Presao sam neki dan na pretplatu, VIP Model 200.
Mislio sam da s porukom TPO na 777 vidim koliko sam potrosio svaki tren, no zapravo vidim tek kad potrosim PREKO ovih 200 kn koje svakako placam.
Ima li nacina da saznam stvarnu trenutnu potrosnju, primjerice da sam potrosio 50 kn (od 200 koje mogu).
Pozdrav.
Forumaš godine :)
Da, to su rekli i u sluzbi, ali tamo mi nista ne prikazuje. Samo nule. (provjereno na 2 broja).
hm...cudno...ja imam tarifu 50 i sa BSP na 777 provjeravam koliko mi je ostalo od pretplate...dakle, cifra se smanjuje... a onda kad to potrosim saljem TPO...na znam, nazovi SZK i pitaj ih zasto je tako... jedino, u vipu ti imaju obracunsko razdobllje od 16.-15., nije od 1.-31., pa ti mozda zato sad steka...ne bih znala...uglavnom, ja sam danas probavala slat i sve je normalno...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
meni normalno prikazuje tpo, a bsp mi samo piše neke besplatne poruke, besplatni pozivi.. neznam..
možeš si aktivirati uslugu moj vip. tamo vidiš kompletan ispis svih brojeva koje si zvao, trenutno stanje računa i sl.
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
mislim da je zgodnije to provjeravati putem VFLa. covjek nije uvijek u mogucnosti pristupiti racunalu.
dobar grah daleko se čuje
cak mi ni mpin vise ne radi... cekam da se javi tehnicka sluzba![]()
...najjednostavnije je preko Vodafone live portala...odeš na Moj Vip - Pregled računa - Moj račun - Stanje minuta uključenih u tarifni model... ... i skrolaj dolje gdje ti piše Besplatne kune: Iznos dodjeljen... i to je to......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nece preko Vodafone live-a. Kaze nesto na foru "Usluga je dostupna samo VIP smart korisnicima"
...ne znam u čemu je stvar, jer meni sve radi bez problema... nazovi SZK i pitaj, a onda ujedno zatraži aktivaciju opcije Moj Vip...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ma trazio sam to... ali ne mogu pristupiti. Cekam da mi se jave tehnicari.
Sredio sam problem.
Stvar je bila u tome da me VIP-ov sustav nije prebacio na pretplatika... (na neki nacin). Sada je sve u redu.. radi "Moj VIP" i "BSP"![]()
Bookmarks