Pa 500 eura je ok cijena, ali kod nas če biti 150 eura više, barem u početku prodaje.
Pa 500 eura je ok cijena, ali kod nas če biti 150 eura više, barem u početku prodaje.
PREDATOR
500 eura nece biti problem dat za tako dobar mob...a jbg..ima neke nedostatke ali nesmetaju...ovo sa back tipkom po meni nije nedostatak
moglo je to puno,puno bolje iz se-a...a možda sam i ja malo previše očekivao
a ne znam sta bi vi htjeli da bude bolje? koliko sma ja primejtio kao manu telefonu je samo ekran, jer ima slabije boje nego k850, eto jedina mana ekran.
al sve ostalo se cini odlicno, te izgled telefona nije jeftin.
![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
@Mario, meni se ova slika čini kao da je namještena u korist 850 jer pogledaj malo telefon 850 i 960 posebno, ne obazirući se na ekrane i primjetiti ćeš da je 960 kao malo zamagljen, pa samim time i ekran djeluje da je ispran, kao da nema autofocusa i djeluje suviše '' pale '' dok je 850 daleko izoštreniji....
Ne znam, možda brijem ali fakat meni to tako djeluje..
Pa nemre ekran biti toliko oštriji i boje izraženije kada je u pitanju razlika reze od samo 0.4 incha, uostalom na 950 je ekran kristalno čist i kontrast je na mjestu ..
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ne mogu povjerovati u to da je ekran na W960 tako los.
mislim da ovo nije realan prikaz.![]()
pa pogledajte natpise nad zvucnikom tj logo sony ericsson, i tipke 1, 4, i 7 te slova ghi na 4-orki, vidi se da je sve zamuceno!
cvita
mozda je autofocus fokusirao k850 bolje nego w960 jer je mozda slikano pod glupim kutom mozda mozda..
ne znam, kako god ne vjerujem da je ovakav ekran, ali osim toga je fon uredu, iako ga ja nebi kupio, touchscreen mi i nije tolika prednost mislim da budem kupio prije k850 nego w960.. naravno i radi cijene.![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
2.6" ekran 240x320 i i jos top model SE i da si nesto tako dopuste.nema sanse![]()
uvjeren sam da ce ekran biti vrhunski.uostalom medju prednostima je naveden i ekran i nigdje ga ne spominju kao manu telefona.
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...review-172.php
isss pa stvarno ima los ekran naprema k850,doduse napravljeni su za glazbu ali opet za te pare mogli bi se pozabavit i drugim detaljima
I ekran i kamera su losiji na W seriji pa je ovo mozda i slika snimljena kamerom ili prikaz ekrana na suncu gde se mnogo bolje pokazao k-850.Ako je ovo tacno,onda je ekran veliki nedostatak.Bilo sta da se radi sa telefonom ekran je najbitniji.
De dobro je, nema sanse da W960 tak izgleda. Sigurno nije tako u stvarnosti.
Kak uopce mozete pomislit da je ta slika realan prikaz![]()
meni izgleda kao da nije skinuta ona zaštitna folija s displaya kod w960i
pogledajte malo rubove displaya
moje mišljenje
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
E pa pogledajte par videa na YouTube-u. Iako slika na njima nije bas neka mislim da se moze vidjet da W960 ipak ne izgleda onako ko na onim slikama.
Mobile-review --> review
http://www.mobile-review.com/review/...-w960-en.shtml
neznam kak su opet dobili telefon sa BST33 baterijom (950mAh) kao i P1i.
ja sam sa P1i dobio BST-40 (1120mAh)
Ne sviđa mi se onaj zadnji review.
izgleda da je magnet za prasinu po onim slikama
.....cute but psycho.....
Ako se ovak na njega skuplja prasina pa to ce biti katastrofa,najljepse fotke od moba su bile one prve a sad kad ga gledam iz ruke i nije tako ljep bas...
aaaaaa eldar ga je baš fino popljuvao...uređajje ok,ali za tu lovu i flagship---koma...
Eldar ge jest popljuvao i to je njegov subjektivan stav koji ne mora biti realan prikaz samog uređaja, ali tko je na kraju jedan Eldar Murtazin da mi njegovo mišljenje puno znači u životu i da na osnovu toga ja kupim/ne kupim fon?? e pa jebe mi se što je on napisao za ovaj telefon....![]()
ali ima i ja oke i pamet kao i eldar i vidim na šta liči mob i koje su mu mane i prednosti...radije uzemem w950 i digitalac i nitko sretniji...
uklenjali su ga skroz...niš me ne privlači na njemu(s obzirom na cifru)...a i večinu će privlačiti činjenica da je skup i rijedak i ono ak je skup-mora da je dobar...uzet ću ga možda tek toliko da ga probam,godinu nakon pojavljivanja![]()
Zadnji uredio smogovac : 22-10-2007 u 20:34
meni malkoc jeftino izgleda, eto naspram k850...
a onaj ekran, to nije realan prikaz 100%
Bookmarks