Jamstvo je ispravno uz predočen račun. U krajnoj liniji u slučaju potrebe uvijek možeš naknadno, uz predočeni račun, tražiti da ti upišu datum prodaje i udare žig.
Jos jedno pitanje u vezi C81, ovaj puta vezano za jamstvo, naime telefon sam kupio pouzecem, star je dva tjedna, kupljen u tele2 paketu, nije otkodiran, dobio sam racun od trgovine di ga je lik kupio, sve uredno, jamstvo je isto u kutiji ali na jamstvu samo pise imei od telefona a ono ispod datum prodaje i zig toga nema, ali to i ovako i onako pise na racunu, e sad jel to jamstvo ispravno ili ne?
Jamstvo je ispravno uz predočen račun. U krajnoj liniji u slučaju potrebe uvijek možeš naknadno, uz predočeni račun, tražiti da ti upišu datum prodaje i udare žig.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
meni su priznali garanciju a isto je tako bilo...
mislim da nemas beda sto se tice toga.ako imas racun a na njemu je datum prodaje uredjaja,nemas se sta brinuti.![]()
Ja isto imam jedno pitanje...
Jedna kvačica od stražnjeg poklopca (ona koja ga drži pričvrštenog uz mob.) se odlomila, tako jedna strana poklopca nije priljubljena uz mobitel. Ne znam ni ja kako, mobitel nije ni jednom doživio udarac. Sumnjam da se to desilo prilikom skidanja poklopca. Sad me zanima pokriva li to jamstvo, jer ja smatram da je to do kakvoće maske i da ja tu apsolutno nisam kriv.
Ako si usamljen slučaj, zaboravi garanciju. Jedino da se pojavi niz ljudi s istim problemom, onda se može razgovarati o nekvaliteti plastike.
Garancija ne pokriva mehanička oštećenja.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Tako sam i mislio...
Ali možda ja ipak pokušam, pričao mi je ovaj tip što radi u trgovini gdje sam kupio mobitel, da je jednom vlasniku C81 puklo staklo od ekrana i da su mu to besplatno zamijenili na servisu. Ne vjerujem da bi me tip lagao... (iako znam da je to čudo, posebno sad kad nema rezervnih dijelova)
Bookmarks