strasan izgled i specifikacije.ocigledan nasljednik w950i.![]()
Screen: 262,144 colour TFT touchscreen
Resolution: 240 x 320 pixels
Size: 2.6 inches
Phone memory: Up to 8 GB
Memory card support: No
Talk time GSM/UMTS: Up to 9 hours /3 hours
Standby time GSM/UMTS: Up to 370 hours/300 hours
Video call time: Up to 2 hours
Music listening time: Up to 25 hours
Networks:
W960i: UMTS 2100-GSM/GPRS 900/1800/1900
Ostale specs ovdje: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...e=pp&pid=10908
Cijena ovog uređaja bi trebala biti približno oko 800 eura....
![]()
![]()
Zadnji uredio wildbabe : 14-06-2007 u 22:04
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
strasan izgled i specifikacije.ocigledan nasljednik w950i.![]()
Meni se jako svida telefon a i svi ostali od najavljivanih SE telefona.
čovječe,mrak mobitel
ako ovi iz SE tako nastave....
mislim da ostajem uz SE....
Mi6 Black
Kolika je rezolucija videa?
- Red-Gsm.net -
stvarno,ali stvarno mrcina do jaja nevjerovatan mobitel specs su impresionirajuće ma jednostavno odlično
Stvarno vrhunski model, cak bi se usudio reci i iPhone killer, iako nemam bas neko pozitivno misljenje o iPhone-u i mislim da on nije nikakva revolucija.
Kod ovog modela mi se svidja apsolutno sve... Dizajn, memorija, kamera, touchscreen,.. ma predivno nesto...
Jednog dana bit ce moj, pa makar i za 2 godine.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Da, nasljednik W950...
Sviđa mi se mob, jer su ostali kod "normalne" tipkovnice a ne ko kod W950...
A stavili su i kameru.
A ako je dobra ko kod K800, onda stvarno super...
A za razilku od W950 ima i W-lan...
Ako cijena ne bude velika, mogo bi biti dobro prodavan model...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nažalost, očekivana cijena je 800 euraAko cijena ne bude velika, mogo bi biti dobro prodavan model...![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
dobar phone,kompletna oprema,al malo je veći a i cijena će bit dosta velika![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Stvarno prekrasan mobitel, odlične specifikacije, al nije mi jasno zašto nema HSDPA....
Testis unnus, testis nullus!
cijena mora biti adekvatna za ovakav vrhunski model.
Mislim da ovom modelu i neće tako brzo cijena past...
Razlog: ovaj model (napram W950) ima više memorije, ima kameru i w-lan...
Dok M600/W950 nije imao niti kameru niti w-lan, pa je tim modelima cijena dosta brzo pala.
A kad pogledaš recimo P990 (koji ima kameru i w-lan), još uvijek dobro drži cijenu (ko i P900/910)...
Al dobro, mobitel sa više memorije nego N95 i touchscreen_om, a cijenom je tu negdje...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
p990 je vec godinu dana u prodaji,a s obzirom da i nije bas nesto popularan, ovakva cijena ne treba cuditi.
U ovo je dobro, ali vidim da je počelo sa touchscreen tehnologijom..
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
mrcina, samo šteta što će mu cijena biti velika
pičke pričaju ljudi rade
ali sad pogledaj,dostojan nasljednik w950 sigurno,nisam ni očekivao takvu mrcinu,ima klasičnu tipkovnicu i ne samo da može bit uz iphone neg može po meni se proglasit i duplo boljim,zbog samog dizajna,opcija koje se nude8jer kao i i phone ima onu opciju automatskom raspoznavanja u kojem je polozaju mobitel) sve ostale specs ovog modela su mnogo bolje a opććenito mi se taj iphone čini nestabilnim,onak ne izgleda mi pouzdano,čvrsto...št se tiče cijene w950 je i sad dost skup mda je puno manja cijena u odnosu na prije pa bi i ovaj model trebao dost dugo zadržat cijenu
Bit će moj, bit će moj, bit će moj...![]()
Jedno mi nije jasno, vanjski zvučnik! Mislim da glazbeni telefon telefon te kategorije treba imati velike stereo zvučnike, a ne tu malu rupicu od zvučnika što su stavili na W960.![]()
meni je full sličan nokii N72
★★★★★
Video vga!!!
Bit će moj, bit će moj![]()
- Red-Gsm.net -
Bookmarks