iRiver, iAudio... Koji god da pikneš od tih brandova, mislim da nećeš pogriješiti.
Znam da ta tema je već ovdje ali ja pak imam neke svoje zahtjeve..:s :s
Evo zahtjeva:
Baterija > dugotrajna, važno da je na punjenje preko računala s usb-om.![]()
Kapaciet > Ne tražim puno 512 mb do 1 gb
zvuk > Ništa pretjerano, ali i ne želim da se ništa ne čuje, te da je kvaliteta
zvuka loša.. ono solidno....:
Cijena > do 500 kn.
displey > nije bitno. može i bez njega..
Evo ajd sad tko ima iskustva nek se javi...:![]()
![]()
U tom slučaju ne kupuj neke jeftine izvedbe, već neki Creative, iRiver, iAudio... Koji god da pikneš od tih brandova, mislim da nećeš pogriješiti.
Nea problema, jer mi može netko sam reći neki specifičan model. Da znam šta tražiti![]()
![]()
Gle, u ovom slučaju ti nema skoro nikakve veze koji točno model jer nisi zahtjevan oko toga niti ne tražiš ništa konkretno. Odi na HGSpot-ove stranice, stranice od Linksa ili jednostavno na www.nabava.net i pretraži, pa što ti zapne za oko, linkaj ovdje, pa ćemo ti reći, mada velim ti: fulat s ovim ne možeš.
evo odlučio sam uzet novi mp3, ali namjeravam uzeti 2 komada , a da im cijena nije iznad 300 kn. Meni je kod njih najbitnije uzeti mp3 čija se baterija puni preko kompjutera, te da je ona izdržljiva. Zadovoljan sam s memorijom od 512 mb.![]()
![]()
![]()
A ti si fino nabacio zahtjev i čekaš da ti serviramo. Zar je tako teško bilo otići na stranice primjerice HG Spota, pogledati što se nudi, pa pitati za ono što ti zapne za oko? A sad ako misliš uzimati dva po ispod 300 kuna i to za 512 mb, onda ćeš ipak morat uzimat neke bofl marke.
MP3 player za ispod 300kn? Hmmm... Kao što friški kaže,za tu lovu možeš dobiti samo neke lijeve marke s lošom kvalitetom zvuka. Možda da ipak povisiš budžet pa na par rata fino. Inače meni najbolji player te klase je iPod shuffle,koji je lijep,malen,ima solidan zvuk,ali nema display i dosta je skup. Ima i Creative Zen Nano+ i još masa solidnih modela
http://www.alibaba.com/catalog/11339...SB_Memory.html moja preporuka... ja ga imam (samu crne boje) i super sam zadovoljan, samo nisam siguran da je ispod 300kn, al mozda je... znam da je od 1gb oko 550...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
čekiraj si ovo.
...čekaj to je onaj rasklopivi model???
...isuse pa to je stari dizajn pa sigurno jedno 6 godina...
6 nije sigurno, jer su imali nekoliko sličnih linija, a za ono koliko on misli dati para, bolje dobiti ne može. Barem ne u Hrvatskoj.
dobro je sve, samo izbjegavajte one jeftine kopije ipoda
MSI MP404 ja ga imam i dobar je
Bookmarks